Tüp Bebek Merkezleri Medipol mega hastanesinde tup bebek yaptiranlar

İyi aksamlar kizlar tahlilimi aksam uzeri yaptirdim sonucu aldim sonuc pozitif allahin izniyle ama biraz dusuk cuma gunu tekrar yaptircam eger yukselirse hersey yolunda gider simdi sizlerde dua bekliyorum allah hepinizden razi olsun

İyi aksamlar kizlar tahlilimi aksam uzeri yaptirdim sonucu aldim sonuc pozitif allahin izniyle ama biraz dusuk cuma gunu tekrar yaptircam eger yukselirse hersey yolunda gider simdi sizlerde dua bekliyorum allah hepinizden razi olsun
Adına çok sevindim canm yaa inşallah tuttu desene ya

Düşük ne kadar düşük?
Neden düşük çıktı
Sonuç pozatif olması olumlu demek zatn

Bebegin olduguna dair olumlu tabi ama kan degeri biraz dusuk her iki gunde iki katina cikmasi gerekiyor mus saglikli ilerledigini gosteriyor mus benim sonucum hcg sonucum 37
Arakadsim da pazartesi tarneferi oldu bugün kanda çıktı 99 gebe 3 hafta sonra kalp atışı için gidecekler 2 denemesi senin ilk mi ?
Sizin morfolojik 0 di dimi canm birde sayı ne kadar di?
Senden kaç yumurta aldılar?
Kaç yaşındasın?
Kusura bakma yaptırmışsın olumlu sonuç da almışsın o yüzden sordum

Birde 37 olması iyi mi ?sağlıklı derken sağlıklı sağlıksız nasıl olur nerden ne şekilde anlaşılır?

Hadi inşallah yükselir içini ferah tutmaya çalış canım.Senin için de dua edicem allah yardımcın olsun.:KK200:

Aminnn allah razi olsun elimden geldigince rahat olmaya calisiyorum aamaaa nekadar iste
Canım çok zor biliyorum benzer durumu bende yaşadım sayılır ki sonu kötü bitti ne kadar üzülsekte Rabbim bizim için hayırlısını veriyor her zaman biz bazen anlayamıyoruz.Senin için de Rabbim gönlündekini ömrüne hayırlı bir şekilde nasip eder inşallah.Kendini kassan da ağlasan da ayılıp bayılsan da ne yaparsan yap ne olması gerekiyorsa o olacak.Rabbim yardımcın olsun.Bizi habersiz bırakma:KK200:

Canım çok zor biliyorum benzer durumu bende yaşadım sayılır ki sonu kötü bitti ne kadar üzülsekte Rabbim bizim için hayırlısını veriyor her zaman biz bazen anlayamıyoruz.Senin için de Rabbim gönlündekini ömrüne hayırlı bir şekilde nasip eder inşallah.Kendini kassan da ağlasan da ayılıp bayılsan da ne yaparsan yap ne olması gerekiyorsa o olacak.Rabbim yardımcın olsun.Bizi habersiz bırakma:KK200:
Cok dogru soyluyorsun uzulmemiz sonucu degistirmiyor mevlam neylerse guzel eyler hakkimizda guzelini nasip etsin sendende razi olsun cnm olumlu olumsuz haberder edececim sonucu

İyi aksamlar kizlar tahlilimi aksam uzeri yaptirdim sonucu aldim sonuc pozitif allahin izniyle ama biraz dusuk cuma gunu tekrar yaptircam eger yukselirse hersey yolunda gider simdi sizlerde dua bekliyorum allah hepinizden razi olsun[/QUOT
İlk DENEMEN Mİ CANM ?
SİZİN MORFELİJİK O MİYDİ
KAÇ YUMURTA TOPLANDI BU ARADA

Arakadsim da pazartesi tarneferi oldu bugün kanda çıktı 99 gebe 3 hafta sonra kalp atışı için gidecekler 2 denemesi senin ilk mi ?
Sizin morfolojik 0 di dimi canm birde sayı ne kadar di?
Senden kaç yumurta aldılar?
Kaç yaşındasın?
Kusura bakma yaptırmışsın olumlu sonuç da almışsın o yüzden sordum
İlk denemem yasim 36 15 tane yumurtam toplandi ama 10 tanesi olgun yumurta idi morfolojimiz sifirdi cnm

Kızlar medipol mega tüp bebek doktoru Ayşe karahasanoglu tüp BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYIP GEBELİK SONUCU ALANLAR YAZABILIR Mİ?
TÜP BEBEK İÇİN ARAŞTIRMA yapıyorum
Arkadaşım acibadem de ilk denemesini yaptı tutmadı memorial de yaptırdı din sonucu çıktı pozatif 2 denemesinde tuttu üstelik morfelijik 0
Sprm sayısı 1 milyon bile değildi di
Bende kararsız kaldım
Memorial diye ama eşim istemiyor orası pahalı diye ayse karahasanoglu da iyi lakin başarı ve laboratuvar çok ÖNEMLİ

Bakalım benim nasıl olur inşallah bende olumlu SONUCU ALIR POZATİF olur HAMİLE KALIRIM İNŞALLAH
BENİM YAŞIM 25
EŞİM 31
MORFOLOJİK 0
SAYI normal
AMH İYİ
TEMMUZ AYINDA YAPACAĞIZ AMA AŞI OLDUĞUM İÇİN

Back
X