Arminecim simdiden gecmis olsun, paylasman cok iyi olmus gercekten, cene protezi düsünenler icin faydali olacaktir deneyimlerin.
protezımı cıkarttırdım eskı halıme dondummm:))
çok geçmiş olsun cnm bende çeneme dolgu yaptırdım ama tam istediğim gibi olmadı bende burun ve çene düşünüyorum iyileşme süreci nasıl zormu geçiyor birde arkadaş olarak ekledim seni kabul edersen sevinirim
merhaba nurdan, ben de çene ve burun ameliyatı olucam ufuk bilkaya temmuza gün aldım sen görüştün mü hiç drla? dolgun niye olmadı?
merhaba ışılcım bende ufuk bilkayı düşünüyorum ama daha görüşmeye gitmedim aslında dolgu baya farkettiriyor eskisine göre daha iyi ama benim çenemde gamze var o tam dolmadı hala hafif bir gamze var o dolsa aslında hiç çeneye gerek kalmaz bu konuyla ilgili ufuk beyle görüşücem belki dolguyla halledebilir yalnız kredi kartına taksit yapmıyormuş galiba sen görüşmüşsün biliyorsundur
ben hem çene hem de burun estetiği yaptırdım. 1 hafta oldu. sorularıızı bekliyorum
doktor 2 ameliyatın aynı anda istedi.çene yapılmadan burun şekli olmazmış.hem 2 kez anestezi ve hastane masrafı da olmadı... bana medpor protez takıldı. ömürlük ve zamanla kemikleşen bir tür seramik.riski yok. yağ ya da silikon gibi çene kemiğini de eritmiyor.emilmiyor.zamanla çeneye kaynıyor.kemik gibi sert old için de şişme akma simetri bozulması olmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?