• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meğer evliymiş

Bence aramayin.
Farzedin ki aradiniz, kadin kocasindan bosandi. Adamin sizin pesinizi birakcagini sanmiyorum. Malum sizde birseyler hissetmissiniz zamaninda. Insan duygularina cabuk yenilebilir.
Yani arasaniz sanki adamin yuvasini yikip, kendiniz devam etmek istiyormus durumuna gelebilirsiniz.

Eşi memlekette yaşıyo. Biz ikimizde hemen hemen aynı dönemde anadolunun küçük bir ilçesine atandık o öğretmen bende başka bir kuruma mühendis olarak atandım. Parmagında yüzük yok. Bekar olduğunu söyledi. Eşi gidip gelmiyo.ilçede hemen herkes bekar biliyo onu.çift tel kullanıyo başka bi hattı varmış eşiyle ailesiyle konuştuğu. Kimliğine bakıyımda demedim şüphelenmek hiç aklıma gelmedi nerden bilebilirdmki. Sık sık memlekete gidiyordu soruyodm bunu ben kız olduğum halde bu kadar gitmiyorum diyodm bana verdiği cvp abimle ortak işe girdik arada gidip kontrol etmem lazım boş bırakmamam lazım diyodu. Siz olsanz şüphe duyar mısınız
Nasil ögrendiniz peki evli oldugunu?

Bence aramayin.
Farzedin ki aradiniz, kadin kocasindan bosandi. Adamin sizin pesinizi birakcagini sanmiyorum. Malum sizde birseyler hissetmissiniz zamaninda. Insan duygularina cabuk yenilebilir.
Yani arasaniz sanki adamin yuvasini yikip, kendiniz devam etmek istiyormus durumuna gelebilirsiniz.
Asla onunla olmam. Babam annemi aldattı annemin nasıl üzüldüğünü ben bilirim. Başka bir kadının böyle üzülmesine bilerek asla neden olmam!

He ben üzüldüm evdekide üzülsün
Hanımefendi hiç anlamam sizin gibileri.
Nedense hep kandırılıyorsunuz.
Hep aynı sahne.
Nasıl insan anlamaz inanmıyorum sizin gibilere.
Kadın münecim mi nerden bilsin?? Sizin evli adamlari şak diye anlama gibi bir marifetiniz varsa tebrik ediyorum. Üstün yetenek :KK53:

Adam hala mesaj atıyo aşık oldum seviyorum diye numaramı değiştirdm bi şekilde başka bi yerden bulmuş. Seni kaybetmek istemediğim için evli olduğumu gizledim diyo. Evli olduğunu öğrendigm gunden beri iğreniyorum ondan. En çokta kendimden iğreniyorum başka kadına ait olan bi eli tuttuğum için bu kadar saf olduğum için nefret ediyorum kendimden. Asla cvp vermiyorm bigün bıkar yazmaz diye ümit ediyorum ve mesajlarını silmiyorum. Bişey olursa günah keçisi ben seçilmiyim diye

Aman sakın silmeyin,
Böyle karakter yoksununu görmeyin,duymayın,dinlemeyin,
Madem çok adam gibi biri git karına önce durust ol,ondan sonra ne zıkkım yapıyorsan yap ,

Nasil ögrendiniz peki evli oldugunu?
Çift telefon kullanıyodu. Ailesi için kullandığı telefonun sesini açık unutmuştu telefon çaldı o an şüphelendim ama evli olduğu aklımın ucundan geçmedi beni aldatıyo sandım.dediğim gibi sık sık memlekete gidiyordu abimle ortak işe girdik diyodu. Telefon olayından sonra beni aldattığını düşünüp memleketine gittiği bigün peşinden gittim ve öğrendim.

Normali söylemek de işte, gizliden halledebilirseniz daha iyi iyice huzurunuz kaçabilir...
Huzurunu(!) bozmayın, belki eşini seviyordur(!) gibi garip cümlelere de anlam veremedim.
Sahte bir huzur var ortada ve bu yaptığının sevgiyle ilgisi yok.
Bir de belki pişman olacak denmiş tamam bu ihtimal var ama bu kadar şeyi ayarlamış çevresi bekar biliyor yüzük takmıyor iki telefon sahibi vs. bir insan için zor görünüyor.

