Meger evliymis!

CicimBalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2015
475
257
103
32
iyi aksamlar
ben bundan uzun zaman önce o zamanlar arkadasimin hesabindan konuyu burda paylasmistim. kisaca özetliyeyim yine.
Biriyle tanismistim ve sevgili olmustuk ama ayri sehirlerde yasiyorduk cok uzaktik birbirmize. Cok güzel günler gecirmistik ve kisa süre icinde istemeye vs. gelmek istiyordu ama ben sürekli karsi cikiyordum cünki cok erkendi daha. Durumu iyidi cok bonkör davraniyordu resimler vs cekinirdik rahatca.Neyse uzatmiyayim sonra en son bulusmamizda hersey cok güzeldi ama bu gitti ve birdahada ulasamadim. Tel aradigimda cikmiyordu(gizliden bile) Ne yazikki o zmnlar aptalliktan ev adresini falanda sormamistim, sosyal medya hesabimizda yoktu ve böylece kayboldu ortadan.
Bugünki olaya gelelim:

Bu olay hep aklimda kaldi cünki sonucta hersey güzelken sebebini bilmeden terk edildim. Önceki konumda buranin bayanlari diyordu belki evli olabilir diye ama hic beklemezdim ondan. E bugünde seytan beni dürttü ve ben numaranin kime ait oldugunu ögrenmeye kalktim. Ve bir baktim ki numara baska bir isime aitmis. Sosyal medyada adini aradim ve ne göreyim basimdan kaynar sular döküldü! Bu adam benim eski sevgilim ve Evliymis! Düsünün bana kendini yanlis tanitmis. Üstelik bir cocugu bile var. Cok kötü oldum cokk! Biraz sayfasinda gezindim esinin sayfasinida buldum bakindim. Bana kendisini tanittigina ve gösterdigine göre cok degisik bir hayat tarzi varmis. Mesela durumu gösterdigi gibi iyi degilmis giyim olarak bile cok degisikmis.

Kendimi okadar kötü hissediyorumki esinin resmini gördügümde cok utandim ve cokta üzüldüm cünki hic bir kadin böyle birseyi hak etmiyor.
Simdi ben ne yapayim? Bu adama karsi sinirliyim ve o anlik sinirlede olsa esine resmimizi yollayacaktim sonra vazgectim bir yuvayi yikmayi asla istemem. Ama bir sekil adama herseyi ögrendigimi yani aptal olmadigimi ve biraz korkmasini istiyorum..moralim cok bozukk

Siz olsaniz ne yapardiniz? Ne yapabilirim

karısına yazardım...

Adamın eşine söyle yazık kadını aptal yerine koymayın kendini kadının yerine koy bilmek istemez misiniz

Inanmiyorum ya bi tarafim esinin bilmeye hakki var diyor diger tarafim cocuga yazik diyor cok zor Allah bogle kocadan korusun insani sevin ki o kadinin yerinde olan sen degilmissin ama bu da sana hayat dersi olura tatlim herkese heemn guvenme

kendi hallerine bırak.
emin ol o kadar ciddi bir ilişkiniz varsa karısı da mutlaka o dönem bişeylerin farkındaydı en azından kocasını iyi tanıyan bir kadın zaten birşeylerin farkına varmıştır.
Belki adam yaptığı çapkınları karısına anlatmış bile olabilir, bir şekilde affedilmiş ve yollarına devam ediyor da olabilirler.
Kendimi senin yerine koyarak yazıyorum.Evet aptal yerine konduğumu düşünürdüm düşürüldüğüm durum da çok can sıkıcı fakat sırf benim egomun tatmini bir yuva yıkmanın sorumluluğunun altına girmekten daha kötü olamaz.

Ne kadar sure takildiniz bu sahisla?

Sana ulasmasini engelleyip, hesabina mesaj atabilisin belki.

Serefsiz, karina herseyi anlatacagim de, isimsiz bir not olarak; kudursun korkudan.

Ne kadar zaman geçti aradan? Ortadan kaybolduğunda telefonunu sorgulamak hiç mi aklınıza gelmedi ?

Cevaplar icin tsk ederim
Düsünüyorumda belkide kadin onu öyle kabul etmistir bile..belkide haberi bile vardir bu capkinliklarindan..
Acaba sadece aptal olmadigimi göstermek icin sahisin kendisinemi yazsam " Mrb X (tanittigi yanlis ismi)" diye

anlayamadım ben, adam sana kendini atıyorum mehmet olarak tanıttı da ahmet mi çıktı? kimliğini mi gizlemiş.
muhtemelen eşi anladı sanırım ki bir anda adam ortadan kaybolmuş ya da üzgünüm ama kendine yeni birini bulmuş da olabilir.

Çocuk ne kadar lik gözüküyor ? Belki eşi hamile kalmıştır sizinle ilişki yaşarken adaminda aklı başına gelmiştir.
yok cocugu 6-8 yas arasi

aynen öyle kimligini gizlemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…