- Konu Sahibi gmzylmzzzz
-
Sevgilisinin olmadigini nasil ogrendin
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
iş olmadığı zamanlarda oturuyoruz konuşuyoruz..
iş olmadığı zamanlarda oturuyoruz konuşuyoruz..
Baya kaynashmishsin sen o zaman dahada kolay olabilir hershey
inşallah canım benim
inşallah canım benim
Hersheyin hayirlisi canim inshallah hershey kolay olur senin icin
Hersheyin hayirlisi canim inshallah hershey kolay olur senin icin
çok teşekkür ederim amin inşallah.. :)
bence önce normal muhabbet aç, izne çıkmışsın ne kadar iyi hissettiğinni anlat rahatladım valla stresten uzak kalmak iyiymiş de..
sonra ama.... yaz
ama? yazınca da o iş yerine tek katlanma sebebim sendin, seni görememek biraz kötü vs tarzı bişeyler de hooop şaşkınlıktan küçük dil yutulsun
Soylemeden gecemeyecegim, lutfen kabalik olarak algilamayin ama Turkece'de "ş" sesi icin "sh" seklinde bir kullanim yok, eminim siz de biliyorsunuz, sadece s yazsaniz bile "ş" olarak kullanmak istediginiz yerleri anlariz biz, emin olun
Konuya donersem, konumu, mevkisi, gucu vs. mi etkilendiniz, yoksa gercek bir hoslanma mi bu? Iyi tartin bunu ama denemekten zarar gelmez, en guzel yontemi asli vermis, alintiladim hatta, umarim sonucu iyi olur
Soylemeden gecemeyecegim, lutfen kabalik olarak algilamayin ama Turkece'de "ş" sesi icin "sh" seklinde bir kullanim yok, eminim siz de biliyorsunuz, sadece s yazsaniz bile "ş" olarak kullanmak istediginiz yerleri anlariz biz, emin olun
Konuya donersem, konumu, mevkisi, gucu vs. mi etkilendiniz, yoksa gercek bir hoslanma mi bu? Iyi tartin bunu ama denemekten zarar gelmez, en guzel yontemi asli vermis, alintiladim hatta, umarim sonucu iyi olur
hayır mevkisi, gücü falan hiç umrumda değil açıkcası. onun adına seviniyorum buralara kadar gelebilmiş falan ama keske diyorum bu kadar iyi bi mevkide olmasaydıda daha rahat bi şekilde konuşabilseydim
evet bende çok beğendim o yorumu :) teşekkür ederim, umarıım :)
Merhaba ;
Bence bir hal hatır edin önce. Eğer size karşı ilgisi varsa muhabbeti zaten uzatır .
İnsanoğlu zoru sever . Ağırdan almaya çalışmanızı tavsiye ederim :)
hal hatır edin derken anlayamadım :)
Halini hatrını sorun :)
Bosver guzelim sen yasitini bul...daha cok gencsin duygularina yenilme keske senin yasinda olsam.
Bence sizin iş yaş bi'şey yazma derim.
Gönlü olan adam senden önce yazardı zaten:44:
Daha yaşın çok küçük hadi 20 olsan neyse 25 normal derdim.
Erkek arkadaşım 25 yaşında 18 yaşındaki birinden bahsederken ergen diyo öyle söyleyeyim.
Şimdi kaldırıp ben seni kardeşim gibi görüyorum derse üzülürsün, işe gitmekte çile olur ozaman.
Hiç o topa girme derim....
yani herkes bir olacak diye bir şey yok. bu ergenlik meselesi yaşa bakmıyor canım 25 yaşında olupta hala ergen olan çok insan gördüm, tanıdım :)
Ozaman şöyle diyeyim erkek arkadaşımın ergen demesi yaş olarak küçük görmesinden kaynaklı
Bi'sürü erkek arkadaşım var çoğunda bunu gördüm.
He dersen ki şansımı deneyeyim olumsuz da olsa üzülmem ozaman mesaj at çoğunluk böyle diye hepsi bir düşünecek değil tabii ki.
Ama önce şunları düşün adam sana ışık yakıyo mu, hani karşılık vermesi ne kadar olası, içinde bi'şey varsa o neden mesaj atmıyo vs vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?