- 22 Aralık 2014
- 5.379
- 4.001
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Brnszgn : Profilinde evli yazıyor. 19 Kasım 2015 da üye olmuşsun.
İlk konu : Evlisin eşin askerde ilken eşinin ailesinde kalmısşın eşinin abisi sana asılmış. (19 Kasım 2015 )
İkici Konu: Bir ilişkin varmış adamın evli olduğunu öğrenmişsin. (10 Aralık 2015 )
Bu çelişkinin bir açıklması var mı ?
arkadaşlar bayan 2 konu açmış ve ikiside çok çelişkli bence kendi hobi arıyor can sıkıntısından bende girdim prfiline baktım gerçekten öyle tarihlerde çok yakın yeni üye olmuş arkdaş yeni üye olduğu için bundanda haberi yok sanırımBrnszgn : Profilinde evli yazıyor. 19 Kasım 2015 da üye olmuşsun.
İlk konu : Evlisin eşin askerde ilken eşinin ailesinde kalmısşın eşinin abisi sana asılmış. (19 Kasım 2015 )
İkici Konu: Bir ilişkin varmış adamın evli olduğunu öğrenmişsin. (10 Aralık 2015 )
Bu çelişkinin bir açıklması var mı ?
Konuya yardımcı olmayacak bişey ama merak ettim; eş aldatınca kıymete mi biniyor??o halde şöle diyeyım,emın ol,o dama hep aldatıyor,karısınında ondan gözü yok,gitsin demiş,gelmemış adamla,yoka nıye koacsını tek yollasın,yada emın ol,o kaıdn bılıyor bütün bunları,sen söle,o adam öle bir kıymetli olacak oooo,gör şenliği,seçikin piriler,nefıse karatay olayı gıbı,kızım hıççç bulaşma,geç git yoluna
Tüüü bu da mi yalan cikti, bir de inandim uzuldum.
Ya deli misiniz divane misiniz ? Fake konu acinca ne anliyorsunuz? Sonra kufur etme diyorlar nasil etmeyeyim suna? Ben uzuldum sana oturup bir de ya.
ben bekarım,ama etrafımda gözlemlediğim bu,adam aldatıyor,hoopp karısı yapışıyor adama,vermem,sen benım malımsın,tapun bende,böle değilmi hayatım,zenginide,okumuşuda hepsi böleKonuya yardımcı olmayacak bişey ama merak ettim; eş aldatınca kıymete mi biniyor??
Doğrudur belki.. etrafımda pek bu tarz şeyler görmedim pekben bekarım,ama etrafımda gözlemlediğim bu,adam aldatıyor,hoopp karısı yapışıyor adama,vermem,sen benım malımsın,tapun bende,böle değilmi hayatım,zenginide,okumuşuda hepsi böle
Artık öyle yapmak lazım, hayır yani bizi salak yerine koyunca Mutlu mu oluyor?Bundan sonra üyenin eski konularına bakarak yorum yapıcam :))
Merhaba hanımlar geçen yıl anadoluda bi ilçeye mühendis olarak atandım.Benimle aynı dönemde atanan bi de erkek müstevvetesi vardı.Bu bana ilgi göstermeye başladı aklımda hiç böyle bişey yokken aklımı çeldi ve aşık oldum. Herşey o kadar güzel gidiyorduki aslında ben öyle sanıyomuşum. Meğer evliymiş!tesadüfen öğrendim evli olduğunu. O günden sonra asla görüşmedim konuşmaya çabalıyo zaman zaman ama asla konuşmam. Hiç suçum yokken vicdan azabı çekiyorum. Kendimi o kadının yerine koyuyorum canım yanıyor. Kendimi kötü kadın gibi hissediyorum. Böyle bitsin istemiyorum iki kadını birden kandırdığıyla kalsın istemiyorum bu pislik mutlu olmamalı. Herşeyi eşine anlatmayı düşünüyorum.Nasıl biriyle evli olduğunu bilsin istiyorum sizce bunu yapmalıöıyım çok karsrsızım. Olayın başıma patlamasından korkuyorum ama hemcinsiminde böyle aldatılması kanıma dokunuyor
5 bilinmeyenli denklemadam evli, sen de evlisin, o senin kocana söylesin sen de onun karısına söyle, sonra hep birlikte kaynına söyleyin![]()
5 bilinmeyenli denklem![]()
DeğmezzzzzDün mühendisti bugün diş hekimi. Aslında fantezi hekimi. Evli yasak aşk fantazisi var galiba. Bende ciddiye alıp yorum yaptım. Kendini örnek gösterdim. Bir şey yazıcam banlanmak istemiyorum değmez çünkü.