meger evliymiş...

Şu an için medeni durumu ne olursa olsun hayatında bi kadın olduğu açık değil mi? Ve durumu böyleyken sizi de tavlamaya çalışan adamı elde etseniz bile yarın öbür gün size de aynı muammeleye çekeceği ortada değil mi? bir kadın olarak empati kurun sevgilisi yada eşi olan o kadınla onların ayrılmasına siz vesile olmayın. Aklınız karıştı, hoşlandınız anlıyorum ama sonunda ancak kullanılmışlığınızla kalır öyle bi adamla ilişkiniz sağlıklı olamaz. tecrübe ile sabitlenmiştir..

ozaman kesin evilidir bence

yalnız arkadaş listesi herikisinkide herkeze açık ve her ikisindede sadece birbirleri ekli başka kimse ekli degil buda biraz tuhah degilmi face açılmış evli oldukları yazılmış ve ikisine de birbirlerini eklemişler okadar başka hiç bir şey yok sizce etkin bir face böyle mi olur biraz tuhaf degil mi?

Sohbete baslayin vede konuyu facebooka getirin söyle mesela 'cok güzel bir yazi okudum sözleri tam aklima gelmiyor ama öyle anlamli ibret vericiydiki cok etklendim, ayrica face kullaniyormusun ekleyebilirim gönderirim sana ordan ?' sonra hareketlerine bakin, durgunmu rahatsiz bir yüz ifadesimi olusuyor fln.. ekleyin dediginde bakin evlilik durumunu degistircekmi belki bile kullanmiyorum bile der..

yalnız arkadaş listesi herikisinkide herkeze açık ve her ikisindede sadece birbirleri ekli başka kimse ekli degil buda biraz tuhah degilmi face açılmış evli oldukları yazılmış ve ikisine de birbirlerini eklemişler okadar başka hiç bir şey yok sizce etkin bir face böyle mi olur biraz tuhaf degil mi?

Demekki evli .. esiyle birlikte ayni ortamdan lar ozaman yada akraba..

Sohbete baslayin vede konuyu facebooka getirin söyle mesela 'cok güzel bir yazi okudum sözleri tam aklima gelmiyor ama öyle anlamli ibret vericiydiki cok etklendim, ayrica face kullaniyormusun ekleyebilirim gönderirim sana ordan ?' sonra hareketlerine bakin, durgunmu rahatsiz bir yüz ifadesimi olusuyor fln.. ekleyin dediginde bakin evlilik durumunu degistircekmi belki bile kullanmiyorum bile der..

ya benim bi arkadasımda ablasının facesini kullanıyodu evli yazıyodu mesela onu görende faceden evli sanır. bunun en net yolu kendiyle konusup ögrenmek, yeri geldiginde evlimisin diye sormak baska türlüsünde içim rahat etmiycek çünkü.

ne yapman gerektigi belli güzelim.

o cocuktan elini ayagini cek. belli ki seninle sadece zaman gecirmek icin ilgileniyor. sende kendini ucuza satmazsin heralde? bos ver gitsin. sana erkek mi yok?

ne güzel evliymiş :)
bekar olsaydı ve siz evlenseydiniz eşinin yerınde sen, senın yerınde bır başka kız olacaktı:51:

yani, karakter ortada adamın.

ARANIZDA BISI YOKKEN YÜZ CEVIR GITSIN... illaki konusmaya calisirsada sorarsin emin olmak icinde nufs cuzdanina bakarsin.
eger evliyse bi tokat yapistirirsin yok degilse devam edersin... :27:

nebiliyim yaa....basit isler :ssz:

ARANIZDA BISI YOKKEN YÜZ CEVIR GITSIN... illaki konusmaya calisirsada sorarsin emin olmak icinde nufs cuzdanina bakarsin.
eger evliyse bi tokat yapistirirsin yok degilse devam edersin... :27:

nebiliyim yaa....basit isler :ssz:
ya basit ama ne bilim faceden ögrendigimi söylemek çok basitçe geliyo onu önemseyip peşine düşmüş araştırmış gibi görünmek istemiyorum tamam onu önemsiyorum ama o bnu çakmasın yine de malüm durumu öyleyse

walla evlıymıs gıbı geldı bana..
ben senın yerınde olsam o msaya sıparıse geldıgınde arkadaşlara..
yaa ıste adam evlıymıs bızım kıza sölememiş.
erkek mılletı işte hepsi aynı derdım ''
surat ıfadesıne bakardım ..
sonra ona donupp aa ahmet nasılsın !
derıdm ımalı bır sekılde :1::1:
zaten evlıyse emın ol o lafın uzerıne bıdaha yanalmaz o kadr:34:

walla evlıymıs gıbı geldı bana..
ben senın yerınde olsam o msaya sıparıse geldıgınde arkadaşlara..
yaa ıste adam evlıymıs bızım kıza sölememiş.
erkek mılletı işte hepsi aynı derdım ''
surat ıfadesıne bakardım ..
sonra ona donupp aa ahmet nasılsın !
derıdm ımalı bır sekılde :1::1:
zaten evlıyse emın ol o lafın uzerıne bıdaha yanalmaz o kadr:34:
aaaa çok mantıklı bu yol çok makul bunu kesinlikle denemeliyim :)

degilmiş kızlar dün hem söylediginiz gibi yaptım hemde daha sonrada koustuk yani ben evlimisin diye sormadım ama muhabbet o tarz bir yoldaydı bak ben bekarım evlensem bile bu böyle olmaz dedi yani bende tekrardan evlimisin diye soramadım ama muhabbette samimi oldugu herhalinden belliydi yani şükürler olsun mutluluktan ölecektim duydugumda yaa :D bana şans dileyin lütfen bundan sonrası için kızlar

Tamam cocugun evlı oldugunu ögrenmıssın de,cocuk sana gelıp de senı sevıyorum mu dedı
ılıskı mı ıstedı ,hayır..Arkadasların böyle dusunuyor dıye ya da sen ümit gördun dıye adam
sana asılmıs degıl bence ..O zaman cafeye gıtme bitsin.Ya da emın olmak ıcın ögrenmeye
calıs.Ama sen zaten kararını vermıssın cocugu tavlamak tek ıstedıgın sey,evlı veya degıl
senın ıcın önemlı de degıl..Zaten bu devırde evlı erkekler daha bır tercıh edılıyor nedense!

Back
X