peki sen alıştın mı öyleyse boşanmadığına göre? nasıl başardın bunu?Ben o anlattıklarının benzerini 9 senedir yaşıyorum.sen ne ara yiprandin yahu.valla düzelmesini beklemeye öylede gidiyor bunu bileşim.yaş bu duruma alış yada bosan.
Ama değişir diye umut etme benden demesii.bu tur adamlar insanın ömründen caliyoo başka biseyede yaramıyor..lanet olsun boylelerinee
peki sen alıştın mı öyleyse boşanmadığına göre? nasıl başardın bunu?
peki hiç mi sevgisini belli etmiyor napıyor bu adam ot gibi mi yaşıyorYook alışmak mümkündü önce aynı ev içinde hergun.karşıma aldım konuştum olmadi,bosverdim olmadı konuşmadim olmadı.olmuyor dediğim gibi.seneler gecsede aynı herhalde can cıkar huy çıkmaz bu olsa gerek.bende 2 de çocuk var.onlar bana engel yoksa 10 kereye boşanmıştım.çünkü değersizlik ilgisizlik beni çileden çıkarıyor.evet dovmuyor dovmuyor içmiyor evine bakıyor ama olmuyor işte.sonuçta ben bi bayanim sevgi alaka bekliyor insan ama karışımdaki duvar..halbuki ne hayallerle evlenmiştmbizde severek evlendik. Sozdee..
Yani şöyle soylim.herşeye çabuk parlıyoro an kkarışımdaki kirilirmi falan hiic.ağzına geleni sayar.herhangi bi konuda beni değil karşı tarafı haklı görür ben dusmaniymisim gibi.takdir aslaa etmez hep negatif.dışarıya gösterdiği hoşgörüyü evine bana göstermez.evde hemen parlar.ama dışarda bi olay anında kendine sinirlerine hakim olabilir..yanı burçlardan anlatmissin bende pek inanmazdim ama bazen doğruluk payı oluyoo.ben balığımo koç .anla yanı o kadar zıt..[/QUOTE]TE="raindarksky, post: 43238003, member: 622416"]peki hiç mi sevgisini belli etmiyor napıyor bu adam ot gibi mi yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?