• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meğer ne yalnızmışım....

Eşinizin size yaptığı yanlış davranışları okuyana kadar eşinize hak vermiştim ama şimdi durum değişti.
eşiniz olayı yanlış aksettirmiş olabilir.
kardeşleriniz acil para lazım olduğunu zannederek, altınlarınızı bozdurmayı önermiş olabilir. çünkü hastane, ameliyat denince akla yüklü miktar para geliyor, haliyle o anda herkesin elinde olmayabilir. acil önlem olarak altınlar sorulmuş olabilir. sonrasında elden gelen kadar maddi yardım önerilmiş olabilir.
bence kardeşlerinizle konuşmadan kesin yargıya varmayın.

:KK55:acil şifalar cnm senin kimseye ihtiyacın yok rabbin var iyi bir eşin ve mis gibi yavrun var bide iyleş hayat senin olsun acil şifalar

herkesin hayatında olan bir klasik bence allah kendisinden başka kimsemiz olamdığını hatırlatıyor bize ... ben de yaşadım bunun gibi herrrrkes yok oldu telefonlarıma çıkmadı ... üzülme al bebeğini kucağına insanlar evlendikten sonra öncelikleri aileleri oluyor

Eşinizin size yaptığı yanlış davranışları okuyana kadar eşinize hak vermiştim ama şimdi durum değişti.
eşiniz olayı yanlış aksettirmiş olabilir.
kardeşleriniz acil para lazım olduğunu zannederek, altınlarınızı bozdurmayı önermiş olabilir. çünkü hastane, ameliyat denince akla yüklü miktar para geliyor, haliyle o anda herkesin elinde olmayabilir. acil önlem olarak altınlar sorulmuş olabilir. sonrasında elden gelen kadar maddi yardım önerilmiş olabilir.
bence kardeşlerinizle konuşmadan kesin yargıya varmayın.
bak bu da var belki adamcağız o panikle yanlış anlattı olayı ya da yanlış izlenim verdi... yine de bence şu anda çok takmayın doğuma da az kalmış hiççç takmayın yine de hele bir doğum yapın da...

Konumu okuyan ve yorum yapan herkese teşekkür ederim. Rabbim en zor zamanlarda bir çıkış yolu gösterir derler ya gerçekten de öyle oldu.
Hakkımızı aradık öğrendik ve ödemeleri elimizdekilerle kapatabildik. Şu an tek sıkıntımız kalbimle ilgili. O da hallolursa bebeğime kavuşacağım inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Ha bu arada hastanelere giderken haklarınızı iyice araştırın ve ona göre hizmetlerden yararlanın.

Kalabalık bir ailede doğdum. Evin en küçüğü, en gözdesi gibi büyütüldüm. Tabi bu şekilde olmasında hastanelerde çok uzun süre sıkıntılı dönemler geçirmem. 16 yaşında kalp ameliyatı oldum kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum o günden beri. 22yaşında kadın hastalıklsrından muzdarip bir sorun yaşadım. Rahmini alacağız dediler izin vermedim. Ölümü göze almıştım. Bir sevdiğim vardı evlenip çoluk çocuğa karışacaktık. Buraya kadar ailem hep arkamda oldu. Ben de onların yüzünü kara çıkarmadım okudum devlet memuru oldum atandım. 1,5 yıldır sévdiceğimle evliyim. Bebeğimizi kuucağımıza almamıza günler kala doktor kontrolünde kalp kapaklarımda sıkıntı olduğunu ve acilen bebeği almaları gerektiğini söylediler. 1 gün sonra sezeryanla bebeğimi dünyaya getirdim. Çok şükür Rabbime ki çok sağlıklı bir evladım oldu. Ancak kalp sıkıntılarını gidermek için yapılan tedavilerde sezeryan dikişlerimin içeridrn kanadığını ve hayati twhlikemin olduğunu dsöylediler. Acilen rahim alınması için müdahalede bulundular. Rahim alındı şimdi kapaklardaki sorunlar da gideriliyor. Allahın izniyle sağlıkla çıkacağım hastaneden. Kardeşlerim şimdiye kadar maddi manevi destekleriyle yanımda olduklarını söylediler telefonda.
Durumum sıkıntılı olduğu için özel bir üniversite hastanesinde tedavi altındayım. Haliyle biraz masraflı olacak. Eşim dün kardeşlerimi arayıp durumu bildirmiş destek isteyebiliriz demiş. Kardeşim de duruma bakarız demiş. Başka bir kardeşim de düğünde gelen altınları sormuş. Herhalde ona istinaden destek olacaktı biZe. Şok oldum eşim bunları bana söylerken. İsteyeceğimizden değil, Allahıma şükürler olsun ki maddi anlamda pek sıkıntımız yok. Belki az bir miktar isteyecekti eşim bilemiyorum ama kardeşlerimin böyle geri adım atması çok zoruma gitti. Oysa ben onlar ne isterse hep yanlarında oldum. Bir alo ile maddi ve manevi hep destek oldum. Helali hoş olsun gözüm yok sözüm de yok ama ben burda canımın derdine düşmüşken onların ödemeleri altınları düşünerek yapmamızı hatırlatmaları beni çok kırdı. Demekki bir ayağımız çukura düşse arkamızdan tutacak kimsemiz yokmuş dedim kendi kendime. Eşim hiç üzülmememi, her şeyi hallettiğini söyledi. Burdan sağlıkla çıkmamın ona en büyük mutluluk olacağını söyledi. Eşim ve bebeğim olmasa kimsem yokmuş diyebilirdim.
Şimdi 5 günlük minik bir evladım var. Onun için bir an önce iyileşip yavruma kavuşmak için çabalıyorum.
Biliyorum çok uzun oldu ama anlatmadan rahatlayamazdım. Okuyan herkese teşekkürler.

boşver herseyı malı mulku parayı sana yapılan ayıbı......sen sadece sağlığına odaklan bak 5 günlük bır mucizen olmuş...sağlıkla dogmuş ve annesını bekliyor.....:KK46: sen ıyıleşmeye bak cunku o mucızenın sadece sana ıhtıyacı var annesı....üzme kendını boşa

Acil şifalar diliyorumm çok geçmişş olsunn sağlığınıza kavuşup biran önce çıkarsınız İnşallah da meleğinize kavuşursunz.. Ailenizi kafanıza takmayın siz önce sağlığınıza bakın insanın kötü zamanında herkea yüzünü gösteriyor eşinizi ve bebeğinizi düşününn

Back
X