meger evliymiş...

sakalive

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
69
0
46
İstanbul
kızlar yakın zaman da bi kafeteryada bi çocukla tanıştım, tanıştıgımız kafeteryada çalışıyordu. çok tatlı çok şeker ondan sonra sırf onu görmek için nerdeyse hergün oraya gidiyodum her neyse oydu buydu derken bi tanıştık bana gayet yakın samimi davranıyo sürekli saçma sapan şeylerden konuşmaya çalışıyo benim ise tek bahanem sigara içmek için kendisinden çakmak istemem ama o her defasında benle beraber terasa çıkıyo sigaramı kendi yakıyo hatta bana çakmagını verdi sende kalsın die işte bende sadece ondan servis istiyom yada hemen o gelip servis alıyo muhabbet bu şekilde ilerliyo kafeteryaya gittigim bütün arkadaşlarım biraz kaba bi tabir olsada bu çoçuk sana yazıyo durmadan seni kesiyo hepimiz konuşuyoruz ama o hep senin gözünün içine bakıya diyolar bende ister istemez gaza geldim aslında bende böyle olmasını istiyorum ama kendimi agırdan satıyorum iste ben birgün faceden çoçugu aradım bakım var mı die bide ne göriyim evliymiş. yani enazından facede bi kızla evli oldugu yazıyo şok oldum adete dumur oldum kaldım ne yapıcagımı şaştım bu kadarda benden hoşlanmasını beklerken daha sonra tekrar kafeteryaya gittigimde yine aynı samimi samimi davranıyo ne yapmayı planlıyo bilmiyorum nasılsa kimse görmezken zaman geçiriyim yada muhabbet olsun falan diye mi ugraşıyo bilemiyorum şuan ben ne yapmalıyım onu bilmiyorum onunla olmayı bukadar da isterken.

buradan ne bekliyorsun ki... cok istiyorsan birseyler yasamayi gider sen evli misin diye sorarsin. hayir derse kimligine bakarsin. bunlari yapacak kadar ciddi degilsen daha fazla uzatma. cunku gercekten evliyse yaptigin sey yani onunla daha fazla gorusmen ve yakinlasman cok yanlis olur. acaba forumda nufus memuru var mi bi sorgulativersin ?d ha bu arada soyadini bilecek kadar samimisiniz ama evli olup olmadigini sormak mi zor geliyor? bence verecegi cevap isinize gelmiyor. daha fazla gidip gormeye niyetliyseniz bir an once isin aslini ogrenin.

Hic devam ediyim ne olcak fln diye kafanizi karistirip kurcalamayin..
Evlimi diye sorun.. arkasinda dedigi gibi belliki "evliyim" cevabini almaktan korkuyorsunuz

Evli olup olmadiginida ögrenmeden size yaklasmasini istemeyin.
KARSI DAKI KADINA YAZIK !
Ne yapmaliyim diye sormanizda sacma.

En iyi ihtimalle öylesine yapılmış bir ilişkidir, vardı böyle yapan arkadaşlarım. Genç yaşta ise evli olabileceğini düşünemedim nedense pek. Eğer istiyorsanız gidip sorun bence açık açık, bir de kimliğine bakmayı ihmal etmeyin.

sadece ben onu birine çok benzettim onun için o isimle akrabalıgı olup olmadıgını sordum oda bu yüzden soyismini söyledi ayrıca durup dururken evlimisin denilir mi parmagında alyans falanda yok ayrıca o kanıya nerden vardın derse seni facede aradım öle yazıyodu mu diycem ayrıca neden suçlu ben mişim gibi herkes yorum yapmış sonunda ben evli oldugunu bilsem asla ona yaklaşmazdım ama o eger evliyse bunu bile bile bana yaklaştı bide bu açıdan bakmak lazım bu facede yazanlara inanmıyorum ama isim olarak belirtilince bunun şakası olmaz diye düşündüm.

