- 12 Nisan 2019
- 2.211
- 3.337
- 133
Olsun canim bir tane olsun ne güzel darısı başımıza insallahInşallah canım iki transferdi ama tek tuttu demek böyle hayırlıymis belli iki tane koymasa tutmayacaktı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canim bir tane olsun ne güzel darısı başımıza insallahInşallah canım iki transferdi ama tek tuttu demek böyle hayırlıymis belli iki tane koymasa tutmayacaktı
İnşallah canım en zoru transferden sonra beklemek ama bir şekilde o da geçiyor.bence olucak Allahın izniyle:)insan çok sabırsızlanıyor şu an o kadar çok istiyorum ki hemen başlamayı tedaviye halbuki kürtaj olalı daha 4 ay oldu.o bebek özlemi yapıyor insanı böyle ah ah bu sene yüzümüz güler inşallah![]()
Olsun canim bir tane olsun ne güzel darısı başımıza insallah![]()
Dozun artmaz canim büyük ihtimalle ama kontrole göre değişebilir de.kan testi hiç yapılmadı bana kontrollerde, tam olarak ne testi yine hormon mu?amin canim insallah 2020 ye bebek haberlerini almis olarak gireriz insallahbuarada bu igneler beni korkutuyor daha onceden de gonalf kullandim ama 300 luk vermisti doktor onu 4 defada vurmustum ama simdi 450 lik verdi 225 doz vuruyorum hatta kendim vuramiyorum esim vuruyor.. acaba bu doz artarmi? yarin sabah yine kontrol var yine kan testi yaoilacakmis her kontrolde kan testimi yapiliyor? yoksa sadece Ayse hocaya ait bir yontemmi bu acaba
Istersen koyabilir belki ama sana iki tane olmaz dememiş miydi canim ben mi yanlış hatirliyorumkeske banada 2 tane embriyo koysada bidaha bidsha bu sikintilarla ugrasmasam![]()
Dozun artmaz canim büyük ihtimalle ama kontrole göre değişebilir de.kan testi hiç yapılmadı bana kontrollerde, tam olarak ne testi yine hormon mu?
Istersen koyabilir belki ama sana iki tane olmaz dememiş miydi canim ben mi yanlış hatirliyorum
Amin inşallah canım sizdende gusel haberler bekliyorumoyy cok sevindim canim benim Rabbim insallah hayirla saglikla devamini nasip eder insallahsende Ayse hocaya gidiyorsun degilmi:) haydi haftaya guzel haberlerini aliriz insallah
![]()
Amin inşallah dualarım sizlerleOlsun canim bir tane olsun ne güzel darısı başımıza insallah![]()
En sağlıklı en hayırlısı hangisiyse oyleolsun ya valla öyle dua edelim.bazen tek embriyo bile çift olabiliyor yeter ki Rabbim ol desin bana kalsa ben de diyorum ikiz olsun bir kere de iki evlat fena olmazdı haniıkız olursa olmazmıs bana bobrekten dolayı.. ama işte ikisinindr tutma ihtmsli var mı bılmıyorum:)
Kontrol amaçlıdır canim bence sıkma canını ayse hoca titiz davranıyor ve bu olması gereken şey bencegecen gittigimizde e2, LH ve progesteron yapildi.. bugun hemsire aradi sabh kan testi yapilacak dedi.. e2 fln dedi.. simdi bende suphelendim e2 me baktim nette arastirdim sanki dusuk cikmis. bu testi reglin 2. gunu yaptırdım, asagıdakı sonuclar cıktı:
e2: 21,77
LH: 6,84
progesteron: 0,335
acaba sonuclar kotu dıye testmı tekrarlaniyor.. ıns bırsey yoktur
Kontrol amaçlıdır canim bence sıkma canını ayse hoca titiz davranıyor ve bu olması gereken şey bence
Evet çok canayakın bir insan pamuk gibi:)nasıl geçti kontrolün ,bu arada muayene ücreti ödeniyor mu?Allah Razı olsun Ayşe Hoca'dan.. Kadın çalışıyoruz izin almamız zor olur diye sabah 7 de muayneye çağırıyor.. ve süreci çok güzel yönetiyor.. çok pozitif yaklaşıyor sankı hamile kalacakmısım gibi geliyor... Kalmasam bile Ayşe Hocayı tanıdıgım için memnunum
Kızlar ikinizde de hayırlı haberler alacağımı umut ediyorum hayirlsiini ile Ayşe hocaya güveninEn sağlıklı en hayırlısı hangisiyse oyleolsun ya valla öyle dua edelim.bazen tek embriyo bile çift olabiliyor yeter ki Rabbim ol desin bana kalsa ben de diyorum ikiz olsun bir kere de iki evlat fena olmazdı hani![]()
valla canım zaten Ayşe hocayı instagramdan takip ediyodum daha görmeden kanım kaynadı:)bir de görüştükten sonra tamam dedim.hiç bir doktor bu denli ilgilenmemişti çünkü:)inşallah herşeyin hayırlısı olur önce Allaha sonra Ayşe hocaya güveniyorum:)bu arada senle bereber iki kişi daha olumlu sonuç almıştı galiba onlar ne durumdalar haberin var mı?Kızlar ikinizde de hayırlı haberler alacağımı umut ediyorum hayirlsiini ile Ayşe hocaya güvenin
Dün birinigördüm onunda herşey ıyiydi diğerini gormedim inşallah herşey yolundadır onundavalla canım zaten Ayşe hocayı instagramdan takip ediyodum daha görmeden kanım kaynadı:)bir de görüştükten sonra tamam dedim.hiç bir doktor bu denli ilgilenmemişti çünkü:)inşallah herşeyin hayırlısı olur önce Allaha sonra Ayşe hocaya güveniyorum:)bu arada senle bereber iki kişi daha olumlu sonuç almıştı galiba onlar ne durumdalar haberin var mı?
İnşallah rabbim kimsenin emeğini boş çevirmesin,isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinDün birinigördüm onunda herşey ıyiydi diğerini gormedim inşallah herşey yolundadır onunda
İnşallah rabbim kimsenin emeğini boş çevirmesin,isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ben de çalıştığım için çok sevindim böyle olmasına çünkü sürekli izin istemek sıkıntı oluyorAmin inşallah.. Sabahın 7 sinde bile 4-5 çift vardı kontrole gelen.. geçen sefer gittiğim yüzleri yine görüyorum ama hepimiz eşlerimizle geldiğimiz için konuşmaya fırsat olmuyo malesef.. vee ayşe hoca sabahın 7 sinde bile gülümsüyordu:) bu da hep olumlu sonuç alacakmışsınız hissi uyandırıyor.. Allah hepimizin yardımıcısı olsun inşallah