- 4 Ekim 2016
- 155
- 78
- 48
- 34
Az az devam ediyor bazen kalıntı gibi de geliyor su gibi degildeLeken durdu mu peki canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az az devam ediyor bazen kalıntı gibi de geliyor su gibi degildeLeken durdu mu peki canım
Yarın test gunu değil.miAz az devam ediyor bazen kalıntı gibi de geliyor su gibi degilde
Yarın test gunu değil.mi
Evet çok şükür geçti zaman artik
Amin inşallah canım yaInsallah o güzel haberi verirsin bize
Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.hep şöyle düşünürüm Rabbim bir kulunun dünyaya gelmesine bizi vesile kılacaksa o elbetteki olur.olumlu düşünelim inşllah olur ama her zamn hayırlısını isteyeceğiz canimAmin inşallah canım ya![]()
Peki kan testi sabah mi veriliyor sadece akşam randevusuna gitsem verebilir miyimCanım devlette yaptırmak istersen benim gibi ordan oraya gitme diye deneyimlerimi yazayım dedim.
Kanuni de yapılıyormuş dediler gittik. Kadın Doğumda dediler ki, bizde de tüp bebek var gidin onlar yazsın bu testi. Tüp bebek bölümüne gittik bizde dosyanız yok öyle yapamayız artık devlet öyle her şeyi yapmıyor dediler dalga geçercesine.. biri dedi ki kadın Doğumda şu doktor belki yazar git gel velhasıl bir hayır sever genetik bölümüne gidin dedi.
Genetik bölümünde sıra yok hiçbir şey yok.. gidiyorsun istiyorsun hemen yapıyorlar.. hatta özel gibi hikayeni de dinliyorlar çok beğendim.. ama iki aya yakın sonuç bekledik..
vaktin varsa direkt oraya gidebilirsin.. inşallah değişmemiştir.. geçen senenin başında yaptırmıştım sanırım..
Canim günaydın bugün insallah o güzel haberi alirsin insallahAmin inşallah canım ya![]()
Aminn hayırlısı canimmCanim günaydın bugün insallah o güzel haberi alirsin insallah
Bizi haberdar et mutlaka heyecanla bekliyorumAminn hayırlısı canimm
Canım biz sabah gitmiştik ama sen hastaneyi arayıp sorabilirsin. Hastanenin genetik bölümü çok tenha . Arayıp genetik bölümüyle görüşmek istiyorum dersen sana akşam olup olmadıklarına dair bilgi verirler. Ben çok şaşırmıştım. Sonuçları internetten görüp genetik bölümü doktorunu bağlar mısınız dedim hastaneye ismini söyledim. İlk aramada bağladılar. Kendi tüp bebek doktoruma bu kadar çabuk ulaşamadım. Adam bana telde 5 dk testleri analiz etti. Ben ara bir sor derim..Peki kan testi sabah mi veriliyor sadece akşam randevusuna gitsem verebilir miyim
Bezmi alem den randevu aldım canım.sonuçlar 40-60 gün de çıkar dediler.akşam için kanuniye de aldım ama bir kaç yerde okuduğuma göre haseki ye gidiyomuş orada yapılan test.doktorumun tavsiye ettikleri arasında bezmi alem olduğu için oraya gideceğim perşembe günü inşallah.Canım biz sabah gitmiştik ama sen hastaneyi arayıp sorabilirsin. Hastanenin genetik bölümü çok tenha . Arayıp genetik bölümüyle görüşmek istiyorum dersen sana akşam olup olmadıklarına dair bilgi verirler. Ben çok şaşırmıştım. Sonuçları internetten görüp genetik bölümü doktorunu bağlar mısınız dedim hastaneye ismini söyledim. İlk aramada bağladılar. Kendi tüp bebek doktoruma bu kadar çabuk ulaşamadım. Adam bana telde 5 dk testleri analiz etti. Ben ara bir sor derim..
Ay hadi bakalım inşallah hayırlı sonuçlarını alırsın canım tez zamandaBezmi alem den randevu aldım canım.sonuçlar 40-60 gün de çıkar dediler.akşam için kanuniye de aldım ama bir kaç yerde okuduğuma göre haseki ye gidiyomuş orada yapılan test.doktorumun tavsiye ettikleri arasında bezmi alem olduğu için oraya gideceğim perşembe günü inşallah.
