Tüp Bebek Merkezleri Medipol mega hastanesinde tup bebek yaptiranlar

Haseki hastanesinde yaptırdım. Genetikteki doktor dosyama ve negatiflerime baktı. 1 test yazılmış ama ben senden iki test isteyeceğim dedi. 1 tanesinin sonucu 1,5 ay 2.sinin sonucu 1 ay sonra çıkar dedi. 2 Mayıs da yaptırdım. bekliyoruz.
Genetik sonuçları hep geç çıkıyormuş.
Anladim cnm hayirli guzel sonuclari ciksin insallah tsk ederim cvp icin

Tutunmama sorunun da da mı genetik yapilmasi gerekiyor yani . Ayşe hoca istiyorsa vardır bildigi çok güveniyorum kendisine
Birinci denememizde pozitifti ama kimyasal oldu ikincide negatif olunca genetik testler istedi bilmiyorum neden ama bende guveniyorum kendisine

Bugun hasekiye gittik kadin doguma o bazi testleri yapti snr genetik bolumune gonderdi oradan randevu bulamadik hic biryerde birtek kanunu sultan suleymanda bulduk genetik bolumunu oraya gitcem

Bugun hasekiye gittik kadin doguma o bazi testleri yapti snr genetik bolumune gonderdi oradan randevu bulamadik hic biryerde birtek kanunu sultan suleymanda bulduk genetik bolumunu oraya gitcem[/QUOT
Evet maalesef genetiği randevu bulmak çok zor sonuçları geldiğinde nasıl randevu bulacağız Ben de onu düşünüyorum kara kara. Umarım Kanuni Sultan Süleyman'da sonuçlar hızlı çıkar

Bugun hasekiye gittik kadin doguma o bazi testleri yapti snr genetik bolumune gonderdi oradan randevu bulamadik hic biryerde birtek kanunu sultan suleymanda bulduk genetik bolumunu oraya gitcem
Evet maalesef genetiği randevu bulmak çok zor sonuçları geldiğinde nasıl randevu bulacağız Ben de onu düşünüyorum kara kara. Umarım Kanuni Sultan Süleyman'da sonuçlar hızlı çıkar

Merhaba kizlar uzun zamandir sesiniz cikmiyor ne yapiyorsunuz gebe:anneadayı: olan varmi aramizda :KK200:
merhaba,
maalesef ben bu ay da değilim. :kızgın: genetik sonuçlarım çıktı . Genetik doktoru bizim açımızdan sorun yok dedi. Ayşe hocaya gönderdim bakalım kendisi ne diyecek.
Sende ne var yok? Hamile misin yoksa?

merhaba,
maalesef ben bu ay da değilim. :kızgın: genetik sonuçlarım çıktı . Genetik doktoru bizim açımızdan sorun yok dedi. Ayşe hocaya gönderdim bakalım kendisi ne diyecek.
Sende ne var yok? Hamile misin yoksa?
Yok cnm hamile degilim bizde genetik sonuclari bekliyoruz insallah iyi cikar

Bende bu ay başlayacağım inşallah ilk defa gidecegim Ayşe hanıma 1yıl ara verdik biz günseli hanımda denemiştik ilk
yeniden hayırlı sonuçlarla olsun tedavin umarım gönlüne göre tez zaman da gebe kalırsın. Bizleri de bilgilendirirsin değil mi ? Ayşe hoca çok iyi :KK200: anne gibi

Bugün gittik ilk görüşmeye diğer aya kaldı tedavimiz ama çok memnun kaldık ayse hanımdan çok açıklayıcı konuştu detaylara indi zor bi vakayız bakalım neler olacak

Bugün gittik ilk görüşmeye diğer aya kaldı tedavimiz ama çok memnun kaldık ayse hanımdan çok açıklayıcı konuştu detaylara indi zor bi vakayız bakalım neler olacak
Gerçekten her şeyi sorabileceğimiz biri, tüm işlemleri kendisi yapması çok güzel, (opu , transfer vs. )Tüm maillere dönüş yapıyor sağolsun. Kendimden çok Ayşe hocaya güveniyorum.

Back
X