Tüp Bebek Merkezleri Medipol mega hastanesinde tup bebek yaptiranlar

Belki duymussunuzdur hipo hipo hadtasiyim yani hic yumurta uretmiyorum anca ignelerle oluyor esiminde spermler 0 larda gibi biseydi bide iki dusuk oldugu icin pgt yapildi bize 33 yasindayim oglusum 8 aylik oldu teyzeleri allahim sizede bu duyguyu yasatsin ama bizim gibi zor hamile kalanlar kucagimiza alana kdr acabalarla yasiyoruz hatta dogunca bile bu benimmi diyoruz
Bana umut oldun canm yaa çok mutlu oldum ben şimdi benim yaşım genç ya onun da faydası var mis eşimin sprm sayısı iyi dedi ayse hoca morfolojik 0 oda şekil bozukluğu kimileri sayı önemli diyorlar kimileri hem sayı hem morfolojik diyor anlamdim aklım gidip geliyor o morfeligge

Analdim canm evet çok iyi çok seviyrum kendisini eşim de öyle sizin ne sorunuz vardı?
Kaç sene çocuğunuz olmadı acaba
Bende çok araştırma yaptım ayse hoca yi buldum medipol mega da
İlk defa yaptircagim tüp bebek
Yaşım 25
Bende sorun yok eşimde morfolojik 0 ileri hiz hareketi düşük
Aşılma onermedi istersen yaparım ama zman kaybı bize tüp bebek tedavisi önerdi benim aşım olduğu için bekliyorum
Her zman düzenli adet olurum sorun bende değil ama eşimin sayısı iyi morfolojik 0 ileri hiz hareketli %4 yıkama sonrasi %25 oldu ama morfelijik 0
8 senelik evliyim2015 nisan ayinda ilk tedavime basladim en son ayse hanima 2016 agustos ayinda basladim 22.08.2017 mutlu sondu

Bana umut oldun canm yaa çok mutlu oldum ben şimdi benim yaşım genç ya onun da faydası var mis eşimin sprm sayısı iyi dedi ayse hoca morfolojik 0 oda şekil bozukluğu kimileri sayı önemli diyorlar kimileri hem sayı hem morfolojik diyor anlamdim aklım gidip geliyor o morfeligge
Morfolojiye takilma onemli ama tup bebekte okadarda onemli dgl

İşin garibi de ayse hocam bize dedi aşılma için yeterli sayı hiz yok yasin erken tüp bebek ama istersen yapabilirim aşılma senin kararın dedi maddiyat sıkıntısı olduğu için bizde ikiye bölünmiyelim dedik tüp bebek için bekliyoruz
Ama ayse hoca dedi Normal yolla da olabilir dedi bende bunu anlamadım sonuçta aşılma için yeterli hız sayı yok tüp bebek önerdi nasıl normal yolla olur ben bunu da analamdim yaa

Morfelijik önemli derken ne durumda önemli ?
Birde tüp bebek de önem li mi kimileri sayı olsun yeter diyir sayımız 5 milyona yakın
Tup bebekte sorun olmuyor cunku saglikli spermleri seciyorlar morfoloji 0 olup hamile kalip doguran cokkkkk kisi var eee ben yumurta uretemeyip tup bebekte ureten biriyim

İşin garibi de ayse hocam bize dedi aşılma için yeterli sayı hiz yok yasin erken tüp bebek ama istersen yapabilirim aşılma senin kararın dedi maddiyat sıkıntısı olduğu için bizde ikiye bölünmiyelim dedik tüp bebek için bekliyoruz
Ama ayse hoca dedi Normal yolla da olabilir dedi bende bunu anlamadım sonuçta aşılma için yeterli hız sayı yok tüp bebek önerdi nasıl normal yolla olur ben bunu da analamdim yaa
Sizin o sprm le nasıl çocuğunuz oldu ben bunu anlamadımak
Sprm sayısı mi 0
Morfelijik mi 0
Sperm dusuktu hic yok dgl ama 0 1 arasindaydi hamile kalmak icin milyonlarca sperme gerek yok bir tane yeterli en iyisini buluyorlar teknoloji o kdr gelistiki

Sperm dusuktu hic yok dgl ama 0 1 arasindaydi hamile kalmak icin milyonlarca sperme gerek yok bir tane yeterli en iyisini buluyorlar teknoloji o kdr gelistiki
Analdim canm evet 1 tane bile yetiyor muş lakin morfelijik döllenme yapar yapamaz mi bilemdim bu benim aklımı karıştırıyor

Merhaba kizlar ne yaptiniz sonuclariniz nasil tedavileriniz ne zaman basliyor benim yarin tranferim olacak tekrardan dualarinizi bekliyorum

Merhaba kizlar ne yaptiniz sonuclariniz nasil tedavileriniz ne zaman basliyor benim yarin tranferim olacak tekrardan dualarinizi bekliyorum
Cok sevindim canim inşallah olumlu sonuçlarını da duyarız. Ben Ayşe hanimin istegi testleri yapiyorum henüz kizamik negatif ciktk

İnsallah cnm hepimizden duyariz olumlu sonuclari hakkimizda hayirlisi olsun peki aşimi yapilacak mis
Test sonucunu Gamze hanıma gönderdim yapılacak mı Randevu ayarlayacak mısınız yazdım ama geri dönüş yapmadı

Test sonucunu Gamze hanıma gönderdim yapılacak mı Randevu ayarlayacak mısınız yazdım ama geri dönüş yapmadı
Canm sen neden gamze hanımla görüşüp zman kaybı yapiyrusun kendine ayse hocanin asistanı ile irtibata geçip konuşsan daha iyi olur hemen cevap alırsın sonuçta gamze oranın çalışanı muhasebeci doktor yada asistan değil sonuçta

Bencede asistan degil gamze hakla iliskiler ayse hanimin mail adresine gonder sonucunu oradan ayse hanim bakar donus yaparlar
@seyosal kim asistanı ?? Ben asistanı Gamze hanım diye biliyorum ama keşke oda deseydi su kişi ile görüşün diye kimle gorusecegim??

Back
X