Meger evliymis!

Adami korkutacak bir mesaj atsaniz (herseyin farkinda oldugunuzu-her an karisiyla iletisime gecme ihtimaliniz oldugunu) yeterli bence. Fazlasi zarar olur ne yazik ki.

Yuh yaa ne karaktersizmis kendisi gibi cevresi de

Sizin yapmanız gereken bundan kocaman bir ders almak. Birşey yapsaniz da yapmasaniz da olan olmus unutmaya baslayin bu gunden itibaren. Herkes yaptiginin hesabini elbet verir. Siz yokunuza devam edin.

Bencede karisina resimlerinizi at. Ona bunlari yapmaya hakki yok !

Sana bişey söyliyim, evli değil ama aldatılma durumunda kaldım çoook eskiden ve bi şekilde haberi olsun istedim kızın, ulaşmaya çalıştım , bana etmediği hakaret kalmadı:)) ki düşen aldatılan bendim. O yüzden Allah'a havale et, karısının karakterini bilemezsin, e tabi Ada'm seni rahatsız etmeye kalkarsa en kötü cevabı verirsin anlar kimin aptal olduğunu

canım geçmiş olsun. ben diyecektim, başka bir arkadaş demiş, montaj olduğu iddiasını atarlar diye. hakikaten olabilir.

bence de hiç bulaşma. karı kocanın arasında kalır, kötü sen olursun. Allah'ından bulsun.

hanımlar, şu bdv sayfasından sonra valla insan kocasına %100 güvense bile ödü kopuyor be.

Resmi karisina gonder

Aynennn

Kırmızı ile işaretlediğim cümlenize takıldım kaldım.

Sizce bir "yuva" var mı ortada? Bence yok.

Ben olsam eşine gönderirdim resimleri, artık ondan sonra ne yapacağına eşi karar versin. İster inanmayıp montaj desin, ister erkektir elinin kiri desin, ister adama hesap sorsun. Kendi bilir.

Çekildiğin resmi yükle. Karısını da o resme etiketle

Ama böyle bişey yaparsa herkes görecektir. Adami rezil edeyim derken adamin eşi de kendini rezil olmuş hissedecek yazik ya kadina soylermisin soylemez misin bilemem ama soylesen de gizli söyle bence

kimse aldatılmayı haketmez evet ama sonuçları da düşünmek gerek şanslısınız ki çok ilerlemeden ortaya çıkmış bu durum. diğer tarafı düşündüğümüzde kadın bunun farkında olup 'kocamdır' diye susmayı da tercih ediyor olabilir ki bu durumda o ne dese inanacaktır, size tepki verebilir.. üstelik ortada bir çocuk var bunu da düşünmeniz lazım karısı bunu öğrenip büyük bi tepki gösterebilir ve o çocuk bundan fazlasıyla etkilenebilir..

Ama böyle bişey yaparsa herkes görecektir. Adami rezil edeyim derken adamin eşi de kendini rezil olmuş hissedecek yazik ya kadina soylermisin soylemez misin bilemem ama soylesen de gizli söyle bence
Zaten bizim dediklerimizi yapıcağını zannetmiyorum. Ama ben olsam öyle yapardım cümle aleme karşı

Ben siz olsam, resimde kendi yüzümü karalardim. Ama bayan oldugumu belli ederdim. Fake hesap acip, resimi yollardim. Sonra asla ve asla o hesaba birdaha girmezdim. Kadin kendi nasiö hareket etmek istiyorsa etsin ... Ister inansin, ister inanmasin. Ama bu karari bence o kadin vermeli.

10 numara 5 yıldız fikir

Iliskiye baslamadan evvel adres bilgileri , kimlik bilgileri , anne baba tel vs bunlari almak gerekiyor herhalde.
Macera arayan avci cok nasilsa.
Yerinde olsam hicbisey yapmam.
Canim yandi canini yakayim demem.
Ilerde davalik bi durum olur. Basin yanar.
Kadin tutar ikinizi de rezil etmek ister belli mi olur.
Ayrica ben kadinin farketmedigini sanmiyorum.

O kadar uzun süre birlikte vakit geçirdiğiniz bir insanın gerçek ismini bile öğrenmeye vakıf olamamışsınız, tekrar iletişim kurduğunuzda vereceği tepkiden, dahası karısının vereceği tepkiden ne kadar eminsiniz?

Üstelik bu durumda olan tek kişi olduğunuza da eminsiniz. Belki de bu şekilde başka birilerinin girişimiyle adam kendini çekti. Belki o adam şu anda onların dertsiz başlarına dert olmuş durumda. Belki onların sevgililerine, nişanlılarına ulaştı. Belki onun yüzünden gönülleri bulandı, geceleri uyuyamaz oldular.

Bu kadar çok bilinmezin olduğu bir durumda sadece herkesi HALA kendiniz gibi sanarak hareket etmek istemenize, dahası gaz veren mesajlar yazılmasına inanın anlam veremiyorum.

Bulaşmayın, huzurunuzu bozmayın, hiç olmamış gibi bakışlarınızı kendi hayatınıza çevirin, enerjinizi kendinize harcayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…