Çene Estetiği medpor cene ucu protezı taktırdım ve sonuctan cok memnunum

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Kızlar çene ameliyatı fiyatları ne kadar acaba biliyomusunuz ben üniversite hastanesinde olmak istiyorum maddi imkanlardan dolayı.Ayrıca istediğim sonuca da tıpki Armine gibi medpor çene protezi ile ulaşacağımı sanıyorum sizce üniversite hastanelerinde de bu aemliyat yapılıyor mudur? Genelde çene ameliyatını çok ciddiye almıyor doktolar görüştüğüm iki doktor ne gerek var bir sürü komplikasyonu var falan fişman bir sürü şey söyledi ama çenem burnuma ve yüzüme göre küçük ve bende uzun hattı belirgin olan bir çeneye sahip olmak istiyorum. Ama öyle 3 veya 4 milyarda veremem bu ameliyata.Sorduğum soru hakkında bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim...:)

Sevgili Mernem,
ben geçen hafta Naci Çelik'den çene ameliyatı için fiyat aldım. 4.500 TL olduğunu yazmış. Çene ucuna protez konulmalı diye mail atmış. Fiyatı beni oldukca düşündürdü :(( Üniversite hastanelerinde yapılıyormu açıkcası bende bilgi sahibi değilim....

mernem özelden yazmıssın ama burdan cevaplayayım kı sorularını herkes faydalansın:)) ameliyat öncesı diş tası temızlıgı yaptırdım aslında bu agız ıcı kesı oldugunda önerılıyordu ama ben gene de yaptırdım dr um nacı celik uc ameliyat bırden oldugum ıcın cene ameliyatının ucretını bılemıyorum iz konusunda da ben fazla dert etmıyorum cene altında kalıyor ve zamanla soluklasıyor cok bellı belırsız bı ız kalıyor hasta resımlerınde gostermıstı dr um ben enfeksıyorn rıskını mınımuma ındır mek ıcın cene altı kesı tercıh ettım gercekten ıhıyacı olan arkadaslara bu ameliyatı onerırım resımlerımı bı hafta sonra felan yuklemeyı dusunuyorum sanırım cenem de de burnumda da sıslıklerım azda olsa var yuzum bıraz ottursun cunku zaman zaman bende pısmanlıklar oluyor yorumlardan fazla etkılenıyorum ıyılesme surecınde bunlar normal olsa gerek ...

armine85 merhaba,
Naci bey'e resimlerimi mail olarak göndermiştim. Bana çene ucunda belirgin hipoplazi olduğunu medpor protez konulması gerektiğini yazmıştı. Sadece bu çene operasyonun fiyat 4.500 TL olduğunun bilgisini vermişti. Açıkcası kredi çekip yaptırmak istiyorum.

kızlar ben de bu yıl sonuna kadar çene ucumu belirginleştirmek için medpor taktırmayı düşünüyorum. naci çelik bu konuda deneyimli biri sanırım. arminecim operasyondan sonra şişliklerin inmesi ve ağrıların geçmesi ne kadar sürdü söyleyebilir misin?
ya da operasyon sonrası herhangi bir sorunla karşılaştın mı bir de senden rica etsem fotoğraflarına ben de bakabilir miyim.

şimdiden çok teşekkürler...:3:

ferero34 merhaba,
Naci bey'e medpor taktıracağını yazmışsın. Ameliyatını yaptırdınmı? Ben haftasonu dahil çalışan bir bayanım. Sadece hafta içi bir gün iznim var. İşten iki günden fazla uzaklaşmam mümkün değil. Ameliyat sonrası iki gün işe dönmem için yeterli bir süremi? Operasyon sonrası nasıl bir süreç gerekli. Lütfen arkadaşlar lütfen bana bu konuda yardımcı olabilirmisininiz? Umarım kısa zamanda bende bu küçücük çeneden kurtulurum. Ciddi şekilde beni rahatsız etmeye başladı. :1:Sevgiyle kalın...

