kızlar yakın zaman da bi kafeteryada bi çocukla tanıştım, tanıştıgımız kafeteryada çalışıyordu. çok tatlı çok şeker ondan sonra sırf onu görmek için nerdeyse hergün oraya gidiyodum her neyse oydu buydu derken bi tanıştık bana gayet yakın samimi davranıyo sürekli saçma sapan şeylerden konuşmaya çalışıyo benim ise tek bahanem sigara içmek için kendisinden çakmak istemem ama o her defasında benle beraber terasa çıkıyo sigaramı kendi yakıyo hatta bana çakmagını verdi sende kalsın die işte bende sadece ondan servis istiyom yada hemen o gelip servis alıyo muhabbet bu şekilde ilerliyo kafeteryaya gittigim bütün arkadaşlarım biraz kaba bi tabir olsada bu çoçuk sana yazıyo durmadan seni kesiyo hepimiz konuşuyoruz ama o hep senin gözünün içine bakıya diyolar bende ister istemez gaza geldim aslında bende böyle olmasını istiyorum ama kendimi agırdan satıyorum iste ben birgün faceden çoçugu aradım bakım var mı die bide ne göriyim evliymiş. yani enazından facede bi kızla evli oldugu yazıyo şok oldum adete dumur oldum kaldım ne yapıcagımı şaştım bu kadarda benden hoşlanmasını beklerken daha sonra tekrar kafeteryaya gittigimde yine aynı samimi samimi davranıyo ne yapmayı planlıyo bilmiyorum nasılsa kimse görmezken zaman geçiriyim yada muhabbet olsun falan diye mi ugraşıyo bilemiyorum şuan ben ne yapmalıyım onu bilmiyorum onunla olmayı bukadar da isterken.