kızlar iyi haberlerinizi bekliyorumBen de medipol den vazgeçtim Bahçeci ye gideceğim bu haftasonu
Hakkinda hayirlisi cnm insallah olumlu sonuc alirsin bakalim bende hastane yeni die tetedutteydim ama dr deneyimli olmasi muayeney e gttgmde bi bayan gelmisti ilk asilamasi tutmus banada umut oldu biyerden de baslamak lazimdi. .Bahceci daha duyulmus med. İle ilg pek bilgi yok ama dr google arattyrm ozaman cikio
evet canım tüp bebek:) Bahçeci de rapor geçmiyor zaten ben de rapor için uğraşmak istemiyorum daha doğrusu uğraştıkça moralim bozuluyor biran önce başlamak istiyorumsen ne durumdasın
bende suan hala beklemedeyım bır yandan umut bır yanda huzun var ıcımde dokunsan ağlycamcok duygusal oldum beklemey dewam hafataya salı bellı olcak ınsallah ... bende bu olmassa rapor cıkarcam dewam edcem sonuna kadar pes etmycem :) ama rapor nasıl cıkıyor hiç bılgım yok bılgınız varsa banada nalatın kızlaar
canım üniversite ve eğitim araştırma hastaneleri bu raporu veriyor. Bildiğim kadarıyla eşinden sperm testi senden hormon testi rahim filmi istiyorlar yaş evlilik yılı şartları var ama tam sayıları hatırlayamadım şimdi ama internette ararsan bulursun tam olarak rapor şartlarını ama bence gerek kalmayacak bebişin sana tutunacak canım
ınsallah ınsallah sen en durumdasın ?
hafta sonu görüşmeye gideceğiz haziranda başlarız herhalde heyecanlıyımsenin test yapmana da az kaldı canım sen nasılsın nasıl hissediyorsun
sımdıden hayrlı olsun bakalım ınsallah tek seferde olur :) valla bende bır hıs yok canım ya ... sadece beklıyorum ıste ılk asılamada olumsuz sonuc alınca cok yıkılsmtım oyuzden sımdede cok umutlanmyorum herseye hazr olmaya calısyorum ewet salı gunu test gunum
canım nasılsın ne durumdasın yarın sonucu yazmayı unutma bu arada ben de tedaviye başladım arkandan geliyorum
canım malıeyt ne kadarmıs sordun mu banada bılgı verırımısn :)
merhabalar...
bendee medipol bagcılarda hande hanıma gıdıyorum..çok ilgili bilgili ve samımı bı doktor..tüp bebek yaptırmak ıcın gıttım...aynı zamanda istanbul tüp bebek merkezı aret kamarada muayene oldum fkat hande hanım benı daha cok cezbetti...benım tek tüpüm kapalı..2 doktorda önce aşılamayı uygun gördü bende..şimdi adet olmayı beklıyorum ve hande hanımda aşılama yaptırıcam..herşeyden önemlisi doktorun içine sinmesi bence..hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
merhabalar...
bendee medipol bagcılarda hande hanıma gıdıyorum..çok ilgili bilgili ve samımı bı doktor..tüp bebek yaptırmak ıcın gıttım...aynı zamanda istanbul tüp bebek merkezı aret kamarada muayene oldum fkat hande hanım benı daha cok cezbetti...benım tek tüpüm kapalı..2 doktorda önce aşılamayı uygun gördü bende..şimdi adet olmayı beklıyorum ve hande hanımda aşılama yaptırıcam..herşeyden önemlisi doktorun içine sinmesi bence..hepimizin hakkında hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?