ferero34 merhaba,
Naci bey'e medpor taktıracağını yazmışsın. Ameliyatını yaptırdınmı? Ben haftasonu dahil çalışan bir bayanım. Sadece hafta içi bir gün iznim var. İşten iki günden fazla uzaklaşmam mümkün değil. Ameliyat sonrası iki gün işe dönmem için yeterli bir süremi? Operasyon sonrası nasıl bir süreç gerekli. Lütfen arkadaşlar lütfen bana bu konuda yardımcı olabilirmisininiz? Umarım kısa zamanda bende bu küçücük çeneden kurtulurum. Ciddi şekilde beni rahatsız etmeye başladı. :1:Sevgiyle kalın...

cene ameliyatında ertesı gun ısıne donebılırsın bence cunku gunluk yasamsal aktıvıtelerını etkıleyecek bı sorun olusturmaz sadece yumasak besınlerle bı kac gun beslenmek onemlı agrı sızı vs zaten yok en sorunsuz amelıyat bence

kızlar ben de bu yıl sonuna kadar çene ucumu belirginleştirmek için medpor taktırmayı düşünüyorum. naci çelik bu konuda deneyimli biri sanırım. arminecim operasyondan sonra şişliklerin inmesi ve ağrıların geçmesi ne kadar sürdü söyleyebilir misin?
ya da operasyon sonrası herhangi bir sorunla karşılaştın mı bir de senden rica etsem fotoğraflarına ben de bakabilir miyim.

şimdiden çok teşekkürler...:3:

agrı sızı yokkkk bu ameiyatta sanırım cenede burun gıbı bır yılda oldukca yuzune oturuyor benım bayag fark ettı cunku mayısta bır yıl olcak uzun zamandır da bu topıge gırmemısım sımdı gordukce yanıtlamaya calısıyorum soruları umarım faydalı olur

Peki çene implantının kayma riski var mı armine85 yani ben şahsen elimi düşünürken çeneme falan koyarım ne biliyim biraz komik bir soru ama nasıl tutturuyorlar oraya ne biliyim elim ister istemez oraya gider oynarım falan biliyorum çok saçma sorular bunlar ama yinede sorayım dedim herhangi bir tehlike olmaz mı acaba?

ılk zamanlar bende koyamıyordum ama sımdı rahatlıkla koyabılıyorum:)

cene ameliyatında ertesı gun ısıne donebılırsın bence cunku gunluk yasamsal aktıvıtelerını etkıleyecek bı sorun olusturmaz sadece yumasak besınlerle bı kac gun beslenmek onemlı agrı sızı vs zaten yok en sorunsuz amelıyat bence
armine85 merhaba,
cevabın için çok teşekkür ederim. Ben bu hafta Naci beyle gorüşmeye gideceğim. Nasıl bir doktor, hastaya yaklaşımı nasıl oluyor. Sevgiler...

evet arkadaslar 3 ameliyat bırden oldum fotolarımı ve deneyımlerımı burda paylastım ozelden genel mesajları elımden geldıgınce yanıtlamaya calıstım ozellıkle cene konusunda cogu arkadasa yol gostermek ıstedım cunku yaygın bı amelıyat degıldı ve bende arastırma asamasında zorlanmıstım cene protezınde hep memnunıyetlerımı dıle getırdım sımdı arkadaslar sasırmıslardır bu baslıgı gorunce ben cene ameliyatında hıcbı sorun yasamadım bunu defalarca soyledım agrısız sızısız kolay bı operasyon yıne gonul rahatlıgıyla tavsıye ederım ama benım amelıyat oncesı resımlerımı gorunler aaa ne var kı cenende amelıyat olacaksın dıyolardı o zamanlar benım algım cenemıın gerı de oldugu yonundeydı takıntı yapıyordum vs ama bu bana bı cırkınlık yada kotu bı goruntu katmıyordu tıpkı sımdıkı protezımın bana estetık bı goruntu katmadıgı gıbı gereksız bı kompleksmıs bunu cok gec anladım ve pahallıya tecrbe ettım eskı yuzum aksıne daha dolgundu sımdı cenemden dolayı yuzum uzadı ve zayıf gorunuyor cogu kısıye gorede ıtıcı bı gorunuyor gunluk yasamdakı olumsuz yorumlardanda etkılenmedım desem yalan olur vel hasıl bence bu amelıyatı gercekten ıhtıyacı olan cenesı gerıde kus bas dedıkleerı goruntuye sahıp olan arkadaslar yaptırsın kı benım gıbı pısmanlık yasamasınlar ve sonucun memnunıyetı bu durumda artar bu gune kadar dıle getırmedım bunu cunku benımkısı bıraz ıstısnaı bı durumdu uc ameliyat olmaya karar verınce madem boyle bı sorunum var cıksın aradan bu kadar kafaya takacagıma demıstım sıze tavsıyem ıyı dusunun yorumlarıda dıkkate alın!

