Medipol - Op. Dr. Cevahir TEKCAN

merhaba size özel mesaj atmaya çalışıyrum ama olmuyor. inş. mesajımı görürsünüz. bende cevahir hanıma gidicem lütfen bilgi verirmisiniz nasıldır. doğum yaptınızmı normal mi sezeryanmı tercihi. şimdiden teşekkür ederim.

ben medipolde hakan beye gidiyorum çok çok memnunum hamileliğimin 32. haftasında kanamam oldu acil hastaneye gittik hakan bey çatı muayenesi için beni cevahir hanıma yönlendirdi çok tatlı çok şeker bir kadındı doktorum değil ama güleryüzlü insanı rahatlatan bir yapısı vardı ki çatı muayenesi acıtan bir muayene öyle çokça büyük bir sorunda yaşamadım ki çatım çok dar olduğu halde hakan bey olmasa ona gidebilirdim ama ben genel olarak erkek doktorları daha çok sevdiğim için kadın düşünmemiştim ama bu kadın şekerdi:)))

birinin cevap vermiş olmasına sevindim. çok teşejkkür ederim. bende yarın tanışıcam kendisiyle. ben hamileliğimin 35. haftasındayım.

ben hamileliğimin 37. haftasındayım ve cevahir hanımın hastasıyım.
genel olarak güleryüzlü ve ilgili bi doktor. her konuda rahatlıkla konuşabiliyosunuz.
memnunum doktorumdan.

ben de cevahir hanıma gidiyorum ve cok memnunum...çok sevdim doktorumu..her şeyi sorabiliyorsunuz cevaplıyor içtenlikle..ultrasonda da bebeği çok seviyor..konusrken de hep cnm hayatım diyor :)) karakter olark bu kadar gözlemledim ama alanında nasıldır cok iyi bilmiyorum..doğumua da az kaldı onu da tecrübe ettiken sonra yazarım ama normal doğumda yardımcı olacağını düşünüyorum.. ultrason aletleri cok iyi gibi gelmedi bana..bir de çatal yok odasında bu da rahatlatıyor insanı :)))

bende medipolde şule hanıma gidiyorum daha önceki doktorlarla kıyasla oldukca ilgili anlayışlı ve makul bir doktor ikili test içinde hakan beye yönlendirmişti beni gerçekten her iki doktorunda hali davranışı o kadar rahatlatıcı ki hastaları ayakta karşılıyolar tokalışıyolar güler yüzlüler ben ikisindende çok memnunum herkeze tavsiye ederim

Ben doğumumu medipolde nisan ayında yaptım.ve ben cevahir hanımla 38 haftalıkken tanıştım.beni gayet sıcak ve samimi karşıladı.banna güven verdi. sezaryen oldum bebeğim sıkışmıştı.bebeği alınca 15 dakkada ameliyataneden çıktım.eli çok hızlı kesinlikle tavsiye ediyorum.

MERHABA;
ben özel mesaj atamıyorum inş. konu dikkatine çeker ve okursun.
evet ben doğum yaptım ve cevahir hanım mükemmel bir doktor. normal doğum için bekleik fakat olmadı sez. yaptım ama hiçde pişman değilim 2. gün ayaktaydım. tabiki biraz ağrı oldu ama öyle abartılan gibi gaz sancısı çekmedm. bunun bünye ile alakalı olduğunu düşünüyorum. keşke normal doğum yapabilseydim sağlık için ama sez olduğu içinde pişman değilim. cevahir hanım çok ilgili bir doktor ben ameliyata girerken eşime kamera sordu çıkarken çekelm die okadarda düşünceli ve ince. ben hastanede sadece 1 gece yattım. çıkabileceğimi söyledi tabi çıkıp çıkmamak benim tercihim ama ben çıktım. bn doktor olarak ondan pişman olmayacağına eminim. kırkım çıkınca bebişle birlikte beni beklediiğini ve mutlaka gelmemi söyledi tosbağısını görmek istiyormuş. :)
hastane ve oda konusuna gelince sanırımo biraz şans büyük odada var küçük odada. benim şansım biz bebek odasınn hemen kaşısna düştük ve oda ferah ve aydınlıktı. ama orada oda için tartışanda oldu bunu da duyduk
sanada hayırlı bir doğum geçrmeni dilerim. inş. hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.

