Medyum önerisi

Canım ne olmuş ya? Biri bana özet geçebilir mi? Zorla mı evlendirmeye çalışıyorlarmış

Canım ne olmuş ya? Biri bana özet geçebilir mi? Zorla mı evlendirmeye çalışıyorlarmış

Evet. Kuzeniyle nişanlanmış. Kuzen konu sahibini seviyor ve vazgeçmiyor ama konu sahibi istemiyor. Töre olayları. Ne yaptıysa vazgeçiremiyor. Aile de yardım edemiyor. Can güvenlikleri tehlikede. Konu sahibi de çözüm arıyor. Her yol kapalı olunca aklımıza gelen her öneriyi sunuyoruz biz de .

Töre mi Allah yardımcısı olsun doğuda mı yaşıyorlarmış acaba

Dalga geçmeyin bence İlk başta ben de ciddiye almamıştım pek, ama töre baskısı altındaymış bu kadın

Bence konu fake çünkü doğuda medyum aramazsın bi doğulu olarak hoca ararsın bildiğin papaz büyüsü için papaz ama medyum kesinlikle aramazsın ve bide çok vardır hacı_hoca bulamamışmı yüzde yüz fake bi konu

Hanımlar,
konu dalga geçilecek türden değil gerçekten, bu durumda olan bir sürü kız da varken olayın hoca, medyum kısmına takılmayın, ne yapabilir veya ne yapılabilir'e odaklı yorumlar olursa faydalı olabilir.

gercekten cok cıddıyım
basıma boyle bırsey gelse kesın muge anlıya ulasırdım
onun cozemeyecegı bırsey yok bence

Ayy üzüldüm sonradan okudum yorumları, Allah yardımcısı olsun ya kaldı mı hala bu ne zorbalık yazık ya

Mune Bu arada bu konu neden hicbir basliga uymayan yazilara taşindi? Burada asil mevzu medyum önerisi değil ki. Kadın zor durumdaymış. Tabii en doğrusunu siz bilirsiniz yine de. Dikkatimi çekti söyleyeyim dedim.

Bakın arkadaşlar ben doğulu biriyle evliyim ( binlerce şükür eşimin ailesi çok farklı ve iyi) konunun gerçekliğini bilemem ama olma ihtimali yüksek. Şöyle diyeyim komşusunun evini bilmeyen kadınlar var nasıl bir hayat yaşıyorlar düşünün. Öyle ben tek başıma hayat kurarım falan o kadar kolay değil kaldı ki büyük şehirde yaşayıp eşi aldatırken sırf tek yapamam deyip boşanamayan arkadaşlar var. İnşallah devletimiz yardımcı olur arkadaşa

Mune Bu arada bu konu neden hicbir basliga uymayan yazilara taşindi? Burada asil mevzu medyum önerisi değil ki. Kadın zor durumdaymış. Tabii en doğrusunu siz bilirsiniz yine de. Dikkatimi çekti söyleyeyim dedim.
Konu içeriğine bakılarak taşınır, sonraki mesajlara bakılmaz.
Konu içeriği medyum arama üzerine olunca taşınmış.

Umarım, konunun gerçekliği hakkında bizde garanti veremeyiz ama bu durumu yaşayan birçok genç kadının olduğu bir gerçek, en azından siteyi okuyan kızlara bir çıkış yolu olur belki diye topiği kapattığım anda geri açtım.

gercekten cok cıddıyım
basıma boyle bırsey gelse kesın muge anlıya ulasırdım
onun cozemeyecegı bırsey yok bence
Müge Anlı'yı bu kadar da büyütmeyin ya :) Sonuçta kadın kendisi bulmuyor ki kaybolan aileleri vs.
Ekibi buluyor. Kendisi mi oturup araştırıyor ailelerin evlerini vs. ? Direkt ekibine devrediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…