Tüp Bebek Merkezleri medipol üniversitesi hastanesi tüp bebek

Aykiz9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
356
4
118
İstanbul
kızlar Medipol üniversitesinde tüp bebek yaptıracağım hastane çok güzel ama ben biraz kararsızım acaba tüp bebek merkezleri daha mı iyi diye kara veremiyorum burada tüp bebek yaptıran var mı bana yardımcı olursanız sevinirim

merhaba canım. ben tüp bebek tedavisiyle şuanda hamileyim soran olursa merkezimi ve doktorumu herkese tavsiye ediyorum. Bahçeci Fulyada tedavi görüyorum. Medipol hakkında bilgim yok canım ama tüp bebek merkezlerinin bu konuda daha iyi olduklarını düşünüyorum sende merkezleri tercih edebilirsin.

Canım ben sana tüp bebek merkezine git derim. ordaki doktorlar bu alanda çok iyiler ve sen sormadan herşeyi anlatıyolar doktorlar senin psikolojini dahi o kadar iyi tanıyolarki bu çok güzel bişey. Ben Bahçecide tedavi görüyorum istersen bi görüşme yap zaten ücretsiz tercih senin canım. yolun açık olsun

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler aslında Bahçeci yi hep duyuyorum ama bu hastanedeki doktorum da Bahçecide çalışmış öyle olması beni biraz ikna ediyor biryandan da merkez de çok önemli sadece kadın doğumcuyla iş bitmiyor diye düşünüyorum eşimle bir daha konuşayım bakalım o ne diyecek

slm canım medipol derken bağcılarda yenı acılan medıpolden mı bahsedyorsun tam anlamıs değilm ... bencede sen tecrubelı arkadasları dınle derım neden dersen ben ıstanbulda bahcelıevlerde medıcalparkta tup bebeğe basladım bugun yarın transfer olcak beklıyorum daha sımdıden pişmanım gıbı 2 sene once aslma yaptım olmadı !!! sımdı tup bebeğe karar verdım 14 yumurtadan 5 tanesı dollendı dedıler sabah ta aradılar 2 sı ölmek uzerymıs 3 tane kalmıs okadar sınırım bozuldukı aslnda bana tup bebebk merkezne gt dedıler bır cok giden kııs suan hamile hemde hamılık oranaı cok duusk olanlar arastr ve doğru karar ver derım

canım ben de seni arıyordum forumda biz senle konuşmamıştık ama ben senin yazılarını okumuştum bizde sizin gibi Zafer beye ameliyat olduk sonuç berbat Evet bağcılar Medipol den bahsediyorum. Canım ben Medicalpark ı da duydum iyi diye sen olumsuz düşünme hiç iyi düşün pozitif enerji ver bebeklerini bu çok önemli iyi haberlerini bekliyorum

ewett ewet nerden buldukbız o zafer beyı varya hıc sorma cok pısmanım yanı ... herkez bır para pesıne dusmus valla gidiyor kımse senın benım ne yasadğımı bılmyor canınmı yandı maddı ve manevı zararmı gordun kımse tınlamyor!!! benım dr ıyı aslında ama bılmyorum ya hayrlsı olsun latıf kupelioğlu bana dua edın embroylar ıcın ne olur sadece dua ıstyorum medipol bna yakın bnede gordum tup bebek bolumu vardı ama daha acılmmaıstı bence sen tup bebek merkezne git daha ıyı sonuclar alınyormus ve daha uygun oluyormus bende bundan sonra olumsuz olursa oğle yapmayı dusunorum

Ah o Zafer demedi ki bize sayınız az boşa yapmayalım artmaz diye neyse artık biz önümüze bakalım. İnşallah canım bebeğine kavuşursun hep dua ediyorum kendime ve benim gibi bebek özlemi çekenlere sana da ederim canım Alla en kısa zamanda kavuştursun seni bebeklerine bebeklerine diyorum sanki ikiz olacakmış gibi geldi bana ama sen de hep olumlu düşün iyi düşün iyi şeyler olsun sonuçta biz bir yola çıtık ve mücadele veriyoruz elbet kavuşacağız istediğimize hep diyorum O BEBEKLER BU GÖBİŞLERE GELECEK

