Medyum önerisi

erkek arkadaşına bu cümleleri kur bence bu zeka seviyesindeki biriyle daha fazla devam etmek istemez para harcamadan ayrılırsınız temiz temiz

Bence nişanlınla direkt konuş bak beni seni kardeş olarak görüyorum sen de sana o gözle bakmayan biriyle mutlu olamazsın zaten de.

Olmazsa polise sığın bunlar kafayı yemişler

Ne güzel anlattn çoğu dalga geçiyor kızmıyorum onlara bende geçerdm eskiden ama insan mecbur kalınca herşeye her yola başvuruyor ne yazıkki ne babam ne abim beni koruyamaz bırak beni kendilerini de koruyamazlar öyle iğrenç insanlar var işte

Biraz çirkef yüzünü göstersen nişanlına....hakaret kelimeleriyle hitap etsen etsen mesela...

Akraba olmasaydı rahat bitirirdm de akraba olunca ne baba ne amca ne dayı ne polis kimse kurtaramaz .tatlı dille söyledm yalvardm ağladm intihar ettm olmadı olmuyor

Kız bence abine söyle para versin bir süreliğine kaç git İstanbula izini kaybedince uğraşmazlar daha. Yurtdışına vizen veya gelme imkanın varsa @Kazen de adresim var iş b.ka sararsa gelmekten çekinme.

Akraba olmasaydı rahat bitirirdm de akraba olunca ne baba ne amca ne dayı ne polis kimse kurtaramaz .tatlı dille söyledm yalvardm ağladm intihar ettm olmadı olmuyor
Nişanlın ile konuştun mu, ne tepki verdi mesela? Biraz daha acik yaz belki birşeyler çıkarabiliriz yardımcı olmak adina

Biraz çirkef yüzünü göstersen nişanlına....hakaret kelimeleriyle hitap etsen etsen mesela...
Çirkefleştm onun yannda sinir krizi geçirdm anneme dediki o delirsede ben ondn vaZgeçmem gidip hediye getrdi onlrn yannda bana verdi yüzüne çarptm ne gğzelde göz boyuyorsn diye telefon ediyor açmyrm annesyle konşmuyrm ne yapsamda olmuyor birz şey mantğnda iş işten geçnce mecbur kalack seveck diye düşünyr o yüzdn ne yapsamda fayda etmyr

Konu hala kapanmamış
Tuncer Ustael vardı bir tane ama şimdi hapiste. Gözünüzü seveyim yapmayın yaa...

Kız bence abine söyle para versin bir süreliğine kaç git İstanbula izini kaybedince uğraşmazlar daha. Yurtdışına vizen veya gelme imkanın varsa @Kazen de adresim var iş b.ka sararsa gelmekten çekinme.
Yurt dışı birz zor vize almak kolay değil o zmnlr öğrenci olrk başvurdum öğrenci olrk bile hesabnda çok para olması gerekiyrdu istanbula fln gideblrm ama birgün bulurlar kafalarına koydulr mı kurtulşn olmaz

Herkesten sığ düşüncelisi nişanlınmış maaalesef...

Senden vazgeçemedigi özelliğin ne?

Çok mu güzelsin?

Ailemden sana fazla mal mı kalacak?

Eğitimin yada çalışınca çok iyi bir konumda mı olacaksın?

Ben kendimi övmeyi sevmem ama aile içinde çok beğeniliyrm ailede istemeyn kalmadı şimdi nişanlm sahip olmşken bırakır mı yanmda dururken göğsünü kabarta kabarta yürüyor onu da anlayamyrm ki

Medyum yok kk kadınları var...
Nıye ayrılacaksın, nıye dırek ayrılmıyorsun, hayatında biri mı var?

Ya nişanlın olacak adamla açık açık konus, ben seni istemiyorum de...

Çok mu güzelsin taktılar sana bu kadar?
Dedm bana ne dedi biliyor msn sen kalbini bana aç ben seni mutlu etmek için herşeyimi feda ederm zaten zamanla sende seversn beni 3 yıl bekledkten sonra kavuştu bırakır mı piç

Polis olmaz
Abin İstanbul a kaçırsa olmaz
Sen sığınma evlerine sığınsan olmaz
Eeeee tüm kapıları kapadın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…