• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meğer evliymiş

Kızlar kadına hırsını ondan çıkarma diye suçlamışsınız ama ben eşimin ne boklar çevirdiğini bilmek isterim.

Brnszgn : Profilinde evli yazıyor. 19 Kasım 2015 da üye olmuşsun.

İlk konu : Evlisin eşin askerde ilken eşinin ailesinde kalmısşın eşinin abisi sana asılmış. (19 Kasım 2015 )
İkici Konu: Bir ilişkin varmış adamın evli olduğunu öğrenmişsin. (10 Aralık 2015 )

Bu çelişkinin bir açıklması var mı ?

Tüüü bu da mi yalan cikti, bir de inandim uzuldum.

Ya deli misiniz divane misiniz ? Fake konu acinca ne anliyorsunuz? Sonra kufur etme diyorlar nasil etmeyeyim suna? Ben uzuldum sana oturup bir de ya.

Herifi tehdit et, aklı başına gelsin hala peşindeyse... İkinci olarak sakın eşini karıştırıp yuvalarını bozma. Asıl o zaman kötü olursun. O kısmı seni ilgilendirmiyor....

Brnszgn : Profilinde evli yazıyor. 19 Kasım 2015 da üye olmuşsun.

İlk konu : Evlisin eşin askerde ilken eşinin ailesinde kalmısşın eşinin abisi sana asılmış. (19 Kasım 2015 )
İkici Konu: Bir ilişkin varmış adamın evli olduğunu öğrenmişsin. (10 Aralık 2015 )

Bu çelişkinin bir açıklması var mı ?
arkadaşlar bayan 2 konu açmış ve ikiside çok çelişkli bence kendi hobi arıyor can sıkıntısından bende girdim prfiline baktım gerçekten öyle tarihlerde çok yakın yeni üye olmuş arkdaş yeni üye olduğu için bundanda haberi yok sanırım

o halde şöle diyeyım,emın ol,o dama hep aldatıyor,karısınında ondan gözü yok,gitsin demiş,gelmemış adamla,yoka nıye koacsını tek yollasın,yada emın ol,o kaıdn bılıyor bütün bunları,sen söle,o adam öle bir kıymetli olacak oooo,gör şenliği,seçikin piriler,nefıse karatay olayı gıbı,kızım hıççç bulaşma,geç git yoluna
Konuya yardımcı olmayacak bişey ama merak ettim; eş aldatınca kıymete mi biniyor??

Tüüü bu da mi yalan cikti, bir de inandim uzuldum.

Ya deli misiniz divane misiniz ? Fake konu acinca ne anliyorsunuz? Sonra kufur etme diyorlar nasil etmeyeyim suna? Ben uzuldum sana oturup bir de ya.

gene mi fake yaw. şurda üzülmelerimiz bile fake oldu anasını satıım.

Arkadaşlar geyik muhabbet edeceğiniZ başlıklar da var, burda onca insan bilmediği bir kadının yaşadığı acıya ortak oluyor üzülüyor düşünüyor cevap yazıyor, kurmaca da ustaysanız eğer gidin yaratıcı yazarlık dersleri falan alın ne ayıp!

Kardesim senin yasak aşk fetişin mi var.?

Ekşınlı konular açiyorsun , hayir madem sallıyorsun dolu salla da boşa gitmesin.
Bu kadar insan vakit ayırıp yardimci olmaya çalisiyor. Sen eglence pesindesin.
Eglenmek istiyorsan iki mezdeke aç da oyna.

Merhaba hanımlar geçen yıl anadoluda bi ilçeye mühendis olarak atandım.Benimle aynı dönemde atanan bi de erkek müstevvetesi vardı.Bu bana ilgi göstermeye başladı aklımda hiç böyle bişey yokken aklımı çeldi ve aşık oldum. Herşey o kadar güzel gidiyorduki aslında ben öyle sanıyomuşum. Meğer evliymiş!tesadüfen öğrendim evli olduğunu. O günden sonra asla görüşmedim konuşmaya çabalıyo zaman zaman ama asla konuşmam. Hiç suçum yokken vicdan azabı çekiyorum. Kendimi o kadının yerine koyuyorum canım yanıyor. Kendimi kötü kadın gibi hissediyorum. Böyle bitsin istemiyorum iki kadını birden kandırdığıyla kalsın istemiyorum bu pislik mutlu olmamalı. Herşeyi eşine anlatmayı düşünüyorum.Nasıl biriyle evli olduğunu bilsin istiyorum sizce bunu yapmalıöıyım çok karsrsızım. Olayın başıma patlamasından korkuyorum ama hemcinsiminde böyle aldatılması kanıma dokunuyor

nası anlamıyonuz ya evli olduğunu..
alık mısınız.
kendini de aka çıkarmak için yazmış da yazmış...

Dün mühendisti bugün diş hekimi. Aslında fantezi hekimi. Evli yasak aşk fantazisi var galiba. Bende ciddiye alıp yorum yaptım. Kendini örnek gösterdim. Bir şey yazıcam banlanmak istemiyorum değmez çünkü.

Back
X