Evet faceten baktım dersin, ne var bunda?
Ben bile biriyle ilk tanıştığım an hemen soyadın ne diye soruyorlar facebookum varsa eklemek için.
Normal bir şey yapmışsın. Çekinecek bir durum yok.
Yoksa nasıl öğrenebilirsin ki !

sadece ben onu birine çok benzettim onun için o isimle akrabalıgı olup olmadıgını sordum oda bu yüzden soyismini söyledi ayrıca durup dururken evlimisin denilir mi parmagında alyans falanda yok ayrıca o kanıya nerden vardın derse seni facede aradım öle yazıyodu mu diycem ayrıca neden suçlu ben mişim gibi herkes yorum yapmış sonunda ben evli oldugunu bilsem asla ona yaklaşmazdım ama o eger evliyse bunu bile bile bana yaklaştı bide bu açıdan bakmak lazım bu facede yazanlara inanmıyorum ama isim olarak belirtilince bunun şakası olmaz diye düşündüm.

Yanlis yapan sensin demedim ben ama evli oldugunu anladigin an yaklasirsan yanlis yapmis olursun, hem senin hayatin hem kadiginin hayati mahf olur..
Evli olup olmadiginida.. senin hakkinda daha fazla ögrenmek istiyordum aklima esti aradim seni evli yaziyordu dersin.. nede olsa ilgilendigini hep konusarak su bu belli etmissin yani öyle abartmis olmazsin.

Evli olabilirde olmayabilrde..

Bunu nasıl öğrenbilrsin ki.

Evlimisin diye soracak samiyetin de yok şuanda.

Evli olupta böyle başkalarını ayarlamaya çalışanlar da var yok değil.

En iyisi sen kendini fazla kaptırma.
Geriye çek kendini.

Eğer gerçekten hoşlanyorsa kendi adım atar zaten.O zaman bi bahaneyle kimliğine
bakıp öğrenirsin evli olup olmadığını...

Evli olabilirde olmayabilrde..

Bunu nasıl öğrenbilrsin ki.

Evlimisin diye soracak samiyetin de yok şuanda.

Evli olupta böyle başkalarını ayarlamaya çalışanlar da var yok değil.

En iyisi sen kendini fazla kaptırma.
Geriye çek kendini.

Eğer gerçekten hoşlanyorsa kendi adım atar zaten.O zaman bi bahaneyle kimliğine
bakıp öğrenirsin evli olup olmadığını...
ewet suan bu soruyu soracak kadar da faceden aradım seni diyecek kadar da samimi degilim eger faceden aradım dersem aşırı yüzsüz olurum tek yol zamana bırakıp tepkisini ölçmekte bu facede yazanlara fazla inanmıyorum onun içinde pek birşey demek istemiyorum ama bunuda gözardı edemem

En iyi ihtimalle öylesine yapılmış bir ilişkidir, vardı böyle yapan arkadaşlarım. Genç yaşta ise evli olabileceğini düşünemedim nedense pek. Eğer istiyorsanız gidip sorun bence açık açık, bir de kimliğine bakmayı ihmal etmeyin.

ya sadece evli yazsa önemsemezdim böyle yazanlar çok herkes hergün evli dul yazıp duruyo ama isim olarak belirtilmiş şekilde yazıyo birde her ikisindede aynı resim var beraber çekilmiş bir resim

ya sadece evli yazsa önemsemezdim böyle yazanlar çok herkes hergün evli dul yazıp duruyo ama isim olarak belirtilmiş şekilde yazıyo birde her ikisindede aynı resim var beraber çekilmiş bir resim

Kaç yaşında ki çocuk? Belki sevgilisidir belki evlidir bilemeyiz tabi. Ama yüzüne vur bence, hem rahatlarsın. Öyle hem sevgilisi, karısı olacak hem başka kızlara meyillenecek, ne bu ya, tiksinir oldum bunları okumaktan artık.

Kaç yaşında ki çocuk? Belki sevgilisidir belki evlidir bilemeyiz tabi. Ama yüzüne vur bence, hem rahatlarsın. Öyle hem sevgilisi, karısı olacak hem başka kızlara meyillenecek, ne bu ya, tiksinir oldum bunları okumaktan artık.

en fazla 25 dir yani fazla degilidir

Bi muhabbet anında facebook kullanıyor musun diye sorun. Eklemek amaçlı, şu soruda bi gariplik yok. Onun tavırlarına bakın sonra, bakalım nasıl davranacak?

eğer evliyse senınle neden takılmak ister?
bunu tahmın etmek aslında o kadar da zor değil.

evlı yazıyorsa evlıdır, hatta karısı zorlamıştır
ilişki durumunu düzenlesın dıye.

zaı erkekler ilişki durumunu yazmak ıstemez
neden evlı yazsın kı? demek ki gerçekten evli

o cafeye gitme bır daha .