evet arkadaslar 3 ameliyat bırden oldum fotolarımı ve deneyımlerımı burda paylastım ozelden genel mesajları elımden geldıgınce yanıtlamaya calıstım ozellıkle cene konusunda cogu arkadasa yol gostermek ıstedım cunku yaygın bı amelıyat degıldı ve bende arastırma asamasında zorlanmıstım cene protezınde hep memnunıyetlerımı dıle getırdım sımdı arkadaslar sasırmıslardır bu baslıgı gorunce ben cene ameliyatında hıcbı sorun yasamadım bunu defalarca soyledım agrısız sızısız kolay bı operasyon yıne gonul rahatlıgıyla tavsıye ederım ama benım amelıyat oncesı resımlerımı gorunler aaa ne var kı cenende amelıyat olacaksın dıyolardı o zamanlar benım algım cenemıın gerı de oldugu yonundeydı takıntı yapıyordum vs ama bu bana bı cırkınlık yada kotu bı goruntu katmıyordu tıpkı sımdıkı protezımın bana estetık bı goruntu katmadıgı gıbı gereksız bı kompleksmıs bunu cok gec anladım ve pahallıya tecrbe ettım eskı yuzum aksıne daha dolgundu sımdı cenemden dolayı yuzum uzadı ve zayıf gorunuyor cogu kısıye gorede ıtıcı bı gorunuyor gunluk yasamdakı olumsuz yorumlardanda etkılenmedım desem yalan olur vel hasıl bence bu amelıyatı gercekten ıhtıyacı olan cenesı gerıde kus bas dedıkleerı goruntuye sahıp olan arkadaslar yaptırsın kı benım gıbı pısmanlık yasamasınlar ve sonucun memnunıyetı bu durumda artar bu gune kadar dıle getırmedım bunu cunku benımkısı bıraz ıstısnaı bı durumdu uc ameliyat olmaya karar verınce madem boyle bı sorunum var cıksın aradan bu kadar kafaya takacagıma demıstım sıze tavsıyem ıyı dusunun yorumlarıda dıkkate alın!

Armine85 merhaba,
ben senin çene protezinden çok memmun olduğunu düşünüyordum. Açıkcası duygularının değişmesine çok şaşırdım. Ben profilime resimler ekledim. Senin yorumlarını almayı çok isterim. Son zamanlarda çenem ciddi şekilde canımı sıkıyor. Lütfen bu konuda yardımcı olabilirmisin? Bende ileride pişmanlık duyarmıyım? Sevgiler :71:

benım amleliyattan oncekı cenemden daha gerıde aslında cok da gerek yok cunku cok estetık bı goruntu katmayacak sana yuzunun uzaması bızım hatamız surda kucuk cenemızın cırkın gosterdıgını dusunuyoruz bızı halbukı oyle bı durum yok bu tamamıyle bı takıntı bı burun ınsana guzellık katıyor yaptırılıdıgında ama cene ııcın boyle bısey yok bence sadece orantılanıyor yuz

sitede moonshıne76 nıcklı arkadasda cene ameliyatı olmayı dusunuyordu burunla bırlıkte hatta bu konuda onla deneyımlerımıde paylasmsıtım fakat dr u cenesıne uyumlu burun yapmıs kı sanırım cenesı gerıde durmuyor artık yanı cene ameliyatı olmadan bu sorunundan kurtuldu fıkır sahıbı olmak ıcın onun resımlerınede bakabılırsınız

