meğer ne zormuş içinden geçenleri yazıya dökmek..

gmzylmzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
120
7
18
İstanbul
önceki konumdan belki okuyanlar vardır. hiç olmayacak insana aşık olmak diye bir konu açmıştım. okumayanlar için özet geçiyim. biz aynı iş yerinde çalışıyorduk. benden 7 yaş büyük, benim müdürüm olmasa bile ona yakın bir makamdaydı. ben ise daha 4-5 ay oluyordu işe gireli. ve ben ondan çok etkilenip aşık oldum.. ben 18 yaşındayım, o 25 yaşında. şimdi işten çıktım. daha doğrusu izne çıktım ve bu süreçte ona duygularımı anlatan bir mesaj atmak istiyorum. eğer ters tepki verirse işten çıkacağım. dediğim gibi müdüre yakın bir pozisyonda çalışıyor eğer olumsuz olursa yüzüne bakamam bir daha. asıl soruma geliyim. nasıl bir mesaj atmalıyım. nasıl giriş yapayım. fikirlerinizi bekliyorum :))

işinden olmaya değecek kadarsa ne yazacagını sen bılırsın akar duyguların sorma bosver

Ben mesaj atma derim onun sana mesaj atmasini sagla )))

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Seninin bana karşı bir şeyler hissettiğini düşünüyorum, yanılıyormuyum" olabilir ama ozaman yakalandım diyip geri vites atabilir " Sana karşı bir şeyler hissettiğimi farkedebildi mi"..
olabilir.. ben bilemem hiç anlamam bu işlerden anca bu kadar

aslında evet bu olabilir :) hatta hosuma gitti baya baya :) ama farklı fikirleri olan varsa hepsini toparlayıp yazarım :)

bence önce normal muhabbet aç, izne çıkmışsın ne kadar iyi hissettiğinni anlat rahatladım valla stresten uzak kalmak iyiymiş de..
sonra ama.... yaz
ama? yazınca da o iş yerine tek katlanma sebebim sendin, seni görememek biraz kötü vs tarzı bişeyler de hooop şaşkınlıktan küçük dil yutulsun

Gercekten guzel

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

süpersinnn ya cok tesekkur ederiimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…