Medyumlara İnanır mısınız ?

bende medyumlara inanmam,Allah'tan başka kimseenin geleceği bileceğine inanmıyorum.bazı insanların içine doğar , malum olur o başka ama,onun haricinde açıkcası iş maddiyata dökülünce bana kalırsa zırvalamalar oluyor.eskiden çok giderdim.sonra kendime sordum napıyorum ben ya diye :) bide bizim komşumuz öyleydi herkese parayla fal bakardı,gerçekten tutardı okuldan bisürü arkadaşım gelirdi baktırmaya,ama sonra eşinden ayrıldı sonra oda falcılara,hocalara gitmeye başlayınca bu işte bi terslik var dedim . kelin ilacı olsa kendi başına sürer :)

cok sık fal baktırırım .bazı falcılar gercekten ıyı bakıyor .bundan 2 hafta once baktırdıgım fal aynen cıkmıstı.
ama medyum ısınden hıc anlamam.nedır ne yapar falmı bakar ne yapar medyum:27:
bırı benı aydınlatabılır mı acaba :26:

Söylentilere göre medyumlar çeşitli büyülerle bazı cinleri kendilerine bağlarlar. Ve onlar aracılığıyla bilgi toplarlar. O bilgileri yorumlarlar ve sana anlatırlar.Bi de şarlatanlar var totolarından uydururlar hayatı sana zindan ederler.

Söylentilere göre medyumlar çeşitli büyülerle bazı cinleri kendilerine bağlarlar. Ve onlar aracılığıyla bilgi toplarlar. O bilgileri yorumlarlar ve sana anlatırlar.Bi de şarlatanlar var totolarından uydururlar hayatı sana zindan ederler.

hımm...tesekkur ederım cnm.

gece bayağı huzursuz uyudum sabaha zor çıktım. bir daha böyle bir işe gireni eşekler kovalasın :52:

kızlar bu medyumları nereden buluyorsunuz guvenılır oldugunu nereden bılıyorsunuz ?
google da baktım ama herkes medyum valla
resmen merak sardım:44:

ben de çok meraklıyımdır inanmamda inanmak isterim güzel şeyler söylediklerinde bir nevi motivasyon amaçlı baktırıyorum.özellikle de sıkıntılı oldugum zamanlar.misal bu aralar yine epey ssrdım.gelecegimi hiç bilemediler ufak tefek şeyler dışında ama bunları bilmek zor degil.
kaldı ki gelecek meraklısı degilim.bir nevi kendini kandırmaca işte.allah affetsin yine de

Bende çok meraklıyımdır böyle şeylere kahve falı falan çok severim açıkcası baktırmak isterim ama tabiki doğru çıkcak diye bişeyde yok :)

Fal baktırmayı çok severim bunuda bırak neredeyse istanbulun tüm falcılarını dolaşıyorum,gelecekle ilgili söyledikelri çıkacak mı hiç sanmıyorum .Bugüne bile bilemeyen biri zaten geleceği göremez bunu geçelim oturup bana çatır çatır geçmişi şu anı vs anlatanlar bile yarın ne olacağını bilemiyor.O yüzden kafana takma hayırlısını iste, kalbindeki senin için hayırlıysa olsun.
çok kafana takıyorsan bir başkasına git,değişik bişeyler duymakda iyi gelebilir ama fal eğlence bu kadar takılma :34:

Son düzenleme:
Falcıya,büyücüye,kahine giderek onların söylediklerine inanan,kuranı kerime inanmamış olur..hadisi şerif
falcıya fal baktıran onun sözüne inanmasa bile 40 gün kıldığı namaz kabul olmaz..hadisi şerif
geleceği,gaybı allahtan başka kimse bilemez,ne medyum,ne falcı,ne üç harfli...

ben hep medyumlar veya falcılar ile ilgili şunu düşünürüm:''yahu geleceği görüyorlarsa,bu kadar çok biliyorlarsa;kendi hayatlarını neden bir falcı olarak devam ettirsinler ki!!!mesela borsaya para yatırıp çok zengin olabilirler,şans oyunlarında geleceği gördükleri için ikramiye tutturabilirler.geleceği gördükleri için haytalarına dair hep en doğru kararları alırlar!!:1:'' medyumlar kendi hayatlarını adam gibi yaşamaktan aciz oldukları için onlara asla güvenmem.geleceği Allah'tan başka kimsenin bilemeyeceğine,kadere bütün kalbimle inanırım.kahve falının da sadece eğlenceli bir oyun olduğunu düşünürüm

