- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
- Konu Sahibi HayalSevil
-
Hayatmda kimse yok keşke olsaydı gel kaçır derdm ne nişnlm beni bırakıyor ne aile yani sülale izin veriyorMedyum yok kk kadınları var...
Nıye ayrılacaksın, nıye dırek ayrılmıyorsun, hayatında biri mı var?
İstenme nisan aşamasında neden engel olmadın bu duruma?Hayatmda kimse yok keşke olsaydı gel kaçır derdm ne nişnlm beni bırakıyor ne aile yani sülale izin veriyor
Abim yapmaz yapamaz sığınma evi düşündm ama bir müddet sonra yardmlrı kesıyorlar bunlr ömür geçse yinede vazgeçmezler daha bir nişanı bozmak bile bu kdr zorken kız başına kaçıp tek başına bir hayat kurmana izin verirler mi kiPolis olmaz
Abin İstanbul a kaçırsa olmaz
Sen sığınma evlerine sığınsan olmaz
Eeeee tüm kapıları kapadın?
Oldum intihar ettm kaza süsü verip bir hafta içinde nişan yaptılarİstenme nisan aşamasında neden engel olmadın bu duruma?
Şuan çalşmyrm atanamadımÇalışıyor musun ?
HımmmmmOldum intihar ettm kaza süsü verip bir hafta içinde nişan yaptılar
Sülale zorluyor işiret adını kaldrsalarda hala hüküm sürmekte tüm aile erkekleri oturur karar verir ne sen ne baban engel olamazBaban zorlamıyor yani, kim zorlayan? Anlamadım.
Herşeyi açık yazamyrm netten biri görür okur ve tanıyan çıkarsa kötü olur diye şöyle söyleyeym temzll malzemelrini karştrdm klor gazı soludum temzlk yaparken zehirlendi dedilerHımmmmm
Nasıl kaza süsü verildi ?
Hemen veriyorum öZeti fındığımOlay neymiş biri özet geçse keşke.
..,KPSS ye çalışacam, çalışmadan evlenmek istemiyorum felan diyip düğünü erteleyebildiğin kadar erteleŞuan çalşmyrm atanamadım
Gelmeycktm zaten iltica ettm red aldm red aldğm için başka yer vize verir mi teredütlym açıkçası sağol iyi akşamlarBöyle aileye sahip olan biri yurtdışına gitse bi daha sittin sene geri dönmezdi.
Senin sülalen bi gece de mi erilleşti, dönmeseydin. Okumuş insan hak hukuk bilmez mi yahu ?
Neyse iyi akşamlar.
Sen de çıkmaz bir sokaksın mı desemHerşeyi açık yazamyrm netten biri görür okur ve tanıyan çıkarsa kötü olur diye şöyle söyleyeym temzll malzemelrini karştrdm klor gazı soludum temzlk yaparken zehirlendi dediler
Hemen veriyorum öZeti fındığım
Nişanlı kuzeniyle
Evlenmek istemiyor
Öldürülmekle tehdit ediliyor
Baba abi çekirdek aile destekçi
Fakat amca ikna edilemiyor
Bizim gösterdiğimiz önerdiğimiz yollar da olmaz diyerek kapanıyor
Bilemiyoruz nasıl olacak
Onu yaptm masamı kurdum çalşcm dedim düğün için baskı başladı sınavdn önce evlen rahat rahat ders çalşrsn dediler diyorum ya yapmadğm şey kalmadı ki ayrıca başkasına sarmaz 3 yıl bekledi elde etmşken bırakır mı..,KPSS ye çalışacam, çalışmadan evlenmek istemiyorum felan diyip düğünü erteleyebildiğin kadar ertele
... Nişanlılık uzadıkça ayrılma ihtimali artıyor, belki nişanlın o ara başkasına sarar
Zor verilmez red alıncaGelmeycktm zaten iltica ettm red aldm red aldğm için başka yer vize verir mi teredütlym açıkçası sağol iyi akşamlar
Yok akraba değil ama o da buralı herkes birbirini tanır zaten buralardaH HayalSevil Ablam yurtdışında demiştin, o da mı akraba ile evli?
Bende başta sihirli küreme bakmıştım :)))Ay espiri yaparım diye girmiştim ama şu an çok sinir oldum. O amcayı ve oğlunu itlaf etmek lazım da neyse.
Yabancı biri yapsa şunu, namus derler, kızımıza yan gözle baktın derler, çeker vururlar. Amca yapınca bu namussuzluk olmuyor mu ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?