- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
- Konu Sahibi CicimBalim
-
Sizden önce mi olmuş ? Yoksa sonra mi ?
hiç bulaşma git sadaka ver..
Kurtulmuşsun zaten.
Karısına da sakın resim falan yollama.. Ne diyecek sanıyorsun?
"Ay kardeş Allah razı olsun sayende kocamın gerçek yüzümü gördüm " ?????
Yuva yıkmaya çalışan olursun, montaj olduğuna bile inanabilir, ssni rezil etmeye kalkarlar..
Aman diyeyim..
( yorumum genelleme içerir . )
Cevaplar icin tsk ederim
Düsünüyorumda belkide kadin onu öyle kabul etmistir bile..belkide haberi bile vardir bu capkinliklarindan..
Acaba sadece aptal olmadigimi göstermek icin sahisin kendisinemi yazsam " Mrb X (tanittigi yanlis ismi)" diye
Bana kalırsa hiçbir şey yapma aynı şey başıma geldi evli değildi ama nişanlıydı. Ben anlattım bak böyle böyle diye kıza bana ismini bile yalan söylemiş diye kız bana ne dedi biliyor musun oh sana iyi olmuş iyi ki kandırmış seni. Sen zaten gelip geçici bir şeymişsin. Halbuki ben başını yakmasın diye söyledim.
Vallahi bak insanın ağırına gidiyor aptallığıma inandığıma mı yanayım yoksa elin kızının hakaretlerine mi geçen bir buçuk seneme mi. Ama inanın söylemek bir işe yaramaz..
Canım bak bunlar çok tehlikeli sular..Ne olacağı hiç belli olmaz. Sonuçta dayak yiyen kocasının elinden kurtulduğunda "siz ne karışıyosunuz kocam o benim döver de sever de" cilerin bol miktarda bulunduğu bir ülkede yaşıyoruz.Kadın psikopat olabilir,olmadık bi şekilde senin ayağına dolanabilir. hiç olmadı kocasıyla birlikte seninle uğraşabilirler yani kocasına inanmak istiyorsa hiçbir şey onu alıkoyamaz.İnan ava giderken avlanabilirsin bile..
Çok çok içine oturduysa bu durum; şöyle bir es geç sadece..adamı bir korku sarsın.korkut yani en fazla.daha ileri gidersen ne çıkacağı belli değil,çok riskli.
Ah be cok üzüldüm..sasiriyorum böyle kisilerin var olduklarinaBana kalırsa hiçbir şey yapma aynı şey başıma geldi evli değildi ama nişanlıydı. Ben anlattım bak böyle böyle diye kıza bana ismini bile yalan söylemiş diye kız bana ne dedi biliyor musun oh sana iyi olmuş iyi ki kandırmış seni. Sen zaten gelip geçici bir şeymişsin. Halbuki ben başını yakmasın diye söyledim.
Bu kadar da afedersin salak olunmaz..
iyi ki kandırmış seni nedir yahu?aptal kız, yarın başkası için terkedilirse aynaya bakıp bunları mı söyleyecek kendine?Gerçekten bazı kadınlar tam armut oluyor..
Boşver, tencere kapak, iyiki kurtulmuşsun.
cok dogru diyorsun simdi sakin kafayla düsündümde gercekten birsey yapmayacagima karar verdim...sadece korkutmak icin ona yarin msj atacam
Ah be cok üzüldüm..sasiriyorum böyle kisilerin var olduklarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?