aslında arkadaslar sorun surda bız kucuk ve gerıde olan cenelerın bıze cırkınlık kattıgını dusunuyoruz halbukı oyle bı durum yok tamam yuzde orantı saglanıyor cene yapıldıgında ama bı burun amelıyatı gıbı degıl aslında cene amelıyatı burnlla beraber yapılan bı amelıyat zaten dr llar ceneye uyumlu burun yapsalar sorun olmayak cunku cercekten kucuk cenelı bı yuzde bazen burun buyuk algılanabılıyor
armine ciğim, yorumların için çok teşekkür ederim. Benim çenemle ilgili düşüncelerimin değişmesine neden oldu. Yaşadıkların benide etkiledi. Burnumdaki deviasyon nedeniyle dış görünüşünde de düzeltme yapılınca çenem eskisi kadar gözüme batmayacak diye düşünüyorum. Seninde söylediğin gibi ilk önce yağ enjeksiyonu yaptırmak fayladı olacaktır. Sevgiler...
benim de cenem bana uzun geliyord törpületmeyi düsündüm bi ara ama yeni halime alısacak kadar iyi bi psikolojide hissetmedim kendimi.göğüslerime silikon taktırdm 3 ay oldu,buna bile daha yeni alısabildim,aynaya baktığımda her zaman göreceğim bi simaya kolay alısamam diye düsündüm.gecmis olsun simdiden.en önemli şey, görünüşten ziyade insanın psikolojisidir
yenı resımler ekledımmmmm
bende resimlerine bakmak istiyorum bnde medpor taktırmak istiyorum ameliyatta morarma oldumu
yün değil tabi ki yüz sanki((
valla sıslıklerın gecmesı bıraz zaman alıyor burun gıbı benım cenemın seklının oturması bır yıl olmustu ılk aylar cekılen resımlerıme bakıyorum da suan kı halıne gore oldukca şiş sabır gerek:)
( insan içine ne zaman çıkabilicemm pekii ((
protezimin eni 70mm ...
benımkıde 90 mm yanı nerdeyse 1 cm ..
BENİ KABUL EDERMİSİN ARKADASLIK TEKLİFİ YOLLADIm canım
sitede moonshıne76 nıcklı arkadasda cene ameliyatı olmayı dusunuyordu burunla bırlıkte hatta bu konuda onla deneyımlerımıde paylasmsıtım fakat dr u cenesıne uyumlu burun yapmıs kı sanırım cenesı gerıde durmuyor artık yanı cene ameliyatı olmadan bu sorunundan kurtuldu fıkır sahıbı olmak ıcın onun resımlerınede bakabılırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?