- 13 Ekim 2017
- 781
- 690
- 53
- 37
Merhaba bu başlıktaki öneriler sonrası ben de Ayşe hanımla ilk görüşmemi yaptım. Ben de 31 yaşındayım ve 2 senedir hiçbir neden bulamadan sağda solda dolanıyordum. Sonra Ayşe hanım HSG'mi görür görmez aynı şeyleri söyledi. Sizin dediğiniz gibi " tuplerimin seklİnin yumurtaliga varmadigini yani yukari dogru baktigini bu sebepten dolayi cocugumun olmadigini soyledi." Sonrasında çok araştırdım ama benzer örnekleri bulamadım. Demek yalnız değilmişim![]()
Yarın Ayşe hanımla ikinci görüşmem var, tetkik istemişti, sonuçlarına bakacak. Ya ameliyat ya tüp bebek diyecek diye düşünüyorum. Hikayenizin sonucu beni çok etkiledi. İnşallah sorunsuz ve hayırlı bir şekilde ben de anne olabilirim![]()
Merhabalar; ayse hocanin teshisine guveniyorum.. gercekten kendisj ve ekibi cok ilgili.. kendinizi guvende hissediyorsunuz.. tabiki hersey Allahtan o sadece bazi seyler icin vesile oluyor.. oncelikle cok paragoz bi insan degil.. misal benden sonra gelinimizde gitti onun tek tup tikaliydi ve rezervi cok azdi ama 24 yasjnda oldugu icin biraz bekle olur dedi ve gonderdi.. yani tek tupun yok deyip direkt tup bebege yonlendirirdi ama yapmadi.. buarada o da hamile suanda.. onunda tavsiyeleri sayesinde.. dun yazdigina gore bugun gitmissindir doktora.. ne dedi peki senin icin? Ameliyat mi yoksa tup bebek mi?