Çene Estetiği medpor cene ucu protezı taktırdım ve sonuctan cok memnunum

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
cene estetıgı agız cevresı odemı artırıyor mu amelıyattan sonra?burundan mı ceneden mı anlamadım

arkadaslar burun estetıgı oldum ve ceneme protez takıldı dudak ıcınden.agız cevremde sıslıkler var cene protezı buna neden oluyor mu?amelıyatım 2 hafta oldu

Canım tabiki çene bölgeni şişirir protez ameliyatı. İlk dönemde baya bir gerginlikte oluyor orada. Kime oldun ve ne konuldu protez olarak sana. Benimde 4 ay oldu olalı.

arkadaslar burun estetıgı oldum ve ceneme protez takıldı dudak ıcınden.agız cevremde sıslıkler var cene protezı buna neden oluyor mu?amelıyatım 2 hafta oldu

melodi meraba ben de 2 gün önce oldum hem çene hem de burun ama alt dudağımı hissetmiyorum afedersiniz ama bazen salyam akıyo farketmiyorum sen de böyle şeyler yaşadınmı, çenemi ne zaman hissedeceğim(

kızlar cevaplar ıcın tskler.ben ceneme ne koydu doktor blmyrm ama burun estetıgı de yaptırdım ve cenen gerıde burun daha ıyı gorunsun dıye yapıcaz dedı.alt dudaktan kesıyle yerlestırıldı ve kalıcı.onden bakılınca bellı olmayacak profılden bakınca cok hafıf cıkık olacak dedı.burnum tamam da yuz ıfadem cok tuhaf burun mu cene mı bu agız cevresını boyle tuhaflastırdı anlamadım.kızlar ne dıyosunuz yuz ıfadem eskısıne doner mı?16.gunum

Canım doktorun kimdi acaba. 16 gün daha çok yeni. Zamanla şişliklerin iner. burnundaki şişte yüz ifadeni bozuyordur. İki aya toparlar görüntün merak etme.

canım destegın ve cvbın ıcın cok tskler.ben abdulkadır goksele aynı gun burun estetıgı yaptırıp cene protezı taktırdım

daktilo mesajın için çok teşekkürler mesaj sayım 100 olmadığı için özel msj atamıyorum. Ya ben öğretmen olduğum için endişeleniyorum 2 hafta bilemedin 3 hafta sonra işe dönmeyi planlıyorum ve nasıl ders anlatıcam kara kara düşünüyorum( Keşke yaz tatilinde yaptırsaydım şişilik morluk falan kabul de alt dudağım yok gibi yaaa çok afedersin birden salyam damlayıveriyor ve ben hiç hissetmiyorum en çok bu düşünüdürüyo beni, inan görüntüm nasıl oldu diye bile merak etmiyorum bu hissizliği düşünmekten(

canım sana arkadaslık davetı yolladım.benım salya olayı olmadı ama bır hafta sıvıyla beslendım cenemı zor oynatıyodum.senınkı de normal su an hıssız cenen.aynen ben de ogretmenım ve dudaklarımın ıce gocmus olması benı uzuyor cok mımık bıle yapamıyorum

arkadaşlar ben Emre Bey e burun ameliyatı olacağım.
çene implantı için de düşünüyorum hala karasızım, kaç günde tam iyileşme oluyor çok merak ediyorum.
emre bey'e ameliyat olanlar var mı?

arkadaşlar ben Emre Bey e burun ameliyatı olacağım.
çene implantı için de düşünüyorum hala karasızım, kaç günde tam iyileşme oluyor çok merak ediyorum.
emre bey'e ameliyat olanlar var mı?

ılk bır hafta sulu gıdalarla beslenıyosun.sonrakı bırkac hafta asırı sert gıda cıgnemekten kacınmalısın.benım 17.gunum burun ve ceneye aynı anda mudahele edıldıgı ıcın yuzum oturmadı henuz.ama doktorumun hastalarına yaptıgı burun ve cene mudahelelerıne baktım cıdden cene burun orantısı daha hos oluyor.ben emre beyle hıc gorusmedım.abdulkadır goksele amelıyat oldum ve cıdden cok memnun kaldım.cok guleryuzlu hastasıyla cok ılgılı ve profesyonek bırı.tek tıp burunlar yapmıyor,yuze gore calısıyor.gorusmenı tavsıye ederım cnm

melodi çok teşekkür ederim ama Emre bey le biz anlaştık. ameliyat günüm her şeyim belli.
çene için karasızım hala.. sizlerin yorumları çok önemli o yüzden.
peki sen bugün rahat rahat konuşabiliyor musun? çenenin dğişikliği çok fark ediliyor mu?
çene ameliyatı olduğunu bilmeyen biri bunu fark ediyor mu?
neden soruyorum çünkü ben fark edilsin istemiyorum...

canım doktorum bana soyle demıstı onden bakıldıgında anlasılmayacak ama profılden bıraz bellı olacak ve burnunla orantılı ve daha hos olacak.bırıne soylemesen anlamaz ben bole bazen kıme yapmıstım unutuyorum demıstı.ama benım 18.gunum ve su an eskı yuzu,e donemedım yuzumde sısler var agzım falan degısık durıyor.ama zamanla normale donecekmıs.ılla kı cene cevresınde sıs var su an.ama ben burum ve cene amelıyatı olmus uzerınde 6 ay gecmıs hastaların fotolarına baktıgımda gayet dogal duruyordu.sen bılırısn ama ben yaptır derım canım.bır de emre bey duydugum kadarıyla basarılı bır doktor gereklı demısse bıldıgı vardır bence.ılk hafta bıraz zor sıvıyla besleneceksın sonrakı bor sure cok sert gıda ısırmak yok ama zaten ıyılesme surecınde bıraz sabır gerekıyor

Hiç kimse anlamıyor çene değişliğini merak etme. Sadece profilden bombe şeklinde bir hoşluk sağlıyor. İyileşmeside hızlı oluyor. Emre bey gerekli değilse sen istesende yapmaz zaten.

18 günde halla şişlik ve ağzında değişik durduğunu söylüyorsan bu benim için sıkıntı olur.
çünkü ben ameliyattan iki hafta sonra işe başlamak zorundayım.
tam anlamıyla konuşup iyileşmiş olmam lazım
burun için tam iyileşme süresi 6 ay bunu biliyorum ama çene için de bunu bekleyemem açıkçası.

çok çok teşekkürler cevaplarınız için

canım cene de sıslık var ben de doktorum da farkındayız ama ceneye mudahele edıldıgını bılmeyen kesınlıkle sıslıgı anlamıyor su an

Hiç kimse anlamıyor çene değişliğini merak etme. Sadece profilden bombe şeklinde bir hoşluk sağlıyor. İyileşmeside hızlı oluyor. Emre bey gerekli değilse sen istesende yapmaz zaten.

sevgılı daktılo benım hala agoz cevremde sıs var doktor da dedı,19.gunum.ne zaman tam anlamıyla duzelıyor cene?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…