Medyumlara İnanır mısınız ?

Umberlee

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
8.632
14.910
823
evet geleceği Allah'tan başka kimse bilemez ama yine de sormak istedim.
sevgiler herkese

Tamamen inanmam, yani hayatımı ona göre şekillendirmem ya da çok bel bağlamam ama medyum olsun, tarot olsun, kahve falları olsun çok severim. :1: Fırsat bulduğumda da pek kaçırmam açıkçası :30:

biraz kafam karıştı da benim :53:
normalde bir şey bilemedi ama çok iddialı deli miyim neyim?

kimi zaman inandığım oluyor ama nefret ederim. annem bayılır böyle şeylere ve sürekli araştırma halindedir bense tam tersi sürekli kaçma halindeyim. bazen bana baktırır iznim olmadan ateş püskürürüm.
gerçekten istediğimde geleceğimi öğrenebileceğim bir şansım olsaydı asla bilmek istemezdim...

İnanmam ama 4-5 sene önce baktırmıştık
tv de bir adam vardı
kendini beğenmiş orta yaşlı biriydi
ama ne yalan söyliyim herşeyi bilmişti
gerçekten herşeyi bilmişti
babamın hayatında olan kadını, benim üniv e liseden 2 yıl sonra başlayacağımı falan daha sayamadığım çok şey var çünkü bi 20 dk kadar bakmıştı adam
sonra anneme bir kaç güne bir rahatsızlığın olcak demişti aynen de olmuştu
ondan sonra korktum o adamdan
Rabbimden başkası bilemez ama
babamın bizim rızkımızı yedirdiği kadının beyin kanaması geçirceğini söylemişti
öyle de oldu
anaamm hatırladım da yine tırstım:18:

Dinlersem belki aklımda kalır, düşünürüm orasını bilemem; ama asla dinlemedim, gitmedim, gitmem.

Size söylenilenlere asla inanmayın derim, benim fikrim bu.

kızlar ben hemen hemen istanbuldaki bi çok ünlü medyuma gitmiş biriyim ve hatta en son dün gittim :) we gerçekten bu işte çok iyi olan 2 kişi biliyorum gittim ve gördüm.verdiği isimler tarihler herşey tuttu.arkadaşımla birlikte gittik ve ona da söyledikleri oldu.ben bazı insanların yetenekleri güçleri olduğuna inanıyorum.

İnanmam ama 4-5 sene önce baktırmıştık
tv de bir adam vardı
kendini beğenmiş orta yaşlı biriydi
ama ne yalan söyliyim herşeyi bilmişti
gerçekten herşeyi bilmişti
babamın hayatında olan kadını, benim üniv e liseden 2 yıl sonra başlayacağımı falan daha sayamadığım çok şey var çünkü bi 20 dk kadar bakmıştı adam
sonra anneme bir kaç güne bir rahatsızlığın olcak demişti aynen de olmuştu
ondan sonra korktum o adamdan
Rabbimden başkası bilemez ama
babamın bizim rızkımızı yedirdiği kadının beyin kanaması geçirceğini söylemişti
öyle de oldu
anaamm hatırladım da yine tırstım:18:

vay canına
ya ne bileyim ya inşallah yalan atıyordur

ben öyle şeylerden çok korkarım hatta kahve falı bile baktırmam,çünkü hiçbirşey öğrenmek istemiyorum ama 21 yaşlarımdayken medyum değilde teyzemin kızı birisine kahve falı baktırdı bende yanında eşlik ediyorum,teyzemin kızı bana sende baktır diye gaza getirdi,iyi madem dedim,fala bakan kadında dediki kahvem bitmiş sana tarot bakayım dedi,neyse baktı,şuan 31 yaşımdayım,o gün o kadın ne dediyse teker teker hepsi çıktı,o zaman eşimle daha yeni tanışmıştık,onunla evleneceğimi,okuduğum bölüm haricinde alakasız bir iş yapacağımızı hemde eşimle birlikte,ailemin eşimi istemeyeceğini,babamın bana küseceğini,hamileliğimin çok zor geçeceğini,offf çok zor olacak senin hamileliğin demişti hepsi çıktı.ben düşük yaptım ve 2 senedirde hamile kalamıyorum,ama o kadının dediği birşey daha var,1 kızın 1 oğlun olacak demişti,şimdi sabırla onu bekliyorum.:1:medyum bilmemde tarot falına inanırım ama o günden sonra kimseye ne kahve ne tarot falı nede başka birşey baktırmadım,baktırmamda.

