Tüp Bebek Merkezleri Medipol mega hastanesinde tup bebek yaptiranlar

Merhaba arkadaşlar, rubella igg pozitif çıktı Ayşe hocaya mail attım adetin ikinci günü gel dedi

Aynen cnm simdi tedavin nezamanda baslicak tahminen bende tranferimi oldum test gununu beklemedeyim insallah

Ne zaman test yapacaksin? Kendinj nasil hissediyorsun ?? İnşallah tutunacaktir sana

Benim adet günüm sat tarihin belirsiz her an olabilir diye bekliyorum. Regl ikinci günü gidecegim. Ama solda büyüyen yumurtam vardı bu ay Ayşe hoca belki bu ay normal yolla gebe kalabilirsin demişti belki de olmam regli =)

Ne zaman test yapacaksin? Kendinj nasil hissediyorsun ?? İnşallah tutunacaktir sana

Benim adet günüm sat tarihin belirsiz her an olabilir diye bekliyorum. Regl ikinci günü gidecegim. Ama solda büyüyen yumurtam vardı bu ay Ayşe hoca belki bu ay normal yolla gebe kalabilirsin demişti belki de olmam regli =)
5 mayis test gunum insallah kendiliginden kalirsin cnm senin ne sikinti vardida tup bebek dendi

5 mayis test gunum insallah kendiliginden kalirsin cnm senin ne sikinti vardida tup bebek dendi
Bir şey kalmamış İnşallah olumlu sonuç alırsin

Yumurta rezervim az. Amh 0.14 yarın kromozom testi yaptircagim Haseki de

Merhaba cnm malasef sonuc negatif oldu bu seferde nasip degilmis sen ne yaptin cnm tahlillerin sonuclarin nasil nezaman tedaviye basliyorsun
Hayırlısı olsun canım. İnşallah Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.
Ben tedaviye ara verdim. Annem rahatsızlandı .

Kizlar sizler ne durumdasiniz neler yaptiniz birbirimize destek olalim umut olalim lutfen sayfayi bos birakmayalim

MErhaba,
Ben genetik sonuçlarımı bekliyorum hala . TSHve folik asit, polen için ilaçlarımı kullanıyorum. Bu arada da kararlaımı kesinleştiriyorum. Çocuğum Olmasını çok istiyorum ama gerçekten elzem bir durum olmadığını kabul ettim sonunda. Allah isterse verir.

MErhaba,
Ben genetik sonuçlarımı bekliyorum hala . TSHve folik asit, polen için ilaçlarımı kullanıyorum. Bu arada da kararlaımı kesinleştiriyorum. Çocuğum Olmasını çok istiyorum ama gerçekten elzem bir durum olmadığını kabul ettim sonunda. Allah isterse verir.
Aynen cnm rabbim dilerse olucak bizdende genetik testler istedi nekadar surede cikiyir ve nerede yaptirdin bilgi verirmisin

Aynen cnm rabbim dilerse olucak bizdende genetik testler istedi nekadar surede cikiyir ve nerede yaptirdin bilgi verirmisin
Haseki hastanesinde yaptırdım. Genetikteki doktor dosyama ve negatiflerime baktı. 1 test yazılmış ama ben senden iki test isteyeceğim dedi. 1 tanesinin sonucu 1,5 ay 2.sinin sonucu 1 ay sonra çıkar dedi. 2 Mayıs da yaptırdım. bekliyoruz.
Genetik sonuçları hep geç çıkıyormuş.

Back
X