aslında arkadaslar sorun surda bız kucuk ve gerıde olan cenelerın bıze cırkınlık kattıgını dusunuyoruz halbukı oyle bı durum yok tamam yuzde orantı saglanıyor cene yapıldıgında ama bı burun amelıyatı gıbı degıl aslında cene amelıyatı burnlla beraber yapılan bı amelıyat zaten dr llar ceneye uyumlu burun yapsalar sorun olmayak cunku cercekten kucuk cenelı bı yuzde bazen burun buyuk algılanabılıyor

ameliyat oncesı bı kac resım yukledım daha acıklayıcı olcak ve sanırım ben eskı cenemı degıl eskı dolgun yuzumu gerı ıstıyorum

benım amleliyattan oncekı cenemden daha gerıde aslında cok da gerek yok cunku cok estetık bı goruntu katmayacak sana yuzunun uzaması bızım hatamız surda kucuk cenemızın cırkın gosterdıgını dusunuyoruz bızı halbukı oyle bı durum yok bu tamamıyle bı takıntı bı burun ınsana guzellık katıyor yaptırılıdıgında ama cene ııcın boyle bısey yok bence sadece orantılanıyor yuz

belki saçma bir soru olacak ama, yüzü uzatmadan çeneyi büyütmek mümkün olmazmı acaba?

Naci beyin benim resimlerim için yaptığı yorum çenemin ufak olmasından dolayı yanaklarımın sarkık durduğu olmuştu :((

ayrıca sunuda belırtmek ıstıyorum cene protezımı cıkartmaya karar verdım ama cenemın belırgın ve cıkık olmasını ozellıkle ben ıstedım nacı beye kalsa boyle bı cene yapmazdı bu kadar buyuk bı protz koymazdı dr uma asla haksızlık etmek ıstemem ben kendım ettım kendım buldum ve bunun bedelınıde ödüycem zaten yıne cene ameliyatını gercekten ıhtıyacı olanlara sıddetle tavsıye ederım gonul rahatlıgıyla yaptırabılırler ben hıc bır zorluk ve sıkıntı cekmedım ama pısmanlıga dusmemek adına oncesınde bı yag enjeksıyonu deneyerek yuzlerındekı degısımı gormelerınde fayda var derım

arkadaslar yanlıs anlasılıyorum ve forumda tutarsızlıkla suclanıyorum ben protezımden memnun degılım dr um yapamadı vs demıyorum ben eskı resımlerımıde koydum oncesını ve sonrasını ıncelersenız yuzumun dolgun halını gerı ıstıyorum uzun ve zayıf halını sevmedım bu nedenle cıkartırıcam cenemı oncesınde takıntı yapan bı ınsandım fakat takıntı yapmaya deger bı durum olmadıgını gordum cenemdekı protezı cıkartırcam dıye bı taslanmadıgım kaldı bu nasıl ıstır anlamıyorum oncesınde memnunıyetımı yazdım evet emın ellerde basarılı bı sonuctu gerı donusu olan bı ıslem benım eskı cenemı ıstemeye hakkım yokmu ? ben ne hıssedıyorsam ne yasıyorsam onu paylasıyorum forumda ne dr reklamı yapıyorum nede karalama nıcın anlasılmıyor ben aynı dr ye sılıkon da taktırdım eskı goguslerımı ozlemıyorum kı cıkartırmıyorum ki cıkartırabılırde yanı bunların hepsı gerı donusu olan ıslemler

benim de cenem bana uzun geliyord törpületmeyi düsündüm bi ara ama yeni halime alısacak kadar iyi bi psikolojide hissetmedim kendimi.göğüslerime silikon taktırdm 3 ay oldu,buna bile daha yeni alısabildim,aynaya baktığımda her zaman göreceğim bi simaya kolay alısamam diye düsündüm.gecmis olsun simdiden.en önemli şey, görünüşten ziyade insanın psikolojisidir

Back
X