Allah başa vermesn ama ben o kadının yerinde olsam söylensin isterdm. O yüzden söyleyin bence ama nasıl bi yol izleyeceğinizi iyi düşünün. Msjları da silmeyin,eşim ona yüz vermeyince çamur attı işine dönmesin olay. Yalanlarla kendimi kandırıp mutlu olacağıma,gerçeklerle mutsuz olurum.. bence her insanın seçim yapma,karar verme hakkını kendisi kullanmalı. Belki eşine güvenip çocuk yapacak,belki başka şeyler.. ama bence haberi olmalı

bence onu yaptığı terbiyesizlikle başbaşa bırakın. karısıyla da sakın ola ki muhatap olmayın. çünkü bazı kadınlar eşine toz kondurmayan cinsinden olabiliyor, size ağır laflar edebilir. duruşunuzu bozmaya değmez.

adam sana büyük bi kazık atmış canım ama yinede karısına anlatman doğru değil illaki o kadın o adamı bi şekilde yakalıcak sen sebep olma yuvalarının yıkılmasına. adamada bi daha bana mesaj atarsan karına gösteririm mesajları diye tehtit et

Sana gidip karisina anlatirsan ne olacağını söyleyeyim. Adam karısına benimle birlikte olmak istedi kabul etmeyince de intikam almak için iftira atıyor diyecek karısı da buna inanacak ve sana namusuna hakaretler edecek. Yanı sonuç olarak senin içini ferahlatmayacak daha da alevlendirecek içindeki ateşi bu hareket. Böyle adamların karıları zaten benim kocam yapmaz bütün kadınlar fahise kafasında insanlar oluyor. Zaten o kafada olmasa insan anlamaz mi, hissetmez mi hiç kocasının başka kadınlarla gorustugunu. Konabilir senin gibi kaç kişi var adamın hayatında ve kadın da bilip de bilmiyormuş gibi davranıyor muhtemelen
Kadının bildiğini düşünmüyorum. Çünkü kadın ailesinin yanıbda. Dediğim gibi küçük bir ilçeyr atamamız olduğu için eşi buraya gelmek istememiş.tayin olana adam ailesinin yanında kalacakmış. Tabi bunları cok sonradan öğreniyorum. Bana eşimi sevmiyorum beni yalnız bıraktı aşık oldum sana diye sürekli mesaj atıyo. Kesinlikle inanmıyorum söylediklerine ve mesajları beni çok rahatsız ediyor. Başka biriyle olamazsn bile dedi. Artık ısrarlarından korkmayada başladım. Durumu eşinden önce aileme anlatmayı düşünüyorum sizce doğru olur mu bu

bence kadının bunu bilmesi lazım. nasıl bir pislikle evli olduğunu görmesi lazım. hem adamın yanına kar kalmamalı bence. senin gibi kaç kıza daha yapacak kimbilir..

Evli olduğunu öğrendim eşine söyleyeceğim de paçaları tutuşsun ahlaksızın

İnanın yok. Herşey anlattığım gibi.çok saf biriymişim hatta aptal.
o halde şöle diyeyım,emın ol,o dama hep aldatıyor,karısınında ondan gözü yok,gitsin demiş,gelmemış adamla,yoka nıye koacsını tek yollasın,yada emın ol,o kaıdn bılıyor bütün bunları,sen söle,o adam öle bir kıymetli olacak oooo,gör şenliği,seçikin piriler,nefıse karatay olayı gıbı,kızım hıççç bulaşma,geç git yoluna

Hayır ya bildiğiniz sevgiĺiydik.çok şükür ben istemediğim için cinsel anlamda bi yakınlaşmamız olmadı ama evlilik hayalimiz bile vardı.bu aldatmak değil mi
Evet kesin şöle ozaman yanı ben evliyim Allah korusun böle bise olsa duymak isterim

Brnszgn : Profilinde evli yazıyor. 19 Kasım 2015 da üye olmuşsun.

İlk konu : Evlisin eşin askerde ilken eşinin ailesinde kalmısşın eşinin abisi sana asılmış. (19 Kasım 2015 )
İkici Konu: Bir ilişkin varmış adamın evli olduğunu öğrenmişsin. (10 Aralık 2015 )

Bu çelişkinin bir açıklması var mı ?

Back
X