- Konu Sahibi HayalSevil
-
Bu şeye döndü Zülfü Livaneli’nin yazdığı kitaba döndüAbim burda çok ığraştı elindn bişey gelmedi ne onun ne babamn babama dedm ki beni öldür sana kıyamam kendimi öldürürm dedi bende bşey yapamyrm kızım burdan çekip gitmemz gerek dedi
Akrabam olan hiç kimse el uzatamaz korkudan başkaları eder ama onları da ateşe atmş olacm onlarn hayatını da mahvetmeye hakkm yokkiKimseye birşey olmaz
Korkma yardım istemekten çekinme
Kimse zarar görmeyecek
Zorla evlenemezsin olmaz
Bıkmadan usanmadan yardım iste
merhaba nereye yazacağımı bilemedm umram doğru yere yazmşmdr ben nişanlym nişanlmdan ayrılmak istyrm herşeyi yaptım ama başarılı olamadm bitireblmem için onun ayrılmak istemesi gerekiyor ama o yanaşmıyor soğutma büyüsü yapmak istyrm bildğinz güvenilir bir medyum var mı acaba?
Yazdm aslnda babamla abim yardm etmek istedi herkes olmaz öldrrz deynce onlrda benden ellerini çektiler artk onlrda yardm etmyrBu şeye döndü Zülfü Livaneli’nin yazdığı kitaba döndü
Madem öyle yurt dışına çıkoffice haklı
Madem olay amca ve diğerleri
Baban abin el birliğiyle seni uzaklaştırsınlar
Biraz Çelişkide kaldım sanki
Onlara kalsa hemen yarın beni feda ettnz bari bırakın buna ben karar vereym dedm havalar ısınana kdr erteleyblrm en fazla git git baskı artyrDüğüne ne kadar var H HayalSevil ???
Baban abin arkanda görünüyor son msjlarına göreAkrabam olan hiç kimse el uzatamaz korkudan başkaları eder ama onları da ateşe atmş olacm onlarn hayatını da mahvetmeye hakkm yokki
Böyle aileye sahip olan biri yurtdışına gitse bi daha sittin sene geri dönmezdi.Polis beni alır onlardan bir yıl iki yıl korurlar sonra ne olacak ister 5 yıl şster 50 yıl geçsn intikam alınır yoksa çoktan yapardm beni kimse tutamazdı
Takı var takılar iade edileblr zor değil başlk parası yok aksine çocuk memur ama aile durumlrı çok iyi saylmaz bizimklr yardm ediyr aramzda bişey geçmedi kendisi zaten kuzenm merhaba merhabaydk samimiyetmz bile yoktuKaç yaşındasın, o kaç yaşında ?
Neden illa evlenmeni istiyorlar, takı makı, başlık parası mevzuları falan mı var ?
Ya da aranızda bişeyler geçtiği için mi zorluyorlar seni ?
Denedm önce bana sarıldı ağladı güzellkle yaklaştı olmaz bozamyz hepmz rezil olruz insan içine çıkamayz amcan için sorun yapma dedi amca seni öldrcz de baş göz üstüne ama hayatını feda et diyrsn bana dedm tmm öldrcz dedi birdenOff canım benim senin derdin nişanlınla değil
Ailen sorun burda
Kimse birşey yapamaz sana
Amcan belliki töre ayaklarında
Amcanla konuşmayı denedin mi
Canım bak benim eşim de doğulu Allah ima binlerce şükür çekirdek ailesi mükemmel bu konulardaay delireceğim bibi ya, bu devirde, şu yüzyılda böyle tip tip kafalar..
Yurt dışında okumadm ablam orda 3 aylık dil öğrenmek için gidip geldm şuan çalşmyrm atamamam gelmdi ne yazkkıBaban abin arkanda görünüyor son msjlarına göre
Kaçtı gitti bilmiyoruz nerde denir
Okudum yurtdışı falan yazdın
Çalışıyormusun sorum cvpsız kaldı
Etmez miyim allah belalarını versin sen zaten bitiremezsn onlar bitirsede yine olan sana oluyr ama olsn varsn git gelme desnler yeterki bitsn başka bşey istememCanım bak benim eşim de doğulu Allah ima binlerce şükür çekirdek ailesi mükemmel bu konulardaama bizimle aynı gün evlenen erkek kuzeni bir ay sonra boşandı kız İstanbul’dan memlekete geldi erkek boşanmak isteyen taraf olduğu için 2 yıldır memleket sınırlarını geçemiyor nedenini tahmin ediyorsunuzdur
Keşke üniversiteden dönmeseydin güzelim ya. Ne bilim belki başka bir şansın olurduEtmez miyim allah belalarını versin sen zaten bitiremezsn onlar bitirsede yine olan sana oluyr ama olsn varsn git gelme desnler yeterki bitsn başka bşey istemem
Sevgiyle ve tatlı dille yapılmayacak birşey yokturDenedm önce bana sarıldı ağladı güzellkle yaklaştı olmaz bozamyz hepmz rezil olruz insan içine çıkamayz amcan için sorun yapma dedi amca seni öldrcz de baş göz üstüne ama hayatını feda et diyrsn bana dedm tmm öldrcz dedi birden
Üstüne kusup yedirsemde soğumaz 3 yıl bekledi vazgeçmedi onun yüzünden bu hallere düştümBirine önermiştim, pantolonuna işe beklet.
İşenmiş işenmiş beklesin, iyice koksun.
Onu giyip git buluşmaya kesin soğur demiştim.
Acaba yaptı mı çok merak ettim bak şimdi :)
Bedava soğutma yöntemi bence denemelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?