Çene Estetiği medpor cene ucu protezı taktırdım ve sonuctan cok memnunum

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı
Arminecim simdiden gecmis olsun, paylasman cok iyi olmus gercekten, cene protezi düsünenler icin faydali olacaktir deneyimlerin.

tesekkur ederım canım ıkımızın deneyımıde herkese ders olur ınsaallah zaten daha oncede dıle getırdım burnun cenenle cok uyumlu ve cok guzel suan bende emre beyle gorusmeyı dusunuyorum

protezımı cıkarttırdım eskı halıme dondummm:))

çok geçmiş olsun cnm bende çeneme dolgu yaptırdım ama tam istediğim gibi olmadı bende burun ve çene düşünüyorum iyileşme süreci nasıl zormu geçiyor birde arkadaş olarak ekledim seni kabul edersen sevinirim

merhaba nurdan, ben de çene ve burun ameliyatı olucam ufuk bilkaya temmuza gün aldım sen görüştün mü hiç drla? dolgun niye olmadı?

merhaba nurdan, ben de çene ve burun ameliyatı olucam ufuk bilkaya temmuza gün aldım sen görüştün mü hiç drla? dolgun niye olmadı?

merhaba ışılcım bende ufuk bilkayı düşünüyorum ama daha görüşmeye gitmedim aslında dolgu baya farkettiriyor eskisine göre daha iyi ama benim çenemde gamze var o tam dolmadı hala hafif bir gamze var o dolsa aslında hiç çeneye gerek kalmaz bu konuyla ilgili ufuk beyle görüşücem belki dolguyla halledebilir yalnız kredi kartına taksit yapmıyormuş galiba sen görüşmüşsün biliyorsundur

canım hiç bilmiyorum ya, sadece fiyatı konuştuk taksit sormadım acıkcası sen bir sor istersen belki yapıyordur.

ben hem çene hem de burun estetiği yaptırdım. 1 hafta oldu. sorularıızı bekliyorum

Geçmiş olsun. İki ameliyatı aynı anda olmak zor değil mi? Ben de salı günü burun ameliyatı oldum. Tamponlardan dolayı 3 gün zorluk çektim. Çene ameliyatı da istiyorum. Çenem biraz geride. Doktorum dolgu yapalım diyor. Ben dolgudan çekiniyorum. Sanki dolgu zamanla cildi deforme edecekmiş gibi geliyor. Siz çene protezi mi taktınız?

doktor 2 ameliyatın aynı anda istedi.çene yapılmadan burun şekli olmazmış.hem 2 kez anestezi ve hastane masrafı da olmadı... bana medpor protez takıldı. ömürlük ve zamanla kemikleşen bir tür seramik.riski yok. yağ ya da silikon gibi çene kemiğini de eritmiyor.emilmiyor.zamanla çeneye kaynıyor.kemik gibi sert old için de şişme akma simetri bozulması olmuyo.

Teşekkür ederim cevabın için. Çene ameliyatı sonrası ne tür zorluklar yaşıyorsun? Yağ enjektesi kemiği eritiyor mu bunu bilmiyordum. Peki çene protezi kayma yapar mı? Protez olduğu belli oluyor mu deriden? Kafanı şişirdim kusura bakma.

Armine meraba ben de medpor protez taktırmayı düşünüyorum ancak burunla birlikte yaptıracağım için çok korkuyorummm sizin konuştuğunuz 7 mm çenenin ileri doğru çıkıntısı mı yoksa sol taraftan sağ tarafa olan mesafe mi? Bide arkadaşlı teklifi yolladım kabul edersen çok sevinirim fotolarına bakmak istiyorum ez azından nasıl durduğu hakkında bir fikrim olur, şimdiden teşekkürler:)

armin ben de ekledim seni, resimleri görmek istiyorum. profilden bakınca kuş görünüşü dedikleri bir durum var bende. gıdıyla beraber hiç iyi durmuyor. bu yüzden implant protez düşünüyorum. ne dersin armin? aynı tedavi bana uygun olur mu?

arkadaslar burun estetıgı oldum ve ceneme protez takıldı dudak ıcınden.agız cevremde sıslıkler var cene protezı buna neden oluyor mu?amelıyatım 2 hafta oldu

cene protezı agız cevresındekı sıslıklerı arttırıyor mu burundan mı ceneden mı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…