Medyumlara İnanır mısınız ?

Ya Olursa, Ya Tutarsa, Ya Çıkarsa, Ya.. Ya... Yaaaaaa...:50:

Varsayımla Hareket Etmeyiniz..
Bir Şey Varsa Var, Yoksa Yoktur..
Olacağı Varsa da Olur..
Olmayacaksa Beklemenin Anlamı Yoktur.. :50:

sana ne söyledi anlat belki dağıtırsın kafanı.
Bu arada çok etkilendiysen 2 rekat namaz kıl dua et sonra da af dile.
bazen inandığın için bile kendine çekebiliyorsun
ama ben kahve falından bile tırsıyorum
ozaman çocuktum daha bişiy çakmamıştım
Rabbimin her dediğini zaten yapmıyoz bari yapma dediklerini yapmayalım
[/QUOT

tamamen doğru dua ediyorum bir de dedim ya inanmak değil aklımı karıştırdı

ya ben falı severim ama dalgasına kahve içsek hadi çevireyim de atın hakkımda birşeyler diye kız kıza gülüşürüz
bugün de kahve içtim adetim olduğundan ters çevirdim hadi bakın bakalım dedim bir arkadaşım dur senin ilacın bende dedi
bir adam çağırdı medyummuş su falı baktı bana
şubatta büyük bir para bekliyorsun dedi maaşımdan başka gelecek para yok
nisanda ev içinden birinin hastalığı ağırlaşacak üzüleceksin dedi evimde hasta yok
acayip baş ağrısı çekiyorsun dedi nadiren başım ağırır
ama, ama, ama....
iki nişan bir düğün var nişanlanıp ayrılacaksın sonra da başka biriyle evleneceksin dedi
ve 3 isim verdi eşimin adı olabilecek isimler
işin kötü tarafı kalbimde biri var gibi ama onun adı yok :50:

içime kurt düştü "O" olsun diye dua ediyorum kalbimi bozmak istemiyorum ama ya doğru çıkarsa

işte baktırmayacaksın olacak bitecek,insan sonra kendisini ona göre endeksliyor öylemi olacak böylemi olacak diye.en temizi bir daha uzak dur faldan.ben rüya yorumlarına bile bakmıyorum korkumdan.

ya ben falı severim ama dalgasına kahve içsek hadi çevireyim de atın hakkımda birşeyler diye kız kıza gülüşürüz
bugün de kahve içtim adetim olduğundan ters çevirdim hadi bakın bakalım dedim bir arkadaşım dur senin ilacın bende dedi
nisanda ev içinden birinin hastalığı ağırlaşacak üzüleceksin dedi evimde hasta yok
ama, ama, ama....
iki nişan bir düğün var nişanlanıp ayrılacaksın sonra da başka biriyle evleneceksin dedi

içime kurt düştü "O" olsun diye dua ediyorum kalbimi bozmak istemiyorum ama ya doğru çıkarsa

Attığı hiçbir şeyi tutturamamış ki kafanı sevdiğinle alakalı söylediği için takmışsın sadece.
Ama bu tür insanlar karşısında bir genç kız gördümü evliliği sallamadan boş geçemezler.
İlla ki kafasına takılcak beni tekrar bulcak diye.
Bir arkadaşıma da söylemişlerdi bunu biliyormusun :D
Sevgilinden ayrılıp diğeriyle evlenceksin demişti.
Şimdi maşşalah kız o çocuğun üstüne kaç tane eskitti :D
Hee bide unutmadan çalıştığım kurumda çaycımız bakmıştı bize.
Ama biz içtikten sonra geldi çok iyi bakıyorum falan diye aldı bizim fincanları baktı
arkadaşıma kurumdan birinden hoşlancaksın demişti o doğru çıktı allah var
bana da bu yıl (2011) için tanışıp hemen evlencen demişti
aman ben kimseyle tanışmadım :D bir doktorla tanıştım ama çok saçma bekar kalırım daha iyi :27:
sen hiiç sevgilin için gönlüne şüphe düşürme
bu sevgine de zarar verir.

işte baktırmayacaksın olacak bitecek,insan sonra kendisini ona göre endeksliyor öylemi olacak böylemi olacak diye.en temizi bir daha uzak dur faldan.ben rüya yorumlarına bile bakmıyorum korkumdan.

kalbimi bozdu huzursuz etti işte
ama adam kendinden bir emin ki sormayın gitsin

Peygamberler bile gelecegi bilmezlerken medyumlarin ne haddine falciya birsey sorsan bile 40 gun namazin kabul olmazmis birakin inanmayi allah korusun dinden imandan cikar insan ya zaten olede oluyor

Peygamberler bile gelecegi bilmezlerken medyumlarin ne haddine falciya birsey sorsan bile 40 gun namazin kabul olmazmis birakin inanmayi allah korusun dinden imandan cikar insan ya zaten olede oluyor

işte kızıyorum kendime de bu kadar aptallık olur mu diye
of Allah affetsin içim bayıldı

Şöyle inanırım hemen açıklayayım; Öğrendikleri şeyleri cinler aracılığıyla öğrendiklerini biliyoruz.

Cinlerin hafızaları güçlü değildir. Bizden farklı bir boyutta yaşadıkları bir gerçek. Bizim bilmediğimiz bir şeyi öğrenip medyuma anlatana kadar aklındakilerinin yarısını unutmuş oluyor.

