Meğer evliymiş

Simdi soyleme mutludur yuvalarini dagitma diyen hanimlara soruyorum ben .

Esleriniz boyle bir halt yese
yillarca sizi kandirsa
yatsa kalksa gonul eglendirse baska baska insanlarla
sonra evde mutlu aile babasi ideal esi oynasa
ne hissedersiniz acaba ?

- ha haberim olmadiysa sorun yok

- bana dokunmayan yilan bin yasiyor diyorsaniz o sizlerin sorunudur

Tabii soylediginizde kocamdir doverde severde aldatirda diyen bayanlarida aklina getirin

benim bir kız arkadasım vardı onun da aynısı basına geldi bır de baya atandıgı yerde adı bile cıktı, kız kurdeşen döktü resmen üzüntüden. sonra yıne atamasını ıstedı de oyle ört bas ettı yoksa bır de adı cıkmıs ınkar da edemıyordu inandıramıyordu ınsanları ikincı kadın gıbı dolasıyordu cok üzülmüştü. gecmıs olsun sıze. bazıları hakıkaten cok pıslık bu erkeklerın.

Konu sahte boşuna yormayın kendinizi hanımlar.

canım bu sefer ne dicek söyleyeyim
o kız bana geldi sevgili olmak istedi ben yüz vermedim ondan gelip sana karıcım iftira atıyor hakkımda

Kadını düşünenlerin heralde o an '' empati '' yapası geliyor, kendilerini düşününce kadına acıma halleri falan.
Çoğu postta dalgavari, aşağılayıcı ben bilirim edasındaki hatunların ne hikmetse tırnaklarını çıkarıp kaplana dönüştüklerini düşünürsek, kadını sahte ve masum mutluluğuyla başbaşa bırakmak istemeleri pek manidar.

Nasil yaa evli adam ailesini atandiginiz yere getirmemis mi, nasil anlamadiniz , kucucuk ilce diyorsunuz, bulustugunuzda falan hicmi cekinmemis bu adam biri gorur diye.
Ya ben bastan is arkadaslarinin bu tarz yakinlasmalarini uygun bulmuyorum zaten. Ne yapacaksiniz soyleyipte sizce kocasi boyle olupta bunu fark etmeyen bir kadin nasil biri olabilir, tabiki kocasi tarafindan ayakata uyutulan gariban bir kadin. Sizin lafiniza karsi kocasinin lafi, adam kendini hakli cikarmak icin elinden geleni yapar sizi kotuleyip kendini hakli cikarir adiniz yuva yikana cikar vallahi.
Zararin neresinden donersem kar deyip o adamdan uzaklasin hatta mumkunati varsa tayin isteyip cekip gidin ordan basiniz belaya girmeden oyle adamda hersey beklenir cunku.

hmmm baştan baksaydık keşke 11 sayfa olmuş ya rezillik. e banlansa ya siteden haber edelim

Manyakmi bu kisi ya bi tarafinda senaryolar uydurup milleti ugrastiriyor, gordum oteki konusunu oda ipe sapa gelmez birsey, otekinde birde millete cevap ta vermis hadi burda yazdi kacti anlasilacak diye. site birsey yapamiyor mu bunlara, engellesinler sunu.

Konuda yazanda fake mis bosuna klavyenizi yormayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…