Çene Estetiği medpor cene ucu protezı taktırdım ve sonuctan cok memnunum

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
aslında arkadaslar sorun surda bız kucuk ve gerıde olan cenelerın bıze cırkınlık kattıgını dusunuyoruz halbukı oyle bı durum yok tamam yuzde orantı saglanıyor cene yapıldıgında ama bı burun amelıyatı gıbı degıl aslında cene amelıyatı burnlla beraber yapılan bı amelıyat zaten dr llar ceneye uyumlu burun yapsalar sorun olmayak cunku cercekten kucuk cenelı bı yuzde bazen burun buyuk algılanabılıyor

armine ciğim, yorumların için çok teşekkür ederim. Benim çenemle ilgili düşüncelerimin değişmesine neden oldu. Yaşadıkların benide etkiledi. Burnumdaki deviasyon nedeniyle dış görünüşünde de düzeltme yapılınca çenem eskisi kadar gözüme batmayacak diye düşünüyorum. Seninde söylediğin gibi ilk önce yağ enjeksiyonu yaptırmak fayladı olacaktır. Sevgiler...

armine ciğim, yorumların için çok teşekkür ederim. Benim çenemle ilgili düşüncelerimin değişmesine neden oldu. Yaşadıkların benide etkiledi. Burnumdaki deviasyon nedeniyle dış görünüşünde de düzeltme yapılınca çenem eskisi kadar gözüme batmayacak diye düşünüyorum. Seninde söylediğin gibi ilk önce yağ enjeksiyonu yaptırmak fayladı olacaktır. Sevgiler...

faydalı olabılırsem ne mutlu bana gercekten elımden geldıgınce burda ınsanlara yardımcı olmak ısterım hele kı cene operasyonunda ben pahalıya tecrube ettım baskalarının bu hataya dusmesını ıstemem

benim de cenem bana uzun geliyord törpületmeyi düsündüm bi ara ama yeni halime alısacak kadar iyi bi psikolojide hissetmedim kendimi.göğüslerime silikon taktırdm 3 ay oldu,buna bile daha yeni alısabildim,aynaya baktığımda her zaman göreceğim bi simaya kolay alısamam diye düsündüm.gecmis olsun simdiden.en önemli şey, görünüşten ziyade insanın psikolojisidir

merhaba,

sanirim ayni sorun bende de var. benim de cenem cok uzun geliyor bana. törpületme olayini hic arastirmadim ama. senin bilgin var mi ? büyük bi amilyat mi ?

bende resimlerine bakmak istiyorum bnde medpor taktırmak istiyorum ameliyatta morarma oldumu:34:

allahh aşkına şu şişlikler ne zaman geçiçek tatlım onuda söylesen 5.günüm bugün çene değil maşallah bir yün daha eklettimm sankiii:(

bi de şişlerin inmesi için bitki çayı mayı vs nappmalıyımm durumm 5.gün bugun çenein ödeminden burunun lafı geçmiyoo:))

sitede moonshıne76 nıcklı arkadasda cene ameliyatı olmayı dusunuyordu burunla bırlıkte hatta bu konuda onla deneyımlerımıde paylasmsıtım fakat dr u cenesıne uyumlu burun yapmıs kı sanırım cenesı gerıde durmuyor artık yanı cene ameliyatı olmadan bu sorunundan kurtuldu fıkır sahıbı olmak ıcın onun resımlerınede bakabılırsınız

Aynen canim iyikide yaptirmamisim cene protezini cünki burun estetiginden sonra cenem yüzümle uyumlu hale geldi, cok sükür. Cenemi yillardir kafama takiyordum burnumla beraber ama suan kesinlikle gerek oldugunu düsünmüyorum.

Back
X