- Konu Sahibi HayalSevil
-
Canım ne olmuş ya? Biri bana özet geçebilir mi? Zorla mı evlendirmeye çalışıyorlarmışYa olur olmaz mı bilmiyorum ama Müge Anlı ya yaz. Dene yani. Son olaylardan sonra seyrettim biraz , baya çozuyor olayları. Senin ki biraz farklı ama yine de dene, toplumsal olaylara duyarlı. .Madem başında böyle bir dert var, her yolun önü de kapalı , burayı da dene.
Ne feci durum ya. İnşallah bir şey olur da pat diye vazgeçerler şu durumdan.
Ablacım medyum önerisi mi verelim diyorsun yani?Hanımlar,
konuyu kapatmıştım ama yeniden açtım konu farklı diye, mevzuya büyü vb dini içerikler girmesin, zor durumda bir genç kız söz konusu anladığım kadarıyla.
Canım ne olmuş ya? Biri bana özet geçebilir mi? Zorla mı evlendirmeye çalışıyorlarmış
Töre miEvet. Kuzeniyle nişanlanmış. Kuzen konu sahibini seviyor ve vazgeçmiyor ama konu sahibi istemiyor. Töre olayları. Ne yaptıysa vazgeçiremiyor. Aile de yardım edemiyor. Can güvenlikleri tehlikede. Konu sahibi de çözüm arıyor. Her yol kapalı olunca aklımıza gelen her öneriyi sunuyoruz biz de .
Töre miAllah yardımcısı olsun doğuda mı yaşıyorlarmış acaba
Ya bi mesajları okuyun admin kalkmış açıklama yapmış konu genç bir kızın hayatı demiş sen hala espiri peşindesinAblacım medyum önerisi mi verelim diyorsun yani?
Hayır, konu sahibesinin sorunu başka, ben bile 2 dakika göz gezdirerek konuyu anladım, kız zorla evlendiriliyor.Ablacım medyum önerisi mi verelim diyorsun yani?
Ay çok tuhaf oldum.Evet doğuda. Kurtulduğunun haberini alırız inşallah.
gercekten cok cıddıyımEvet. Kuzeniyle nişanlanmış. Kuzen konu sahibini seviyor ve vazgeçmiyor ama konu sahibi istemiyor. Töre olayları. Ne yaptıysa vazgeçiremiyor. Aile de yardım edemiyor. Can güvenlikleri tehlikede. Konu sahibi de çözüm arıyor. Her yol kapalı olunca aklımıza gelen her öneriyi sunuyoruz biz de .
Konu içeriğine bakılarak taşınır, sonraki mesajlara bakılmaz.Mune Bu arada bu konu neden hicbir basliga uymayan yazilara taşindi? Burada asil mevzu medyum önerisi değil ki. Kadın zor durumdaymış. Tabii en doğrusunu siz bilirsiniz yine de. Dikkatimi çekti söyleyeyim dedim.
Umarım, konunun gerçekliği hakkında bizde garanti veremeyiz ama bu durumu yaşayan birçok genç kadının olduğu bir gerçek, en azından siteyi okuyan kızlara bir çıkış yolu olur belki diye topiği kapattığım anda geri açtım.Bakın arkadaşlar ben doğulu biriyle evliyim ( binlerce şükür eşimin ailesi çok farklı ve iyi) konunun gerçekliğini bilemem ama olma ihtimali yüksek. Şöyle diyeyim komşusunun evini bilmeyen kadınlar var nasıl bir hayat yaşıyorlar düşünün. Öyle ben tek başıma hayat kurarım falan o kadar kolay değil kaldı ki büyük şehirde yaşayıp eşi aldatırken sırf tek yapamam deyip boşanamayan arkadaşlar var. İnşallah devletimiz yardımcı olur arkadaşa
Müge Anlı'yı bu kadar da büyütmeyin ya :) Sonuçta kadın kendisi bulmuyor ki kaybolan aileleri vs.gercekten cok cıddıyım
basıma boyle bırsey gelse kesın muge anlıya ulasırdım
onun cozemeyecegı bırsey yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?