bence de cafeye gitme artık. başkasıyla ilişkisi varmış hadi evli degilse bile. bir de sana yazıyor aynı anda. başka müşteriye de yazmadıgı ne malum. gözden ırak olan gönulden de ırak olur. gitme ve unutmaya çalış.

bence evli baksana hem isimde var hem birlikte çekildikleri aynı resim . evli olduğu ortada yani. siz bunu kabullenmek istemediğinizden 'acaba' diyorsunuz. biz kızlar o yuzzuğu neler düşünerek takıyoruz ama erkekler işte evlendiklerinde bile takma zahmetinde bile bulunmuyorlar. cafe de çalışlığından kızlarla muhabbet için takmıyor o yuzzugu arkadaşım.

Drek yuzune söyleme belki normal arkadaş olarak muhabbet ediyordur senle niye böyle bir şeye kapıldın der bide :45: . birine benzettiğini söylemişsin zaten konu açıldığında benzettiğin kişiden yola çıkarak muhabbet açarak gecen faceden arkadasıma baktım sana benzeyene gerçekten benziyosunuz sen de soyadını verince sana da bakmıstım karşılaştırmak adına biraz benzerlik var buarada fotoda eşinle çok yakışmışsın diyebilirsin.

bence evli baksana hem isimde var hem birlikte çekildikleri aynı resim . evli olduğu ortada yani. siz bunu kabullenmek istemediğinizden 'acaba' diyorsunuz. biz kızlar o yuzzuğu neler düşünerek takıyoruz ama erkekler işte evlendiklerinde bile takma zahmetinde bile bulunmuyorlar. cafe de çalışlığından kızlarla muhabbet için takmıyor o yuzzugu arkadaşım.

Drek yuzune söyleme belki normal arkadaş olarak muhabbet ediyordur senle niye böyle bir şeye kapıldın der bide :45: . birine benzettiğini söylemişsin zaten konu açıldığında benzettiğin kişiden yola çıkarak muhabbet açarak gecen faceden arkadasıma baktım sana benzeyene gerçekten benziyosunuz sen de soyadını verince sana da bakmıstım karşılaştırmak adına biraz benzerlik var buarada fotoda eşinle çok yakışmışsın diyebilirsin.

bu iyi bi fikir olabilir aslında ama ozaman kendisini çok önemsedigimi düşünmez mi en iyisi gitmeye çalışmak yada gittigimde o yokmuş gibi davranmak birdaha gitmiycem diyemiyorum çünkü arkadaş ortamı dolayısıyla mecburen gitmem gereken bi mekan. ama kendisiyle sıradan bir tavırla konuşursam oda tavrımı anlayıp geri çekilecektir

bence ya hiç gitme yada gittiğinde bir şeye umutlanmaması yada sende aynı şekilde umutlanmaman için evli olduğunu bildiğini öğrenmesini sağla
tabi eğer sana sevgili olcakmış gibi davrandıysa hep , belki sadece arkadaş olarak gördü belki de ordaki gelen tüm müşterilere yapıyor bunu
belki de senin ona ilgin olduğunu düşündüğünden böyle davranmıştır .
tam net olmasa da artık evli olduğunu biliyorsun ( bence facedeki durum gayet açık ) karşında evli biri var gibi davran artık :40:

bence sen herşeyin gayette farkındasın ama ondan duymadan yaşayacağını yaşamak istiyorsun. ben bu durumda olsam değil karısı sevgilisi bile olsa o adamı bir daha görmem çıkmam karşısına. sizde sizi kullanmasına izin vermeyin. az akıllı olsun artık bazı kadınlar da erkekler kendini uyanık sanmaktan vazgeçsin.

bence sen herşeyin gayette farkındasın ama ondan duymadan yaşayacağını yaşamak istiyorsun. ben bu durumda olsam değil karısı sevgilisi bile olsa o adamı bir daha görmem çıkmam karşısına. sizde sizi kullanmasına izin vermeyin. az akıllı olsun artık bazı kadınlar da erkekler kendini uyanık sanmaktan vazgeçsin.

ewt belkide bende gerçekten agzından duymadıgım ve içimde beki diye bir umut oldugu için inanmak istemiyorum. ama yinede içimdeki onu görme istegine karşı koyamıyorum :(

Back
X