Gerçekten anlamadım. Adam iki telefon kullanıyomuş akşamdan akşama konuşuyoduk haftada birde görüşüyorduk nerden nasıl anlayabilirdim.siz sevgilinize ver kimliğine mi bakcam diyorsunuz. Herhangi bir sosyal hesabı yok nerden nasıl öğreniyim siz söyleyin. Evli olduğunu bilerek birlikte olsam burda açık yüreklilikle yazarım beni tanıyo musunuz biliyomusunuzki size niye yalan konuşsyımHe ben üzüldüm evdekide üzülsün
Hanımefendi hiç anlamam sizin gibileri.
Nedense hep kandırılıyorsunuz.
Hep aynı sahne.
Nasıl insan anlamaz inanmıyorum sizin gibilere.
Ne hırsı. Hırs peşine düşsen o adiden alırım intikamı. Hiç gunahı olmayan birini alet etmem. Siz aldatılsanız ve haberiniz olmasa hoşunuza gider mi. Ben kendimi o kadının yerine koydum öğrenmek isterdim herhalde bundan dolayı anlatmalı mıyım acaba diye düşünüyorum. Ve doğru mu düşünüyorum diye sorma gereği hissettim. Olay buKadın belki yuvasında mutlu huzurlu..
Kendi hırsını o masumdan niye çıkarıyorsun..
He ben üzüldüm evdekide üzülsün
Hanımefendi hiç anlamam sizin gibileri.
Nedense hep kandırılıyorsunuz.
Hep aynı sahne.
Nasıl insan anlamaz inanmıyorum sizin gibilere.
Böyle konuları okuyunca "evrim teorisi"ne inanmak istiyorum.
Umarım bu adi adamlar birgün maymuna dönüşür
Evet o da çift telefon kullanıyordu ve eşi memlekkete yaşıyo onunla birlikte değil. Nerden bilebilirdimki.Nasıl anlar peki onu da siz söyleyin ? Benim arkadaşımın eşi çift telefonla kandırmış. Hatta çift kimliği varmış bekar yazılı olanı kaybettim demiş, veya gerçekten kaybetmiş bilmiyoruz
kadın karşı taraf öğrenince şok oldu. Otelde kalmışlar, tatile gitmiş iş gezisi diye kimlik hep ortada. Erkekler çok dürüst zaten kadınlar yalancı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?