Çene Estetiği medpor cene ucu protezı taktırdım ve sonuctan cok memnunum

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
merhaba armine, ben de naci beye çene ve burun ameliyatı düşünüyorum. Fotoğraflarını görebilirmiyim.

Armina! Harika bir çeneye kavuşmuşsun doktorunu tebrik ederim. Güle güle kullan. Ben de Aralıkta çene ile beraber burun meliyatı da istiyorum. Burun için görüştüğüm bir doktor var. konuda işinin ehli fakat çenede ne kadar başarılı bilemiyorum ama maddi durumum ve de tavşan yüreğim iki ameliyatı iki ayrı doktorda iki seferde kaldıracak durumda değil. O yüzden bana yardımcı olabilirsen sevinirim. ne kadar zor bir ameliyat bu ve doktor ameliyat sonrası yaşanabileceklerden haberdar etti mi seni? ben implantın kaymasından, kemiği eritmesinden korkuyorum. bunlar riskler dahilinde mi? bir de ameliyattan ne kadar kaç kez doktorla görüştün, ameliyattan ne kadar önce? ben yurtdışından geleceğim ve çok uzun kalma durumum yok İstanbulda. 1 hafta içinde muayene çizim ve ameliyat müümkün mü bilmiyorum ama ameliyatı geçirenler beni bilgilendirebilirlerse çok sevinirim Özellikler Armina;) şimdiden teşekkürler. herkese bol şans.

Armine85, fotolarından sonuç bir harika görünüyor. Medpor dan memnunmusun. Hangi hastanede olmuştun bir de.

Armine burun ve çenene bayıldım. harika bir görünüme kavuşmuşsun. ben de 26 Aralıkta tarih aldım. Doktorum Emre İlhan umarım sonuç seninki kadar iyi olur. nasıl hissediyorsun alıştı mı yeni çenen sana:))?
bir de sadece çene ucuna mı kondu yoksa tüm hat boyunca mı? ben tüm hat boyunca istiyorum ama tekrar fotoğraf çekip konuşacağız aralıkta.

Tulinska,ben de çene ve burun düşünüyorum. Arminayı gördükten sonra Naci beye karar verdim. Sen Emre beye nasıl karar verdinmi ve çenene konacak materyal belli mi. Yanıtlarsan sevinirim.

ben burunla beraber düşünüyorum. Emre bey e de bu konuda çok güveniyorum. yaptığı burunlar çok başarılı. ama çene konusundaki tecrübelerinden haberdar değilim açıkçası. bu beni biraz korkutuyor ama iki ayrı doktora ameliyat olacak ekonomik güce ve de cesarete sahip değilim. o yüzden bir kere de ikisini de aradan çıkarmak istedim. materyal medpor yine. emre ilhan ın çene estetiği hakkında bilgisi olan var mı?

Kızlar çene ameliyatı fiyatları ne kadar acaba biliyomusunuz ben üniversite hastanesinde olmak istiyorum maddi imkanlardan dolayı.Ayrıca istediğim sonuca da tıpki Armine gibi medpor çene protezi ile ulaşacağımı sanıyorum sizce üniversite hastanelerinde de bu aemliyat yapılıyor mudur? Genelde çene ameliyatını çok ciddiye almıyor doktolar görüştüğüm iki doktor ne gerek var bir sürü komplikasyonu var falan fişman bir sürü şey söyledi ama çenem burnuma ve yüzüme göre küçük ve bende uzun hattı belirgin olan bir çeneye sahip olmak istiyorum. Ama öyle 3 veya 4 milyarda veremem bu ameliyata.Sorduğum soru hakkında bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim...:)

Mernem,
keşke yardımcı olabilsem... ben de burunla beraber yaptıracağım.. burun için işinin eğli bir doktorla anlaştım ama çene konusunda ne kadar iyi bilemiyorum. çene konsunda başrılı doktorlar ver armina nınki gibi ama benim de iki ayrı doktora ayıracak param yok. bir ameliyatta 2 işi birden bitirmek tekrar hastane, aneztezi uzmanı v.s. ödenmeyeceği için daha ekonomik. umarım her şey gönlünce olur..

bende artık işe basladıgımdan dolayı çene estetıgı dusunuorumm..ama ben de cok para verememm cunku ev kırasıda odıcemm...:21:

Tulinska canım sen ameliyatını oldun mu acaba neler yaşadın nasıl geçti ameliyatın resimlerini eklede görelim kızzzz...:=)

Geçmiş olsun. Ben de sizi arkadaş olarak ekledim sonucu çok merak ettim.

Son düzenleme:
Arminecim öncelikle gecmiş olsun canım..Benimde burun ameliyatıının başarılı olması için çene ucunun öne alınması gerekiyormuş.Geride ve küçükmüş çenem..Yüzümün ifadesini çok değiştirir diye korkuyorum:( arkadaş olarak ekledim seni..Kabul edersen resimlerine bakmayı isterim..

Back
X