İnşallah canım bu arada teşekkür ederim sorularıma cevap verdiğin için.senin sorunun ne canım tedavi mi oluyorsun sen de?Ay hadi bakalım inşallah hayırlı sonuçlarını alırsın canım tez zamanda.. evet hasekiye gidiyordu doğru. Bizim vaktimiz çoktu o yüzden vermiştik kan orada..
doktor aradı beni canım .akşam gelme gün içinde gel yaparız dediler .doktorun araması şaşırttı beni açıkçası gerçekten çok ilgili hatta eşinin de gelmesi gerekiyor falan dedi.eşime daha önce çapada yaptırmıştık.bezmi alem mi yoksa kanuni mi kafam karıştı açıkçasıCanım biz sabah gitmiştik ama sen hastaneyi arayıp sorabilirsin. Hastanenin genetik bölümü çok tenha . Arayıp genetik bölümüyle görüşmek istiyorum dersen sana akşam olup olmadıklarına dair bilgi verirler. Ben çok şaşırmıştım. Sonuçları internetten görüp genetik bölümü doktorunu bağlar mısınız dedim hastaneye ismini söyledim. İlk aramada bağladılar. Kendi tüp bebek doktoruma bu kadar çabuk ulaşamadım. Adam bana telde 5 dk testleri analiz etti. Ben ara bir sor derim..
Hangi doktor aradı canım Kanuni’den mi bezmi alemden midoktor aradı beni canım .akşam gelme gün içinde gel yaparız dediler .doktorun araması şaşırttı beni açıkçası gerçekten çok ilgili hatta eşinin de gelmesi gerekiyor falan dedi.eşime daha önce çapada yaptırmıştık.bezmi alem mi yoksa kanuni mi kafam karıştı açıkçası
Rica ederim canımm ne demek.. ben hepimizin burada yaptığı gibi yaşadığım bazı zorlukları en azından kimse yaşamasın diye kolay bulduğum yolları paylaşıyorumİnşallah canım bu arada teşekkür ederim sorularıma cevap verdiğin için.senin sorunun ne canım tedavi mi oluyorsun sen de?
amin inşallah cannım Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese de bize de nasip etsin.inşallah kalan embriyoların sağlıklıdır,bir an önce kavuşursun bebişlerineRica ederim canımm ne demek.. ben hepimizin burada yaptığı gibi yaşadığım bazı zorlukları en azından kimse yaşamasın diye kolay bulduğum yolları paylaşıyorumben iki sene önce tedaviye başladığımda pcos hariç hiç bir problemimiz yoktu, kilom da düşük olduğu , başka problem de olmadığı için doktorlar hemen olur gözüyle baktılar.. 7 tane 5aa kalitesinde embriyo dondurduk.. transferden önce kendiliğinden dış gebelik bir tüpüm alındı 3 transfer oldum sonrasında ikisi tuttu, kalpleri durdu.. genetikten şüphelendiler .. genetikler temiz çıktı. Bu arada genetikteki Kanuni’den doktor baya ilgilendi.. kürtaj materyalinizi getirin inceleyelim falan dedi çok şaşırdım..
3 transferden sonra tekrar gebe kaldım kendiliğimden dış gebelik yine .. diğer tüpüm de alındı..
Şimdi canım hala 3 donmuş embriyom var ama acaba sorunlular mı diye çok korkuyorum yeni tedaviye medipolde başlasam mı diye düşündüm. Ayşe Hn görüştüm Cumartesi.. umarım her şey çok iyi olur hepimiz için![]()
kanuni den alper bey sanırım çünkü randevumu ona almıştımHangi doktor aradı canım Kanuni’den mi bezmi alemden mi
yarın sabah gel dedi bana.bezmi alem de ne kadar ücret çıkarırlar onu da bilmiyorum açıkçası.süreleri de aynı,ben de küçükçekmecedeyim zaten kanuniye gidebilirimHangi doktor aradı canım Kanuni’den mi bezmi alemden mi