Medyum önerisi

Abim burda çok ığraştı elindn bişey gelmedi ne onun ne babamn babama dedm ki beni öldür sana kıyamam kendimi öldürürm dedi bende bşey yapamyrm kızım burdan çekip gitmemz gerek dedi
Bu şeye döndü Zülfü Livaneli’nin yazdığı kitaba döndü
Madem öyle yurt dışına çık office haklı
Madem olay amca ve diğerleri
Baban abin el birliğiyle seni uzaklaştırsınlar
Biraz Çelişkide kaldım sanki

Cinci hoca tuncer var müge de ona git esrada var bu ara hocalar ara canım ayırma büyüsü bağlama şeysi hep yapıyolar mış paran senin cebini dürtmüş belli

Kimseye birşey olmaz
Korkma yardım istemekten çekinme
Kimse zarar görmeyecek
Zorla evlenemezsin olmaz
Bıkmadan usanmadan yardım iste
Akrabam olan hiç kimse el uzatamaz korkudan başkaları eder ama onları da ateşe atmş olacm onlarn hayatını da mahvetmeye hakkm yokki

Mune abla yapar sana şimdi bi güzellik

Yazdm aslnda babamla abim yardm etmek istedi herkes olmaz öldrrz deynce onlrda benden ellerini çektiler artk onlrda yardm etmyr

Akrabam olan hiç kimse el uzatamaz korkudan başkaları eder ama onları da ateşe atmş olacm onlarn hayatını da mahvetmeye hakkm yokki
Baban abin arkanda görünüyor son msjlarına göre
Kaçtı gitti bilmiyoruz nerde denir
Okudum yurtdışı falan yazdın
Çalışıyormusun sorum cvpsız kaldı

Polis beni alır onlardan bir yıl iki yıl korurlar sonra ne olacak ister 5 yıl şster 50 yıl geçsn intikam alınır yoksa çoktan yapardm beni kimse tutamazdı
Böyle aileye sahip olan biri yurtdışına gitse bi daha sittin sene geri dönmezdi.
Senin sülalen bi gece de mi erilleşti, dönmeseydin. Okumuş insan hak hukuk bilmez mi yahu ?
Neyse iyi akşamlar.

Kaç yaşındasın, o kaç yaşında ?
Neden illa evlenmeni istiyorlar, takı makı, başlık parası mevzuları falan mı var ?
Ya da aranızda bişeyler geçtiği için mi zorluyorlar seni ?
Takı var takılar iade edileblr zor değil başlk parası yok aksine çocuk memur ama aile durumlrı çok iyi saylmaz bizimklr yardm ediyr aramzda bişey geçmedi kendisi zaten kuzenm merhaba merhabaydk samimiyetmz bile yoktu

Off canım benim senin derdin nişanlınla değil
Ailen sorun burda
Kimse birşey yapamaz sana
Amcan belliki töre ayaklarında
Amcanla konuşmayı denedin mi
Denedm önce bana sarıldı ağladı güzellkle yaklaştı olmaz bozamyz hepmz rezil olruz insan içine çıkamayz amcan için sorun yapma dedi amca seni öldrcz de baş göz üstüne ama hayatını feda et diyrsn bana dedm tmm öldrcz dedi birden

ay delireceğim bibi ya, bu devirde, şu yüzyılda böyle tip tip kafalar..
Canım bak benim eşim de doğulu Allah ima binlerce şükür çekirdek ailesi mükemmel bu konularda ama bizimle aynı gün evlenen erkek kuzeni bir ay sonra boşandı kız İstanbul’dan memlekete geldi erkek boşanmak isteyen taraf olduğu için 2 yıldır memleket sınırlarını geçemiyor nedenini tahmin ediyorsunuzdur

Baban abin arkanda görünüyor son msjlarına göre
Kaçtı gitti bilmiyoruz nerde denir
Okudum yurtdışı falan yazdın
Çalışıyormusun sorum cvpsız kaldı
Yurt dışında okumadm ablam orda 3 aylık dil öğrenmek için gidip geldm şuan çalşmyrm atamamam gelmdi ne yazkkı

Etmez miyim allah belalarını versin sen zaten bitiremezsn onlar bitirsede yine olan sana oluyr ama olsn varsn git gelme desnler yeterki bitsn başka bşey istemem

Üniversite de iken sınıftaki doğulu arkadaşlarımdan şunu duymuştum...

doguda bir kızı amcasının oglu isterse onu kimseye veremezlermiş, bu evliliğe de kızın annesi babasi bile engel olamazmış....

doğu maalesef anne babanın kızı üzerinde söz sahibi olamadığı değişik bir dünya

Sevgiyle ve tatlı dille yapılmayacak birşey yoktur
Amcan sarılıp ağlayabiliyorsa bir umut oldu içimde
Amcana sevgiyle yaklaş,ona tatlı dille saygıyla yaklaş
Arkanda onun bir dağ olduğunu hissettir
Seni yalnızca onun koruyup kurtaracağını hisssettir

Bu yazdıklarım bu önerilerim,yazmış olduğun son msjlar için
Ve senin sürekli beni ailem koruyamaz dediğin için
Abin baban koruyamayacaksa madem
İş amcanın merhametini kazanmakta
Bana kalsa direk TC devleti polisi derim
Fakat hassas bir mesele olduğu için ancak bu yolu gösterebilirim

Üstüne kusup yedirsemde soğumaz 3 yıl bekledi vazgeçmedi onun yüzünden bu hallere düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…