arkadaşlar ben de cevahir hanıma gittim, hastasını içtenlikle dinleyip anlamaya çalışıyor ve cevap veriyor. çok tatlı ve güler yüzlü ben çok sevdim. ama nette onunla ilgili yeterli bilgi olmamasını ve kapısında diğer doktorlar gibi sıra olmamasını anlayamıyorum.
ben medipolde hakan beye gidiyorum çok çok memnunum hamileliğimin 32. haftasında kanamam oldu acil hastaneye gittik hakan bey çatı muayenesi için beni cevahir hanıma yönlendirdi çok tatlı çok şeker bir kadındı doktorum değil ama güleryüzlü insanı rahatlatan bir yapısı vardı ki çatı muayenesi acıtan bir muayene öyle çokça büyük bir sorunda yaşamadım ki çatım çok dar olduğu halde hakan bey olmasa ona gidebilirdim ama ben genel olarak erkek doktorları daha çok sevdiğim için kadın düşünmemiştim ama bu kadın şekerdi:)))
ben de cevahir hanıma gidiyorum ve cok cok seviyorum doktorumu o kadar ınsana yakın ve içten davranıyor kı..onun yanında kendımı cok rahat hissediyorum canım doktorumm benımm
canım ben 7+4 te gdcm kontrole acaba cevahir hanım alttan ultrason ile mi bakar yoksa karından mı?
merhaba zonox ben hamileliğimi 6 haftasında öğrendım amao zaman cevahir hanıma gitmiyordum malesef cok şanslısın bastan ona gideceğin için..
gittiğim doktorum alttan bakmıstı ama bana..acımıyor korkma..ama cevahir hanımın odasında sankı göremedim o alttan baktıgı ultrason aletini..korkuyorsan inş.yoktur odasında ve bakmaz :) ama 7+4te bebek karından belkı görünür.. hayırlı olsun bu arada bebişin
kızalr bugün cevahir hanıma gittim. mükemmmeeeeeeeeeeeeelllllllll bi dr. yarım saat konuştuk. benim sormama kalmadan ilk 3 ayımı anlatttı. acaip rahatlattı beni. bebeğimi sevdi. çok cana yakın ve bilgili bi dr. ilgisi maksimum dğüzeyde. ya ben şaşırıyorum leyla hanımda kapısında o kadar insan varken, cevahir hanımda neden yok. leyla hanımın birkere adı .ıkmış ondan bence (kötü demiyorumama cevahir hanıma 1 kez bile olsa gidin görün. leyla hanımda 5 dk muayene olup apar topar çıkarken cevahir hanımda tüm sorularınızın cevaplarını alabiliyorsunuz. inşallah hep böyle olurrr. resmen anne gibi bi dr. göbekten baktı bana
canım dr ummmmmmmmmmmm:1hug:
merhaba canım demıtım çok çok iyi bir diye..2 gün önce de sezaryen ile doğum ypatım doğumda da cok ilgili mükemmel yyanii....ilgisi süper grçekten anne gibi...her soruya sıkılmadan cevap veriyor ve cok rahatlatıcı biri...çok çok emeği geçti cok sevıyorummm onuuuopuyorumnanaktan:teytey:
Bende Cevahir hanım'ın hastayım.Güleryüzü ve sıcak olduğu konusunda hemfikirim.Ama ilgisi ve bilgisi konusunda aynı şeyleri düşünmüyorum.Ve bu yüzden doktorumu değiştiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?