Yarısını sallayan cini duyan medyum bize durumu aktarıyor yarısı tutuyor yarısı tutmuyor.:1: :1: Bu işleyişe inanıyorum ama dediklerine hiç inanmıyorum işte.:27:

Geleceği Rab'bimden başkası bilemez. Ayrıca gelecek değişkendir o bizim elimizdedir.

Şöyle inanırım hemen açıklayayım; Öğrendikleri şeyleri cinler aracılığıyla öğrendiklerini biliyoruz.

Cinlerin hafızaları güçlü değildir. Bizden farklı bir boyutta yaşadıkları bir gerçek. Bizim bilmediğimiz bir şeyi öğrenip medyuma anlatana kadar aklındakilerinin yarısını unutmuş oluyor.

Yarısını sallayan cini duyan medyum bize durumu aktarıyor yarısı tutuyor yarısı tutmuyor.:1: :1: Bu işleyişe inanıyorum ama dediklerine hiç inanmıyorum işte.:27:

Geleceği Rab'bimden başkası bilemez. Ayrıca gelecek değişkendir o bizim elimizdedir.

of of durduk yerde başa bela

Medyumların cinleri kullandığı doğru...Eğer medyuma inanıyorsan cinlere de inanıyorsun demektir ve bile bile onları kendi hayatına yönlendiriyorsun. Arada kontrole geliyolardır dediklerimiz çıktı mı diye:)

of of durduk yerde başa bela

Aynen öyle hiç sarmamak bulaşmamak en iyisi. Annem de bir keresinde şunu dedi " ne zaman fal baksam rüyamda ölüleri görüyorum" diye ben ogünden beri falda baktırmıyorum. Ayrıca daha liseye hazırlanırken bir amcaya fal baktırmıştım bana"seni zayıf gördüm kazanamıycaksın" demişti babam da baya kızmıştı. Ama kazandım. Aynı adam dayıma oğlun olucak dedi kızı oldu. Yok ya hiç itimat etmiyorum :36:

Medyumların cinleri kullandığı doğru...Eğer medyuma inanıyorsan cinlere de inanıyorsun demektir ve bile bile onları kendi hayatına yönlendiriyorsun. Arada kontrole geliyolardır dediklerimiz çıktı mı diye:)

kontrol mü?
buyursun gelsinler bir ayetel kürsi kadar canları var
o dediğiniz varlıklar zaten var kuran'da da geçiyor inanıp inanmamak konusu değil ki bu
onların alemleri başka benim ki başka

Aynen öyle hiç sarmamak bulaşmamak en iyisi. Annem de bir keresinde şunu dedi " ne zaman fal baksam rüyamda ölüleri görüyorum" diye ben ogünden beri falda baktırmıyorum. Ayrıca daha liseye hazırlanırken bir amcaya fal baktırmıştım bana"seni zayıf gördüm kazanamıycaksın" demişti babam da baya kızmıştı. Ama kazandım. Aynı adam dayıma oğlun olucak dedi kızı oldu. Yok ya hiç itimat etmiyorum :36:

ben de inanmam ama şeytan kandırıyor işte
aman aman bir daha tövbe durduk yere kafa karıştırıyor

kontrol mü?
buyursun gelsinler bir ayetel kürsi kadar canları var
o dediğiniz varlıklar zaten var kuran'da da geçiyor inanıp inanmamak konusu değil ki bu
onların alemleri başka benim ki başka

Onlar alemler arası geçiş yapabiliyorken sen yapamıyorsun ama...İnançsız olanlara ayetel kürsi de zor söküyor musallat olduklarında uğraşırsınız

Onlar alemler arası geçiş yapabiliyorken sen yapamıyorsun ama...İnançsız olanlara ayetel kürsi de zor söküyor musallat olduklarında uğraşırsınız

bir ayet düşünün ki arşı alayı titretiyor
kime sökmeyecekmiş gülerim

ayrıca temennileriniz için teşekkür ederim. insan altı hiçbir varlıktan korkacak değilim

ama, ama, ama....

Çok yanlış düşünüyorsun. Adam zaten şimdiki durumunu bilememiş. Geleceğini mi gördü sence?
Yok öyle saçmalık. Hatta şimdiyi bilse bilseydi bile bu geleceği de doğru tahmin edeceği anlamına gelmezdi.
Ben de çok fal baktırdım. Olumsuz bi şey söylendi mi hiç üstünde durmazdım. Sen de at kafandan.

Ya da en iyisi başka bir falcıya git, sana umut verir güzel şeyler söyler. İçin rahat eder.:27:
Ama sonraa, toptan uzak dur bu işlerden bence.

en sevdiğim medyumlar medyum memiş ile medyum ketoydu

televizyona çıkıp tekme tokat kavga ederlerdi.

medyum denilen şarlatanların bir şey bildikleri yok, tek yaptıkları sallamasyon

Son düzenleme:
cok sık fal baktırırım .bazı falcılar gercekten ıyı bakıyor .bundan 2 hafta once baktırdıgım fal aynen cıkmıstı.
ama medyum ısınden hıc anlamam.nedır ne yapar falmı bakar ne yapar medyum:27:
bırı benı aydınlatabılır mı acaba :26:

Back
X