Yok bak simdi ben yazayim hemen ;aslında kaynı da adamın karısıyla sevgiliymiş mesela, öyle olsa daha ekşınlı olmaz mıydı
Bize bunlarla gelin..,.aslında kaynı da adamın karısıyla sevgiliymiş mesela, öyle olsa daha ekşınlı olmaz mıydı
benim bir kız arkadasım vardı onun da aynısı basına geldi bır de baya atandıgı yerde adı bile cıktı, kız kurdeşen döktü resmen üzüntüden. sonra yıne atamasını ıstedı de oyle ört bas ettı yoksa bır de adı cıkmıs ınkar da edemıyordu inandıramıyordu ınsanları ikincı kadın gıbı dolasıyordu cok üzülmüştü. gecmıs olsun sıze. bazıları hakıkaten cok pıslık bu erkeklerın.
Simdi soyleme mutludur yuvalarini dagitma diyen hanimlara soruyorum ben .
Esleriniz boyle bir halt yese
yillarca sizi kandirsa
yatsa kalksa gonul eglendirse baska baska insanlarla
sonra evde mutlu aile babasi ideal esi oynasa
ne hissedersiniz acaba ?
- ha haberim olmadiysa sorun yok
- bana dokunmayan yilan bin yasiyor diyorsaniz o sizlerin sorunudur
Tabii soylediginizde kocamdir doverde severde aldatirda diyen bayanlarida aklina getirin
canım bu sefer ne dicek söyleyeyimMerhaba hanımlar geçen yıl anadoluda bi ilçeye mühendis olarak atandım.Benimle aynı dönemde atanan bi de erkek müstevvetesi vardı.Bu bana ilgi göstermeye başladı aklımda hiç böyle bişey yokken aklımı çeldi ve aşık oldum. Herşey o kadar güzel gidiyorduki aslında ben öyle sanıyomuşum. Meğer evliymiş!tesadüfen öğrendim evli olduğunu. O günden sonra asla görüşmedim konuşmaya çabalıyo zaman zaman ama asla konuşmam. Hiç suçum yokken vicdan azabı çekiyorum. Kendimi o kadının yerine koyuyorum canım yanıyor. Kendimi kötü kadın gibi hissediyorum. Böyle bitsin istemiyorum iki kadını birden kandırdığıyla kalsın istemiyorum bu pislik mutlu olmamalı. Herşeyi eşine anlatmayı düşünüyorum.Nasıl biriyle evli olduğunu bilsin istiyorum sizce bunu yapmalıöıyım çok karsrsızım. Olayın başıma patlamasından korkuyorum ama hemcinsiminde böyle aldatılması kanıma dokunuyor
Konu sahte boşuna yormayın kendinizi hanımlar.
Bu kadar kafayiKonu sahte boşuna yormayın kendinizi hanımlar.
tüh ya, böyle erkekleri değil böyle kadınları dövmek lazım dmeekkki
Bu kadar kafayi
bu kadar entrikayi
nerden bulup uretiyorlar anlamiyorum
Siz niye uzuluyorsunuz. Adamin alninda mi yazacak evli oldugu? Kac tane kadin ver nufus kagidini kontrol etcem diyor? Uzulmeyin lutfen. Siz bilerek yapmadiniz. O o adamin serefsizligi. Hayret bisey ya sanki adamin alninda evliyim yaziyor .
Tabi ki soyleyin kadina. Ama basinizi agritabilirler. Ben kadinlari anlamiyorum zaten bir konuda kadin kandirilsin mi yazarlar baska konuda kadini uzme yazarlar. Benim fikrim kadin bilmeli. Sahte bir hayat yasamaktansa aci gercekle yuzlesmesi daha dogru olur.
Diğer konusunda evli ve kaynı tarafından taciz edilen biri rolünde kendisi.
Konu sahte boşuna yormayın kendinizi hanımlar.
Merhaba hanımlar geçen yıl anadoluda bi ilçeye mühendis olarak atandım.Benimle aynı dönemde atanan bi de erkek müstevvetesi vardı.Bu bana ilgi göstermeye başladı aklımda hiç böyle bişey yokken aklımı çeldi ve aşık oldum. Herşey o kadar güzel gidiyorduki aslında ben öyle sanıyomuşum. Meğer evliymiş!tesadüfen öğrendim evli olduğunu. O günden sonra asla görüşmedim konuşmaya çabalıyo zaman zaman ama asla konuşmam. Hiç suçum yokken vicdan azabı çekiyorum. Kendimi o kadının yerine koyuyorum canım yanıyor. Kendimi kötü kadın gibi hissediyorum. Böyle bitsin istemiyorum iki kadını birden kandırdığıyla kalsın istemiyorum bu pislik mutlu olmamalı. Herşeyi eşine anlatmayı düşünüyorum.Nasıl biriyle evli olduğunu bilsin istiyorum sizce bunu yapmalıöıyım çok karsrsızım. Olayın başıma patlamasından korkuyorum ama hemcinsiminde böyle aldatılması kanıma dokunuyor
Sahte miymis konu? Ne anliyorlar boyle senaryolarla insanlari kandirmaktan..
hmmm baştan baksaydık keşke 11 sayfa olmuş ya rezillik. e banlansa ya siteden haber edelim
Kadın boşanmaz muhtemelen seni suçlayacaktır. Bence bulaşma, pratikte sana zararı dokunacak bir durum, evli olduğumu biliyordu beni kandırdı falan diyebilir. Kabak o zaman senin başınıza patlayabilir. Evli erkeklerle beraber olan kötü kadın diye adını bile çıkartır o adam. Mağdur ayaklarına yatar. Sen hiçbir şekilde görüşmemeye devam et hiçbir kanaldan iletişim kurma o rezil adamla. Sanmıyorum ki ilk kez aldatıyor olsun, profesyonelleşmiştir o iyice. Başkaları ile de yapar.Karısı eninde sonunda zaten öğrenir böyle giderse. Ama sen bence bir şey anlatma boş yere başın ağrır.
Dusuncesi bile igrencDiğer konusu tam felaket. Orada evli ve eşinin kardeşi aşıkmış ve kendisini rahatsız ediyormuş. Bir çeşit ruh hastası olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?