Medyum önerisi

Bekarken daha kolay çalışılır diyemedin mı?

Nasıl evlenince daha kolay olur?

H HayalSevil neden ablanızın olduğu ülkeye kaçmıyorsunuz gizlice? Hangi ülke bilmiyorum ama sığınma talep edebilirsiniz, bir kere ülkeye girince. Can güvenliğiniz yok çünkü.

Baştan hatası kuzeniyle nisanlanmasi. Insanlar bunun aile için ne demek olduğunu hala bi anlayamadı gitti. Amca tehdit ediyorsa ailecek suç duyurusunda bulunsunlar. Aile içi evlilik oluyorsa,aile ici mahkemeye vermek de olur

Baştan hatası kuzeniyle nisanlanmasi. Insanlar bunun aile için ne demek olduğunu hala bi anlayamadı gitti. Amca tehdit ediyorsa ailecek suç duyurusunda bulunsunlar. Aile içi evlilik oluyorsa,aile ici mahkemeye vermek de olur
Olmaz diyor
Ailesi zarar görürmüş
Önerdik fakat olmuyor diyor

Bu ülkenin polisi savcısı var yahu! Git bir kadın sığınma evine, bak bakalım kim bulabiliyor seni.
Hala burada akrabam olmasa şikayet ederim falan diyorsun ya pesssss!!! Ne akrabası kardeşim? Seni insan yerine koyan mı var da hatır gönül güdüyorsun?

Okul da okumuşsun gördüğüm kadarıyla, basar gidersin tek başına bir hayat kurarsın kendine. Zaten intihar edecek kadar ölümü göze aldıysan bunu da alabilirsin sanırım.

Ha bir de iki lafından biri ölüm. "amca seni öldrcz de baş göz üstüne ama hayatını feda et diyrsn bana dedm tmm öldrcz dedi", "Ölürüm", "öldürün daha iyi" vesaire vesaire... Ölmeyi bayılmak sandın, mafya dizilerindeki figüranlar kadar kolay öleneceğini düşündün herhalde. Kafa yapın senin de çok sağlam değil.

Konuyu medyumdan açıp 5 sayfa yorumun ardından "töre cinayetine kurban gideceğim"e bağlamışsın orası da çok ilginç! Üyelik bugün açılmış, hem de bu kadar sıkıntılı bir konuda ama ıvır zıvır her ayrıntı, zorunlu olmayan bilgi doldurulmuş...
Bugüne kadar hiçbir konuya fake demedim ama sizinki bir garip... Konu sahte olsun olmasın, beni çok geriyor bu töre mevzuları o yüzden doğru kabul ederek yazdım.

Son olarak da: TÖRENİZ BATSIN!

Biraz rol yeteneğin vardır bence.Delirmiş numarası yap.Bence tutar.sacma sapan gül bağır birkaç gün sonra nişanlına tükür yine gül sonra ağla.Işe yarar bence. Kurtulduktan sonra başka bir yere git yerleş yeni bir hayat kur

ne mezunusun?
vize istemeyen bir ülkeye git. abin ile baban destek ise yerini onlara da söyleme, ama sana para versinler en azından başlangıç için.
bir şekilde yaşar gidersin. meslegini yapmak zorunda da değilsin.
bosna falan bir düşün.
orada uğraşırsın başka bir ülkeye iltica için. kolay kolay sınır dışı edileceğin bir yer değil. türkler de var, türk dernekleri de. yardımcı olacak birileri çıkar.

Yallah cinler yallah,kış kış cinler kış kış, cin çık cin çık cin çık deme ya sonra. Işine git ya "Allahtan başka ilah yoktur."

sen düğün tarihini düğün yerini yaz ihbarı ben yaparım.
nikah memuru sorduğunda hayır diyeceksin varsın yıkılsın ortalık. kudursun amcan.

Ya olur olmaz mı bilmiyorum ama Müge Anlı ya yaz. Dene yani. Son olaylardan sonra seyrettim biraz , baya çozuyor olayları. Senin ki biraz farklı ama yine de dene, toplumsal olaylara duyarlı. .Madem başında böyle bir dert var, her yolun önü de kapalı , burayı da dene.

Ne feci durum ya. İnşallah bir şey olur da pat diye vazgeçerler şu durumdan.

Hanımlar,
konuyu kapatmıştım ama yeniden açtım konu farklı diye, mevzuya büyü vb dini içerikler girmesin, zor durumda bir genç kız söz konusu anladığım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…