Tüp Bebek Merkezleri medipol üniversitesi hastanesi tüp bebek

Canim ozur dilerim yaa karistirdim tup bebekte farkli gunde sonuc belli oluyordu sanirim

kızlar iyi haberlerinizi bekliyorum Ben de medipol den vazgeçtim Bahçeci ye gideceğim bu haftasonu

Hakkinda hayirlisi cnm insallah olumlu sonuc alirsin bakalim bende hastane yeni die tetedutteydim ama dr deneyimli olmasi muayeney e gttgmde bi bayan gelmisti ilk asilamasi tutmus banada umut oldu biyerden de baslamak lazimdi. .Bahceci daha duyulmus med. İle ilg pek bilgi yok ama dr google arattyrm ozaman cikio

evet canım tüp bebek:) Bahçeci de rapor geçmiyor zaten ben de rapor için uğraşmak istemiyorum daha doğrusu uğraştıkça moralim bozuluyor biran önce başlamak istiyorum sen ne durumdasın

canım işte ben de hiç yorum bulamadım bir de Hande hanım benden rahim filmi istemedi ben daha önce hiç çektirmedim de beslenme programı da vermedi benim eşimde sorun var morfoloji 0 morfoloji bozuksa ımsı yöntemi kullanan yere gitmek çok önemliymiş Medipolde de bu yok işte içime sinmedi ama inşallah senin bebişin gelir canım

anladım canım hakkında hayırlısı İÇİNE NERESİ SİNİYORSA tabii ama senin gittiğin dr operatör beni doç. yönlendirdiler hemen sadece o doç bu tedavileri yapıo die biliyorum bahçeci daha duyulmuş ve gidenler çokk güzel haberlerini bekliyorum.

evet canım tüp bebek:) Bahçeci de rapor geçmiyor zaten ben de rapor için uğraşmak istemiyorum daha doğrusu uğraştıkça moralim bozuluyor biran önce başlamak istiyorum sen ne durumdasın

bende suan hala beklemedeyım bır yandan umut bır yanda huzun var ıcımde dokunsan ağlycam cok duygusal oldum beklemey dewam hafataya salı bellı olcak ınsallah ... bende bu olmassa rapor cıkarcam dewam edcem sonuna kadar pes etmycem :) ama rapor nasıl cıkıyor hiç bılgım yok bılgınız varsa banada nalatın kızlaar

canım üniversite ve eğitim araştırma hastaneleri bu raporu veriyor. Bildiğim kadarıyla eşinden sperm testi senden hormon testi rahim filmi istiyorlar yaş evlilik yılı şartları var ama tam sayıları hatırlayamadım şimdi ama internette ararsan bulursun tam olarak rapor şartlarını ama bence gerek kalmayacak bebişin sana tutunacak canım

ınsallah ınsallah sen en durumdasın ?

hafta sonu görüşmeye gideceğiz haziranda başlarız herhalde heyecanlıyım senin test yapmana da az kaldı canım sen nasılsın nasıl hissediyorsun

sımdıden hayrlı olsun bakalım ınsallah tek seferde olur :) valla bende bır hıs yok canım ya ... sadece beklıyorum ıste ılk asılamada olumsuz sonuc alınca cok yıkılsmtım oyuzden sımdede cok umutlanmyorum herseye hazr olmaya calısyorum ewet salı gunu test gunum

canım nasılsın ne durumdasın yarın sonucu yazmayı unutma bu arada ben de tedaviye başladım arkandan geliyorum

canım malıeyt ne kadarmıs sordun mu banada bılgı verırımısn :)

canım 4950 tüp bebek doktora sadece bir kez 275 veriliyor eşimden orada yapılmış sperm testi istedi o da 175 yine ikimiz için sarılık vs. testi istedi onu burada yaptırmayın boşuna fazla para ödemeyin dışarıda yaptırın dedi bana adet öncesi için bant ve 3 günlük iğne verdi 200 tuttu tedavi sırasında kullanacağım ilaçlar da 1000 1500 tutar dedi işte 8000 tutacak gibi ama olsun inşallah tutar da bu sıkıntılara değer Yarın hayırlı haberlerini bekliyorum

merhabalar...

bendee medipol bagcılarda hande hanıma gıdıyorum..çok ilgili bilgili ve samımı bı doktor..tüp bebek yaptırmak ıcın gıttım...aynı zamanda istanbul tüp bebek merkezı aret kamarada muayene oldum fkat hande hanım benı daha cok cezbetti...benım tek tüpüm kapalı..2 doktorda önce aşılamayı uygun gördü bende..şimdi adet olmayı beklıyorum ve hande hanımda aşılama yaptırıcam..herşeyden önemlisi doktorun içine sinmesi bence..hepimizin hakkında hayırlısı olsun..

hayırlı olsun canım evet en önemlisi içimize sinmesi doktora güvenmemiz inşallah olumlu sonuç alırsın canım

Hayirli olsun canim insalla h tek seferde tutar bende medipolde yaptirdim banu hanima bizi tedavi icin direk ona gonderdiler sadece o ilgileniyor diye biliyordum bizim tutmadi umarim 1sonraki tutar

Tüp bebek tedavisinde doktordan ziyade, yumurta ve spermin döllendirileceği laboratuvar çok önemli kızlar, aklınızda olsun. Bahçeci'nin laboratuvarı çok çok başarılı. İşlemler en son en yeni teknolojilerle yapılıyor. Biz de eşimle 1 hafta 10 gün içinde oraya ön görüşmeye gideceğiz. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Allah maddi manevi güç kuvvet versin tüm tedavi görenlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…