cevahir hanım sezeryan yanlısı mı kızlar. ben normal doğum istiyorum da ısrarla. bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen

ben de cevahir hanıma gidiyorum ve cok cok seviyorum doktorumu o kadar ınsana yakın ve içten davranıyor kı..onun yanında kendımı cok rahat hissediyorum canım doktorumm benımm

ben de cevahir hanıma gidiyorum ve cok cok seviyorum doktorumu o kadar ınsana yakın ve içten davranıyor kı..onun yanında kendımı cok rahat hissediyorum canım doktorumm benımm

canım ben 7+4 te gdcm kontrole acaba cevahir hanım alttan ultrason ile mi bakar yoksa karından mı?

canım ben 7+4 te gdcm kontrole acaba cevahir hanım alttan ultrason ile mi bakar yoksa karından mı?

merhaba zonox ben hamileliğimi 6 haftasında öğrendım amao zaman cevahir hanıma gitmiyordum malesef cok şanslısın bastan ona gideceğin için..
gittiğim doktorum alttan bakmıstı ama bana..acımıyor korkma..ama cevahir hanımın odasında sankı göremedim o alttan baktıgı ultrason aletini..korkuyorsan inş.yoktur odasında ve bakmaz :) ama 7+4te bebek karından belkı görünür.. hayırlı olsun bu arada bebişin

kızalr bugün cevahir hanıma gittim. mükemmmeeeeeeeeeeeeelllllllll bi dr. yarım saat konuştuk. benim sormama kalmadan ilk 3 ayımı anlatttı. acaip rahatlattı beni. bebeğimi sevdi. çok cana yakın ve bilgili bi dr. ilgisi maksimum dğüzeyde. ya ben şaşırıyorum leyla hanımda kapısında o kadar insan varken, cevahir hanımda neden yok. leyla hanımın birkere adı .ıkmış ondan bence (kötü demiyorum ama cevahir hanıma 1 kez bile olsa gidin görün. leyla hanımda 5 dk muayene olup apar topar çıkarken cevahir hanımda tüm sorularınızın cevaplarını alabiliyorsunuz. inşallah hep böyle olurrr. resmen anne gibi bi dr. göbekten baktı bana

canım dr ummmmmmmmmmmm:1hug:

merhaba canım demıtım çok çok iyi bir diye..2 gün önce de sezaryen ile doğum ypatım doğumda da cok ilgili mükemmel yyanii....ilgisi süper grçekten anne gibi...her soruya sıkılmadan cevap veriyor ve cok rahatlatıcı biri...çok çok emeği geçti cok sevıyorummm onuuuopuyorumnanaktan:teytey:

valla canım dediğin gibiymiş cidden. çok memnunum cevahir hanımdan. ona gidince rahatlıyorum. sinirlerimi alıo resmen.

Bende Cevahir hanım'ın hastayım.Güleryüzü ve sıcak olduğu konusunda hemfikirim.Ama ilgisi ve bilgisi konusunda aynı şeyleri düşünmüyorum.Ve bu yüzden doktorumu değiştiriyorum.

Bende Cevahir hanım'ın hastayım.Güleryüzü ve sıcak olduğu konusunda hemfikirim.Ama ilgisi ve bilgisi konusunda aynı şeyleri düşünmüyorum.Ve bu yüzden doktorumu değiştiriyorum.

selam nurseit
ne oldugunu cok merak ettim nasıl bir şey yaşadınız? benım hamileliğim sorunsuzdu o yuzden bilgisi konusunda bi şey diyemeycem ama sorun yaşamadım..sende nasıl bir sorun oluştu?:26:

Merhaba arkadaşlar bende doktorumu değiştirmek istiyorum cevahir hanıma gitmeyi düşündüm ama kaçıncı haftada acaba doktor değişmeli bunu bilmiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…