ben hep medyumlar veya falcılar ile ilgili şunu düşünürüm:''yahu geleceği görüyorlarsa,bu kadar çok biliyorlarsa;kendi hayatlarını neden bir falcı olarak devam ettirsinler ki!!!mesela borsaya para yatırıp çok zengin olabilirler,şans oyunlarında geleceği gördükleri için ikramiye tutturabilirler.geleceği gördükleri için haytalarına dair hep en doğru kararları alırlar!!:1:'' medyumlar kendi hayatlarını adam gibi yaşamaktan aciz oldukları için onlara asla güvenmem.geleceği Allah'tan başka kimsenin bilemeyeceğine,kadere bütün kalbimle inanırım.kahve falının da sadece eğlenceli bir oyun olduğunu düşünürüm

sana katılıyorum.....mişlyonlarca okadar para veren insanlara da acıyorum....:)
nası bi mantıktır..

medyumlar ya da falcılar kendi geleceklerine bakmazlar ya da göremezler genelde:)
bana da bi ara fal baktırıyorlardı dadanmışlardı ki nefret ederim ama kıramayıp bakıyordum. ama kendi falımda asla bir şey göremezdim ya da görmek istemezdim bilmiyorum.

ben inanıyorum ve izmirde iyi fal bakan birini arıyorum bileniniz varsa yardımcı olursanız sevinirim

kızlar bu medyumları nereden buluyorsunuz guvenılır oldugunu nereden bılıyorsunuz ?
google da baktım ama herkes medyum valla
resmen merak sardım:44:

aniden çıktı karşıma ya bu adam
eğer öyle bir niyetiniz varsa sakın ama sakın baktırmayın. insanı huzursuz etmekten başka işe yaramıyor

aniden çıktı karşıma ya bu adam
eğer öyle bir niyetiniz varsa sakın ama sakın baktırmayın. insanı huzursuz etmekten başka işe yaramıyor

tatlım sen kıme baktırdın? rastgele google da buldugun bırısi mi ? yoksa tavsıye uzerıne tanıdıgın bırımı?
cok ozel degılse ne soyledıde sana bu kadar korktun:18:

tatlım sen kıme baktırdın? rastgele google da buldugun bırısi mi ? yoksa tavsıye uzerıne tanıdıgın bırımı?
cok ozel degılse ne soyledıde sana bu kadar korktun:18:

yok ya internet filan değil çalıştığım iş yerinde bir arkadaşımın arkadaşı, medyumluk yapıyormuş öyle baktı bana
aslında korkmadım huzursuz oldum
iki nişan ama bir nikah var dedi, ailede ağır hastalıklar yok efendim 74 yaşına kadar yaşayacaksın, safra kesen problemli evleneceğin kişinin adı şu şu şu
aslında en çok sinirimi bozan son kısım saydığı isimler içinde benim kalbimde olan isim yok:52:

şaka bir yana %100 doğruyu söylüyorum demesi acayip sinirimi bozdu, nasıl bu kadar kati konuşabilir ki?

baştan sona katılıyorum. annem hep "çok biliyorlarsa hazinelerin yerini de bilsinler" der
ama dedim ya adam o kadar emin bir şekilde şu olacak bu olacak diyor ki rahatsız ediyor insanı cidden

İnanmam ama 4-5 sene önce baktırmıştık
tv de bir adam vardı
kendini beğenmiş orta yaşlı biriydi
ama ne yalan söyliyim herşeyi bilmişti
gerçekten herşeyi bilmişti
babamın hayatında olan kadını, benim üniv e liseden 2 yıl sonra başlayacağımı falan daha sayamadığım çok şey var çünkü bi 20 dk kadar bakmıştı adam
sonra anneme bir kaç güne bir rahatsızlığın olcak demişti aynen de olmuştu
ondan sonra korktum o adamdan
Rabbimden başkası bilemez ama
babamın bizim rızkımızı yedirdiği kadının beyin kanaması geçirceğini söylemişti
öyle de oldu
anaamm hatırladım da yine tırstım:18:

canım sen kime baktırmıştın tvden adını özel değilse söyleyebilirmisin benimde dikkatimi çekiyor tvdekiler şaşırıyorum bazen arayanlara öyle yorumlar yapıyolarki ama tereddütte ediyorum nasıl olur nasıl bilirler diye paylaşırsan çok sevinirim :3:

Back
X