Tüp Bebek Merkezleri Medipol mega hastanesinde tup bebek yaptiranlar

Kromozon nedir senin ilk değil sanırım
İlk tüp bebek tedavisi için kromozon istemiyorlar diye duydum
Yada 30 yaş üstü olanlarda genetik testi yapılır diye duydum krmozon da genetik sanırım
Canm benim yaşım 25
Eşim 31
Aşılma yapamdim
İlk denemem olacak tüp bebek tedavisi için de temmuz ayında inşALLAH başlayacağım aşılama için yeterli bulmadı onun için hiç aşılma yapmadan tüp bebek düşünüyoruz

Yani aşılama zaten başlı başına vakit kaybı ama ben sırf rapor için kullanıldım resmen.
Bir kere döllenmeyen yumurtam olduğu için ayşe hoca istedi Kromozom testi. Şansıma da ben Down sendromlu çocuklara eğitmenlik yaptım. Olursa da içim rahat.
Senin yumurtan iyi eşine de TESE uygulanır olur çocuğun.

Yani aşılama zaten başlı başına vakit kaybı ama ben sırf rapor için kullanıldım resmen.
Bir kere döllenmeyen yumurtam olduğu için ayşe hoca istedi Kromozom testi. Şansıma da ben Down sendromlu çocuklara eğitmenlik yaptım. Olursa da içim rahat.
Senin ilk denemen sanirim

TSE sprm sayısı olmayanlarda yapılıyor bizim morfolojik 0 Sayı iyi tüp bebek için
Sizin morfolojik nedir acaba

A Alilsi-82
Merhaba;
S Seyolsal Canım ilk önce senin soruna yanıt vereyim. benden de kızamık ve kromozom testini istedi. Eğitim araştırmada yaptrımam gereken kromozom testi de istedi. ( amh az olduğu için , önlem için. )
Ayşe hanıma bayıldım, çok iyi bir doktor çok sevecen güleryüzlü ve yardımsever. Bende havuz sistemi uygulacak. AMH Düşük olduğu için SGK kapsamında faydalandıracak. 5250 TL + ilaçlar Tüp bebek 1. deneme. Havuz 4200 TL + ilaçlar Emriyodondurma 330 USD + Embriyoskop 200 TL . İlk tedavi tutaım.
Merhaba cnm doktorumuz cok iyidir cnm insallah cnm kendiliginden hamile kalirsin saglikcala olmaz ise de ilk denemede havuza gerek kalmadan cok cok yumurta olsun bu ay basliyacakmisin tedaviye bende yarin kontrole gidecem dua edin hersey yolunda gitsinde tranferim yapilsin

TSE sprm sayısı olmayanlarda yapılıyor bizim morfolojik 0 Sayı iyi tüp bebek için
Sizin morfolojik nedir acaba

Anladım . Benim 1 aşılama 1 tüp bebek denemem var ama Aşılamada yumurta büyümedi. Tüp bebekte yumurta döllenmedi . hatırlamıyorum ki morfolojiyi.

Merhaba cnm doktorumuz cok iyidir cnm insallah cnm kendiliginden hamile kalirsin saglikcala olmaz ise de ilk denemede havuza gerek kalmadan cok cok yumurta olsun bu ay basliyacakmisin tedaviye bende yarin kontrole gidecem dua edin hersey yolunda gitsinde tranferim yapilsin

Amin canım benim inşallah. Rabbim ne için uğraştığımızı görüyor. İnşallah senin için hayırlısı olur. Transfer ise gönlünden geçen hayırlısıyla olsun.

Ya arkadaşlar aklım hala takılıyor
Eşimin Spermiyogram sonucu sayısı iyi lakin morfelijik 0 buda beni endiseslendiriyor yaa

Merhabalar. Ben Ayşe hanım in istediği testleri yaptirdim. Toxoplasma IgM (Makro Elisa) rubella IgM testi sonucum negatif çıktı ben de gamze hanıma yazdım ama aşı için randevu verirler mi? Bir an önce yaptorayom

Merhabalar. Ben Ayşe hanım in istediği testleri yaptirdim. Toxoplasma IgM (Makro Elisa) rubella IgM testi sonucum negatif çıktı ben de gamze hanıma yazdım ama aşı için randevu verirler mi? Bir an önce yaptorayom
Öncelikle şunu belirtim kızamık aşısı yani lobelia iyi gg negatif çıktı durumda sana Aşı yapılması gerektiğini söyleyecek doktor Ben de Kasım ayında ön görüşmeye gittim Benim de aynı senin gibi rubella igg negatif olduğu için aşı Oldum ve bu aşıdan dolayı 4 ay bekleme verdi 4 ay geçtikten sonra tedaviye başla diyeceğim Senin de böyle olur

Öncelikle şunu belirtim kızamık aşısı yani lobelia iyi gg negatif çıktı durumda sana Aşı yapılması gerektiğini söyleyecek doktor Ben de Kasım ayında ön görüşmeye gittim Benim de aynı senin gibi rubella igg negatif olduğu için aşı Oldum ve bu aşıdan dolayı 4 ay bekleme verdi 4 ay geçtikten sonra tedaviye başla diyeceğim Senin de böyle olur
Neden bu kadar uzun ???

