Tüp Bebek Merkezleri Medipol mega hastanesinde tup bebek yaptiranlar

Cnm yan parça anomalisi %21 kuyruk da %11 di sanırım yanlış hatırlamıyorsam sen sonuçları Ayşe Hıcaya göstermedin mi bişey demedi mi sana
zaten eşimden test istedi ertesi gün baktı ben aşılma düşünüyordum maddiyata dolayı daha uygun du ayse hoca aradı aşılma için uygun sayı hiz yok dedi tüp bebek tedavisi önerdi
Rubella igg negatif olduğu için aşı Oldum ve 4 ay bekliyecegim temmuz da yapacağım inşallah igg pozatif çıkarsa
Eşimin testi için dedi uzun kuyruk % 40 onun % 10 olması lazımmış
Sayımız iyi ileri hiz %4 iken yıkama sonrası % 25 oldu
Morfolojik 0
BAŞ anomalisi %58
Sayımız 5 milyona yakin

zaten eşimden test istedi ertesi gün baktı ben aşılma düşünüyordum maddiyata dolayı daha uygun du ayse hoca aradı aşılma için uygun sayı hiz yok dedi tüp bebek tedavisi önerdi
Rubella igg negatif olduğu için aşı Oldum ve 4 ay bekliyecegim temmuz da yapacağım inşallah igg pozatif çıkarsa
Eşimin testi için dedi uzun kuyruk % 40 onun % 10 olması lazımmış
Sayımız iyi ileri hiz %4 iken yıkama sonrası % 25 oldu
Morfolojik 0
BAŞ anomalisi %58
Sayımız 5 milyona yakin
cnm senin bana göre bayağı iyi bende bile 4 tane yumurta döllendi devamında ne olur belli değil ama sende daha iyi olur bence sonuç.Morfoloji için İbrahim Saraçoğlunun kürleri var onu dene istersen zamnınız var daha belki değerler daha iyi olur.

İnşallah salı günü olacak cnm.
Ayşe Doktor ne dedi eşinin sprm testi için sayınız çok az ileri hiz da önemli ne kadarlık tutar tutmaz bisey dedimi daha doğrusu bize de bişey demedi benim yaşım küçük olduğu için sayı da iyi olduğu için ordan şanslısın dedi

Ayşe Doktor ne dedi eşinin sprm testi için sayınız çok az ileri hiz da önemli ne kadarlık tutar tutmaz bisey dedimi daha doğrusu bize de bişey demedi benim yaşım küçük olduğu için sayı da iyi olduğu için ordan şanslısın dedi
Eşimin testinde her şey kötü olduğu için pek şans vermedi bize cnm bende de ciddi sorunlar var çünkü şansımız denicez diye yola çıktık.Başta sayısı çok az seçim yapmayı zorlaştırıyor bu da 10 tane yumurtayı dölleyecek kadar bile çıkmamış.Sizin zamanınız var daha sana zaten eşinin ne kullanması gerektiğini ne yapmanız gerektiğini anlatmıştır.Hiç spremi olmayanların testisinden ameliyatla sperm alınıp hamile kalanlar var bu kadar takılma sperm olayına.Hiçbir sorunu olmayan insanlar da sıkıntı yaşayabiliyor.Benim yakın bi arkadasım 6 sene uğraştı eşinde de kendinde de hiç sıkıntı yoktu kaç kere tüp bebek denedi olması sonra kendiliğinden hamile kalı bir oğlu oldu şimdi 2. ye hamile nasip kısmet işi bunlar biraz da sen de biliyorsun sen elinden geleni yap herkesin vücudu farklı belki ilk denemende olacak boğma kendini rakamlarla.:KK200:

nasıl ya ne oldu birden bire çok üzüldüm cnm ya Rabbim sabır versin.Çok ciddi birşey yok değil mi sana bişey olmasında
Cok cnm anlamadik nasil oldu kendiliginden dusmus bana birsey olmadi ne bir kanama ne agri sizi kese yoktu bebek yoktu tahlil yapti tahlildede bebek yoktu yarin sabah ayse hanima muayenem var bakalim o ne diyecek

Cok cnm anlamadik nasil oldu kendiliginden dusmus bana birsey olmadi ne bir kanama ne agri sizi kese yoktu bebek yoktu tahlil yapti tahlildede bebek yoktu yarin sabah ayse hanima muayenem var bakalim o ne diyecek
Allah allah ya testte mi sıkıntı vardı acaba yarın ola hayrola cnm rabbim hayırlısını versin inşallah.Hayırlısı böyleymiş napıcan cnm en kısa sürede tekrar kısmet olur inşallah.

Medipol de tedavideye başlamadin mi ?
Bende senin gibi kararsizdim
Medikal park banu kumbak a gittim keşke gitmeseydim ücretsiz dendiği halde beni maune edip benden 350tl para aldılar hakkım haram olsun tabiki ama bence guvenebildigin yere bırak kendini
Açıkçası bende senin gibi kararsizdim ama eşim ayse hoca yi istedi o daha iyi gerçekten güvenilir biri işinin ehli biri Bn tam olarak daha başlamadım tedaviye ama çok memnunum
Eşimin sprm testı orda yapıldı
Tabi Herşey den önce senin içinin sinmesi lazım
Bende bahceci ile görüştüm telefonda ilk ücret sonra tüp bebek paketine dahil oluyir ama çok uçuk rakamlar
Memorial ve bahceci çok pahalı
Medikal park da kazikci
Medipol'de Ayşe Hanim'a başladım , daha doğrusu daha tahlil test aşamasındayız. Hepsi tamamlandı inşallah Çarşamba günü Ayşe Hanim'a sonuçları göstereceğiz. Perşembe günü de farklı bir görüş almak amacıyla Bahçeci Fulya'ya gideceğiz.
Cnm ilk gorusme ucretsiz muayene olma sadece gorus al hakkinda hayirlisi olsun insallah
Sağol canım, evet muayene olmadan sadece görüş almak için gideceğiz ins.:KK51:
Canım benim çok üzüldüm, ben de 2 yıl önce ikiz bebek kayıbı yaşadım:KK43: inşaallah her birimiz güzel sonuclar alacağız günün birinde.:KK19:

Kızlar eşimin Spermiyogram sonucu

Total spermatozoa sayısı: 360.000.000
İleri hareketli: %37
Yerinde Hareketli: %12
Hareketsiz: %51

Toplam ileri hareketli sperm sayısı : 133.200.000
Morfoloji :%3
Baş: %84
Boyun: %38
Kuyruk: %23

Teratozoosperm indeksi (TZI): 1.49

Kızlar eşimin Spermiyogram sonucu

Total spermatozoa sayısı: 360.000.000
İleri hareketli: %37
Yerinde Hareketli: %12
Hareketsiz: %51

Toplam ileri hareketli sperm sayısı : 133.200.000
Morfoloji :%3
Baş: %84
Boyun: %38
Kuyruk: %23

Teratozoosperm indeksi (TZI): 1.49
Çok güzel morfoleji de güzel
İleri hiz da iyi Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin ayse hocaya baktirdin mi

Back
X