Semra hoca ile görüşmek zor değil. Yanında çalışan hekimler var. İstediğiniz zaman randevu alıp Semra hoca ile görüşebiliyorsunuz. Diğer drlar hastayı muayeneye hazırlıyor Semra hoca gelip hastayı muayene edip sorularını cevaplıyor. Ben sık sık randevu alıyorum. Herşeyi danışıyorum. Orda da ön görüşmeler en az 1 saat sürüyor. Semra hoca gerçekten çok iyi bir hekim. Olaya çok bilimsel yaklaşıyor. İspatlanmamış tedavileri sevmez. Hastanın boşu boşuna zamanını ve parasını almaz. Deneysel tedavilere mecburum ben, gerçi şimdiye kadar uyguladıklarım bir işe yaramadı ama. Semra hoca ispatlanmış tedavilerle devam etmek istiyor.memorialde 2 negatif im var. İlk tedavi beylikdüzü medicana Selman Laçin le olmuştu.cok gecmis olsunRabbim insallah hayirlisini nasip eder insallah.. ayse hocanin semra hocanin yaninda calistigini bilmiyodum simdi ogrendim ama simdi daha da sevindim:) semra hocanin methini cok duydum ama hem bana cok uzakti hemde kendisi bizzat ilgilenemiyormus oyuzden gitmedim ona gorusmeye.. daha once gittigim gorusmelerde ortada hic test mest yapmadan ilk adetinde gel baslayalim dediler.. ayse hoca 1 saat muayne etti ve normal yoldan olamayacagini tup olabilebilecegini ama tup yapabilmesi icin testleri yapmasi gerektigini herkese hemen tup yapmadigini soyledi:) ama digerleri testlere soyle goz ucuyla bakip tamam hemen tup yapalim dediler
sen daha once hangi hastanelere gitmistin ki?