Neden bu kadar uzun ???
Hatta İLİŞKİ yasak bize doktor 4 ay korunun dedi devlet hastane de ki 1 ay dedi ayse doktor 4 ay korunun dedi 4 ay sonra test yapıp bakılcak. Etkisi var mı yok mu diye inşallah ben haziran da test yapacağım ayse hoca ya bilgi verip bakacak durama göree der biseyler

Ayyy ayse hanimi duyunca atlayim dedim benim ve oglusumun doktoru cokkk seviyoruz onu once allahim snr ayse hanimin sayesinde oglusumu kucagima aldim emin ellerdesiniz kizlar

Neden bu kadar uzun ???
Rubella igg negatif olduğu durumda aşı olup 4 ay bekliyorsun ve üstelik 4 ayda korunuyursun
Tüp bebek tedavisi olacağım için ayse doktor 4 ayda tamamlanınca yapabilirim dedi
Çocukta sakatlık yada düşük gerilim vs şeyler olurmuş onun için 4 ayda vücutta çıkıyor muş bende bu kadar biliyorum canm
Sen ne zman gideceksin ayse hocayla görüşmeye?
Ve kaç yaşındasın?
Kaç senedir çocuğun olmuyor?
Catlatma yada aşılama oldun mu ?
Baya sordum

Ayyy ayse hanimi duyunca atlayim dedim benim ve oglusumun doktoru cokkk seviyoruz onu once allahim snr ayse hanimin sayesinde oglusumu kucagima aldim emin ellerdesiniz kizlar
Ayşe hocam candır yaa çok seviyrum bende kasim ayında görüşmeye gittim aşı olduğum için bekliyorum inşallah haziran da tekrar gideceğim bakalım ne olur inşallah bende kucağıma sağlıklı güzel nur topu topu evlat alırım inşALLAH

Ayşe hocam candır yaa çok seviyrum bende kasim ayında görüşmeye gittim aşı olduğum için bekliyorum inşallah haziran da tekrar gideceğim bakalım ne olur inşallah bende kucağıma sağlıklı güzel nur topu topu evlat alırım inşALLAH
Insallah hayirli haberler alirsiniz kizlar zor stresli surec ama sonu guzel olunca herseye degiyor

Kızlar medipol mega tüp bebek doktoru Ayşe karahasanoglu tüp BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYIP GEBELİK SONUCU ALANLAR YAZABILIR Mİ?
TÜP BEBEK İÇİN ARAŞTIRMA yapıyorum
Arkadaşım acibadem de ilk denemesini yaptı tutmadı memorial de yaptırdı din sonucu çıktı pozatif 2 denemesinde tuttu üstelik morfelijik 0
Sprm sayısı 1 milyon bile değildi di
Bende kararsız kaldım
Memorial diye ama eşim istemiyor orası pahalı diye ayse karahasanoglu da iyi lakin başarı ve laboratuvar çok ÖNEMLİ
Benim 3 cu tedavimde ogluma kavustum ilk iki denemeyi gaziospanpasa ozel safakta yaptirdim yaptirmaz olaydim iki kere gebe kaldim ama kurtajla sonlandi pek o kadar ilgili degillerdi snr cok arastirdim aylarca memorial ayse hanimi buldum o zmn memorialdeydim tedaviye basladim ayse hanimla o kadar candanki sozleriyle moral veriyor snr ayrildi ben memorialde tup bebege basladim hamilelik haberini alinca ayse hanimi buldum onunla devam ettim dogumumuda o yapti gene dusunursem ilk calucagim kapi ayse hanim

Benim 3 cu tedavimde ogluma kavustum ilk iki denemeyi gaziospanpasa ozel safakta yaptirdim yaptirmaz olaydim iki kere gebe kaldim ama kurtajla sonlandi pek o kadar ilgili degillerdi snr cok arastirdim aylarca memorial ayse hanimi buldum o zmn memorialdeydim tedaviye basladim ayse hanimla o kadar candanki sozleriyle moral veriyor snr ayrildi ben memorialde tup bebege basladim hamilelik haberini alinca ayse hanimi buldum onunla devam ettim dogumumuda o yapti gene dusunursem ilk calucagim kapi ayse hanim
Analdim canm evet çok iyi çok seviyrum kendisini eşim de öyle sizin ne sorunuz vardı?
Kaç sene çocuğunuz olmadı acaba
Bende çok araştırma yaptım ayse hoca yi buldum medipol mega da
İlk defa yaptircagim tüp bebek
Yaşım 25
Bende sorun yok eşimde morfolojik 0 ileri hiz hareketi düşük
Aşılma onermedi istersen yaparım ama zman kaybı bize tüp bebek tedavisi önerdi benim aşım olduğu için bekliyorum
Her zman düzenli adet olurum sorun bende değil ama eşimin sayısı iyi morfolojik 0 ileri hiz hareketli %4 yıkama sonrasi %25 oldu ama morfelijik 0

Analdim canm evet çok iyi çok seviyrum kendisini eşim de öyle sizin ne sorunuz vardı?
Kaç sene çocuğunuz olmadı acaba
Bende çok araştırma yaptım ayse hoca yi buldum medipol mega da
İlk defa yaptircagim tüp bebek
Yaşım 25
Bende sorun yok eşimde morfolojik 0 ileri hiz hareketi düşük
Aşılma onermedi istersen yaparım ama zman kaybı bize tüp bebek tedavisi önerdi benim aşım olduğu için bekliyorum
Her zman düzenli adet olurum sorun bende değil ama eşimin sayısı iyi morfolojik 0 ileri hiz hareketli %4 yıkama sonrasi %25 oldu ama morfelijik 0
Belki duymussunuzdur hipo hipo hadtasiyim yani hic yumurta uretmiyorum anca ignelerle oluyor esiminde spermler 0 larda gibi biseydi bide iki dusuk oldugu icin pgt yapildi bize 33 yasindayim oglusum 8 aylik oldu teyzeleri allahim sizede bu duyguyu yasatsin ama bizim gibi zor hamile kalanlar kucagimiza alana kdr acabalarla yasiyoruz hatta dogunca bile bu benimmi diyoruz

Back
X