Allah ın kimi insanları verdiği bir güç vardır evet.
Bu da onların bir imtihan şekli
bizimkiside onlardan bunu istemek baktırmak dinlemek ve inanmak...
ben çok etkileniyorum falvs baktırdğımda elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum

:7:
ben öyle şeylerden çok korkarım hatta kahve falı bile baktırmam,çünkü hiçbirşey öğrenmek istemiyorum ama 21 yaşlarımdayken medyum değilde teyzemin kızı birisine kahve falı baktırdı bende yanında eşlik ediyorum,teyzemin kızı bana sende baktır diye gaza getirdi,iyi madem dedim,fala bakan kadında dediki kahvem bitmiş sana tarot bakayım dedi,neyse baktı,şuan 31 yaşımdayım,o gün o kadın ne dediyse teker teker hepsi çıktı,o zaman eşimle daha yeni tanışmıştık,onunla evleneceğimi,okuduğum bölüm haricinde alakasız bir iş yapacağımızı hemde eşimle birlikte,ailemin eşimi istemeyeceğini,babamın bana küseceğini,hamileliğimin çok zor geçeceğini,offf çok zor olacak senin hamileliğin demişti hepsi çıktı.ben düşük yaptım ve 2 senedirde hamile kalamıyorum,ama o kadının dediği birşey daha var,1 kızın 1 oğlun olacak demişti,şimdi sabırla onu bekliyorum.:1:medyum bilmemde tarot falına inanırım ama o günden sonra kimseye ne kahve ne tarot falı nede başka birşey baktırmadım,baktırmamda.

bilsem baktırmazdım ya

Bir gün o medyumlar öyle bir şey söyler ki tüm hayatınız mahvolur...Şekil1-a psikoljik tedavi gördüm bir dangalağın yüzünden. Biliyorum o dediği şey asla olmayacak ama hafızamdan silemiyorum bir türlü. Mümkün olduğunca uzak durun bence...Kahve falı bile baktırmayın..

Bizim bir komsumuz var onun ulkesinde bir tanidiklari varmis, oda resimlere bakarak gecmisini bir guzel ortaya doker, ondan sonrada olucaklari ve basina gelecekleri bir guzel anlatir.
Ve kadinin dedikleride cikar mesela benim hicbirzaman gecmiycek bir rahatsizligim vardi fakat o bayan benim gayet saglikli ve hicbir rahatsizligimin olmadigini iddia etmisti,
bunun uzerine annem cok israr edince tekrar doktora gittim ve benim rahatsizligim bir mucize gibi gercekten yok olmustu.
Doktorum cok sasirdi bana sen naptinda bu hastaligin gecti diye sorunca benim yuzumde buyuk bir soru isareti olusmustu.
Bana sorarsan Allah tan baska kimse bilemez derim ama bu bazi kisilerin dedikleride cikinca insanin gercekten kafasi karisiyor...

sana ne söyledi anlat belki dağıtırsın kafanı.
Bu arada çok etkilendiysen 2 rekat namaz kıl dua et sonra da af dile.
bazen inandığın için bile kendine çekebiliyorsun
ama ben kahve falından bile tırsıyorum
ozaman çocuktum daha bişiy çakmamıştım
Rabbimin her dediğini zaten yapmıyoz bari yapma dediklerini yapmayalım

Aslında manevi olarak son derece huzursuz olsam da, herseyi birebir bilen bir tarotcum var. Gel de inanma diyorsun o derece. Dediği hersey tek tek çıkıyor.

Bekarken haftada iki kez giderdim abartarak :)) ama şimdi maalesef esim izin vermiyor ona gitmeme :(((

sana ne söyledi anlat belki dağıtırsın kafanı.
Bu arada çok etkilendiysen 2 rekat namaz kıl dua et sonra da af dile.
bazen inandığın için bile kendine çekebiliyorsun
ama ben kahve falından bile tırsıyorum
ozaman çocuktum daha bişiy çakmamıştım
Rabbimin her dediğini zaten yapmıyoz bari yapma dediklerini yapmayalım

ya ben falı severim ama dalgasına kahve içsek hadi çevireyim de atın hakkımda birşeyler diye kız kıza gülüşürüz
bugün de kahve içtim adetim olduğundan ters çevirdim hadi bakın bakalım dedim bir arkadaşım dur senin ilacın bende dedi
bir adam çağırdı medyummuş su falı baktı bana
şubatta büyük bir para bekliyorsun dedi maaşımdan başka gelecek para yok
nisanda ev içinden birinin hastalığı ağırlaşacak üzüleceksin dedi evimde hasta yok
acayip baş ağrısı çekiyorsun dedi nadiren başım ağırır
ama, ama, ama....
iki nişan bir düğün var nişanlanıp ayrılacaksın sonra da başka biriyle evleneceksin dedi
ve 3 isim verdi eşimin adı olabilecek isimler
işin kötü tarafı kalbimde biri var gibi ama onun adı yok :50:

içime kurt düştü "O" olsun diye dua ediyorum kalbimi bozmak istemiyorum ama ya doğru çıkarsa

Back
X