Medyum önerisi

Polis olmaz
Abin İstanbul a kaçırsa olmaz
Sen sığınma evlerine sığınsan olmaz
Eeeee tüm kapıları kapadın?
Abim yapmaz yapamaz sığınma evi düşündm ama bir müddet sonra yardmlrı kesıyorlar bunlr ömür geçse yinede vazgeçmezler daha bir nişanı bozmak bile bu kdr zorken kız başına kaçıp tek başına bir hayat kurmana izin verirler mi ki

Bu konu kapanmadan nasıl buralara kadar uzamış yahu?Neler oluyor biri özet geçseydi iyiydi

Olay neymiş biri özet geçse keşke.
Hemen veriyorum öZeti fındığım
Nişanlı kuzeniyle
Evlenmek istemiyor
Öldürülmekle tehdit ediliyor
Baba abi çekirdek aile destekçi
Fakat amca ikna edilemiyor
Bizim gösterdiğimiz önerdiğimiz yollar da olmaz diyerek kapanıyor
Bilemiyoruz nasıl olacak

Böyle aileye sahip olan biri yurtdışına gitse bi daha sittin sene geri dönmezdi.
Senin sülalen bi gece de mi erilleşti, dönmeseydin. Okumuş insan hak hukuk bilmez mi yahu ?
Neyse iyi akşamlar.
Gelmeycktm zaten iltica ettm red aldm red aldğm için başka yer vize verir mi teredütlym açıkçası sağol iyi akşamlar

Herşeyi açık yazamyrm netten biri görür okur ve tanıyan çıkarsa kötü olur diye şöyle söyleyeym temzll malzemelrini karştrdm klor gazı soludum temzlk yaparken zehirlendi dediler
Sen de çıkmaz bir sokaksın mı desem
Anlayamıyorum
Tıkanıp kalıyorum
Ne desek olmuyor
İstemediğin aşikar tüm aile biliyor ve nişanı yapılıyor
Elbette duymadığımız görmediğimiz birşey değil mümkün
Neredeyse sık rastladığımız haberler
Fakat niye böyle tıkanıyoruz orayı çözemiyorum.
Bir sigara içip geleceğim

Ay espiri yaparım diye girmiştim ama şu an çok sinir oldum. O amcayı ve oğlunu itlaf etmek lazım da neyse.

Yabancı biri yapsa şunu, namus derler, kızımıza yan gözle baktın derler, çeker vururlar. Amca yapınca bu namussuzluk olmuyor mu ya?

Onu yaptm masamı kurdum çalşcm dedim düğün için baskı başladı sınavdn önce evlen rahat rahat ders çalşrsn dediler diyorum ya yapmadğm şey kalmadı ki ayrıca başkasına sarmaz 3 yıl bekledi elde etmşken bırakır mı

Bende başta sihirli küreme bakmıştım :)))
Bşr kaç soru sorunca konu farklı bir yön aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…