- Konu Sahibi elifelif12
-
oldu başka? bu erkekler ne sanıyor bizi hizmetçi mi? ben nişanlıyım evlensemde kalkar kendi annemin işini yapmazken onun annesine yapamam valla. kimse kusura bakmasın. ha elden ayaktan düşer yardım edersin yanında destek olursun orası ayrı. ama kalkıp eşinin anneme gideceksin hizmet edecesin demesi ne kadar ayıp. ezdirmeyin kendinizi. herkesin annesi var kimse sizi hizmetçi olmanız için doğurmadı
çok can sıkıcı. yanlış anlamadıysam bir de babanızı arıyo. anne kuzusu erkekler kesinlikle evlenmemeli başkalarının hayatlarını da mahvediyolar. kendimden biliyorum.
Söylediği lafın arkasında duramayan bir adamla nereye kadar?
Adam dediğin söylüyorsa evet söyledim böyle istiyorum der.
İftira etmez kimseye.
Bırakın.
Yolu açık olsun.
Zaten siz azçok kararınızı vermiştiniz.
merhaba arkadaşlar bugüne kadar ki yazdığınız yorumlara çok teşekkür ederim
ben dün eşimle konuştum meğer bizim ayrılma sebebimiz başkaymış ailesi ona manevi baskı yapıomuş.kaç gündür düşünüoduk
dün beni aradı benim ailemin yanına gidiceksin benim anneme sürekli yardım ediceksin ben ailemden ayrılamam onun temizliğini sen yapmadın falaln dedi
bende sok oldum ailesinin yanına gittim bana böle böle dedi diye meğer boşanmayı bundan istıyomuş dedim o arada eşim aradı annesi eşin geldi böle böle dio ölemi söyledin sen dedmiş oda ben sölemedim o uyduruo demiş sonra beni aradı sen gittin aileme niye anlattın ben sana öylemi dedim dedi beni yalancı cıkardı bende babamı aradım meğer o babamıda arsayıp bana anlattıklarının hepsini anlatmış babamda onları aradı yüzleşti o önce babasıda yalan söylüyo demiş sonra ben boşanmanın sebeplerinden biri bu dedim demiş
sonrada babamı arayıp bu iş olrsa benim ailemin yanina gelicek ben annemden ayrılamam demiş benimö annem temizlik yapıcam die felç olucak ben dayanamıorum demiş
allahım ya biz neden tartıştı olayı dereye döndürmüş adamın derdi başkaymış meğer.
anneside dün bizim yüzümüzden boşanma demiş sen git evine ben 1 saat ağlar 2. saat susarım nasılsa alışırım demiş sanki onları ayıran varkı biz zatn haftada hiz gidemezsen 1 kerede en az giderdik
ben çalışıorum eşim aksamları mesaiye kalıodu maddi durumlar yüzünden zaten bi yere gidemioduk yanı ama kendi anneme gitmediğim kadar onunkline gidiodum biz pazarımız var onuda kendi evimin temizliğiyle uğrasıodum
bu ne böyle şimdi ya
allah allah ya sanki anası sizin pisliğinizi temizliyor.çok üzülüyorsa az yesin de annesine hizmetçi tutsun
sanki kadının küçük çocuğunu elinden alıyorlar ya..olaya bak..psikolojik baskı yapıyor..direkt olarak ayrılma demiyor ama dolaylı olarak aynen öyle diyor..canım zor bir araya gelirsiniz gibi geliyor.kadın oğlunu bırakmıyor resmen..evlilik demek kaynanaya hizmetçilik demekse barış..bana sorarsan onlarla laf doğrultmaya bile çalışma..zararın neresinden dönersen kardır.kurtar yakanı..adam bir de yalancı yanii..
aynen öyle sen kımseye hızmetcı ol dıye dogurmadı annen senı. o bı ananın evladıysa sende ananın evladısın.oldu başka? bu erkekler ne sanıyor bizi hizmetçi mi? ben nişanlıyım evlensemde kalkar kendi annemin işini yapmazken onun annesine yapamam valla. kimse kusura bakmasın. ha elden ayaktan düşer yardım edersin yanında destek olursun orası ayrı. ama kalkıp eşinin anneme gideceksin hizmet edecesin demesi ne kadar ayıp. ezdirmeyin kendinizi. herkesin annesi var kimse sizi hizmetçi olmanız için doğurmadı
bunada aynen katılıorum. bırak ne hali varsa görsün. gitsin anasıyla oturup anasının evını temızlesın. arkana bakmadan kac. bu adamla mutlu olunamazki yaaSöylediği lafın arkasında duramayan bir adamla nereye kadar?
Adam dediğin söylüyorsa evet söyledim böyle istiyorum der.
İftira etmez kimseye.
Bırakın.
Yolu açık olsun.
Zaten siz azçok kararınızı vermiştiniz.
evet benimkiler de öyle düşünüyor evlilik eşittir kaynanaya hizmetçi...hala konuşup durur ara ara bilmem kmn gelini çok iyi çıktı!!!!sabah gelip temzilıo paklıo yemeğini pişiriıo gece eve yatmaya gidio hergünnnnnn diyebana laf çakıo aklı sıra.ben de gaza gelicem hemenn
aynen öyle sen kımseye hızmetcı ol dıye dogurmadı annen senı. o bı ananın evladıysa sende ananın evladısın.
kayınvlaıden de az değilmiş.. 1 gun agların 2. gun susarım demıs yaaa. guya benım uzumden bosanmayın demıs. yuhhh bariz damardan gırmıs kadın. kımın annesı boyle dese dokunur ınsana. oglunun damarını ıyı bılıo ve kullanıyor.
KIZ ANNELERİ YORULMAZ,YAŞLANMAZ,TEMZİLİK YAPMAZ SANKİİ..AMA GENELDE KAYINVALİDELER MAŞALLAH İYİ BİLİRLER ADAM KULLANMAYI.HELE BİR DE GELİN ALINCA..KENDİ KZILARINA KIYIP DA YAPTIRMAZLAR HATTA YAPTIRAMAZLAR AMA ELİN KIZINI KULLANMAYA ÇALIŞIRLAR..AKLIM ALMIYORR..BENCE DE MADEM EŞİN İŞİ BIRAKSIN OTURSUN ANASININ EVİNİ PAKLASIN...SİZ AYRILINCA KİME DİYEBİLİR YA MECBUR BİRİNİ TUTACAKLAR YADA KENDİ ŞEYİNİ SIKIP YAPACAK KVALİDEN HAYRET BİŞEY...NİYE YUVA DAĞITILIYOR BU YÜZDENNELİNDEN GELDİĞİNCE YAPDUR HİÇ Mİ CANIN SIKILMIYOR MÜBAREK İNSAN HEPSİ AYNI HEPSİİİİİ
dünyada tek akıllı sensin deseydin..
Nasıl insan bunlar ya
kendi evini temizleyip yemeğini yapamayan gelinine yaptırıp kadınım diye ortada gezen bilmem kim bu yaşına kadar nasıl gelmiş merak ettim deseydiniz
amannn duymamazlıktan gelin ki konuştuğuyla kalsın
dediğiniz gibi aklı sıra sizi gazlıyor
Annesi sanki kız evlendirmiş; ''birinci gün ağlarım, ikinci gün alışırım. ''
Sözde yapıcı davranmış, yıkıcı bir cümle bu.Vicdana dokunmuş.
Birde eşiniz şart koşmuş, ailemin yanında kalacak diye..Evlenmeden önceki aklı neredeydi ?
Allah hayırlısını nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?