ınsallah bıtanede gelse razyım artık ama beklemek sabretmek gereyor ınsallah canım bızım sayılarda artıs oldu okadarda ılaç kullandık baktık zaferden bı hayr yok baska dr gttık ... ınternatıonal hosptıtalde prof ısmail çepni var kadın doğumcu esmle konusmya gttık 3 ay bı ılaç kullanın dedı esım kullandı profortıl dıye sonra o hastanede tup bebek yaptrmak ıstemdık cok pahalydı altından klakmak zor bende medıcalpark a dewam ettım benım dr sonuclar ıyı dedı ama ben sormadım bıle sayı hız nasıl dıye :)

aslında eşimin de aklını çeldim Bahçeci konusunda ama Medipol de çok donanımlı bir yer gibi. Aslında biraz birikmiş paramız olsa hemen Bahçeciye gideceğim ama öyle birikmişimiz de yok Medipol raporlu 2 000 tl dedi raporu da kendileri çıkarıyor zaten. Bahçeci 5000 tl bir yandan da çocuk için feda olsun diyorum ama ya tutmazsa eşim bu sefer dırdır beynimi yer o kadar para verdin övdün bak sonuca diye o üniversite hastanelerinin daha iyi olduğunu düşünüyor kafam çok karışık bekleyelim bakalım belki gidip memnun kalan vardır

bizim hız morfoloji 0 sayı 10 000 durum çok vahim sizin yine düzelme varmış canım olur inşallah sen kendini üzme

bizim hız morfoloji 0 sayı 10 000 durum çok vahim sizin yine düzelme varmış canım olur inşallah sen kendini üzme

okadar cok seye uzuldum kı ilk basta esının spermlerı dusuk dedler ağlamaya basladım ...asılama yapın dedıler yaptık malesef sonuc negatıf !!! sonra amlyat dedıler ağladım ...sonra duzelme var dedler sewındım :) sonra bekleyın dedıler olur dedıler bekledık umutla !!! ama yok aaradan 2 sene gectı yok yok yok sonra gene dr gttım ben tup bebebk yapcam dedım tamam dedı basladık busfer daha buyuk bır heycan ve umutla 5 tane döllenmıs yumurtanız var dedıler cokkk sewındım :) dun aradılar ıkıtansı olmek uzereymıs UZULDUM !!! sankı bebeklerımı kaybettım gıbı hısttım sımdı telefon alımde beklıyorum heycanla ve umutla BİR UMUTTUR YAŞAMAK :)

canım merhaba. Benim eşime azosperm teşhisi konmuştu sperm yoktu hatta uğraşmayın çocuğunuz olmaz diyen doktor bile oldu. Bizde uzun uzun araştırmalar sonunda Bahçeciye karar verdik. Erkek üreme konusunda harika bi doktorla tanıştık Emre Bakırcıoğlu.. Ve şuanda 4 aylık hamileyim :)) evet belki diğer merkezlere göre daha çok para verdik belki ama mutlu sona ulaştık ayrıca sürekli doktora ve hemşireye ulaşmak çok önemli. Kafana bişey takıldığında hemen arayıp sorabiliyosun anında ulaşıyosun sürekli yanındaymış gibi bunlarda çoık önemli canım. Ama tabiki tercih sizin Rabbim bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın inşallah...

canım herşeyde bir hayır vardır ben hep hayırlısıysa ver Allahım derim hep olsun 3 tane daha var sen geçmişe üzülme şimdiye bak stres yapma stres rahmi kasıyor bu da iyi bir şey değil

SLM bende duydum bende medıcalpara gıdıyorum ama ılk denemem olmassa bende dr degstercem bu bahcecı nerde ?

canım herşeyde bir hayır vardır ben hep hayırlısıysa ver Allahım derim hep olsun 3 tane daha var sen geçmişe üzülme şimdiye bak stres yapma stres rahmi kasıyor bu da iyi bir şey değil

ewet ya bende oğle dıyorum allah kımseye kaldramycağı yuku vermezmıs tedbır bızden takdır ALLAHTAN insallah

tebrikler canım ne güzel sein adına sevindim kendi adıma yine umutlandım:)az önce aradım Bahçeciyi gün içinde bana döneceklermiş evet aslında insanlar bir tatilde 5 10 günlük bir keyif için harcıyor o parayı ben se hayatımın en büyük anlamı için üç kuruşu düşünüyorum sonuçta Medipol tüp bebek yeni açılmiş hiç bir tavsiye de yok neyime güvenim oraya gitmeye kalkıyorsam işte

9

SLM bende duydum bende medıcalpara gıdıyorum ama ılk denemem olmassa bende dr degstercem bu bahcecı nerde ?

sen dur bi nereye gidiyorsun 3 tane bebiş seni bekliyor önce onlara kavuşacaksın sonra birkaç yıl sonra yine istersen o zaman gidersin Bahçeciye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…