meğer ne zormuş içinden geçenleri yazıya dökmek..

En iyisi buydu, vay arkadas ben mi bos vites giriyorum bu islere, helal olsun, cok guzel yol gostermissin

Merhaba ;
Bence bir hal hatır edin önce. Eğer size karşı ilgisi varsa muhabbeti zaten uzatır .
İnsanoğlu zoru sever . Ağırdan almaya çalışmanızı tavsiye ederim :)

Bosver guzelim sen yasitini bul...daha cok gencsin duygularina yenilme keske senin yasinda olsam.

Son düzenleme:
Bence sizin iş yaş bi'şey yazma derim.

Gönlü olan adam senden önce yazardı zaten:44:

Daha yaşın çok küçük hadi 20 olsan neyse 25 normal derdim
.

Erkek arkadaşım 25 yaşında 18 yaşındaki birinden bahsederken ergen diyo öyle söyleyeyim.

Şimdi kaldırıp ben seni kardeşim gibi görüyorum derse üzülürsün, işe gitmekte çile olur ozaman.

yani herkes bir olacak diye bir şey yok. bu ergenlik meselesi yaşa bakmıyor canım 25 yaşında olupta hala ergen olan çok insan gördüm, tanıdım :)

yani herkes bir olacak diye bir şey yok. bu ergenlik meselesi yaşa bakmıyor canım 25 yaşında olupta hala ergen olan çok insan gördüm, tanıdım :)

Ozaman şöyle diyeyim erkek arkadaşımın ergen demesi yaş olarak küçük görmesinden kaynaklı
Bi'sürü erkek arkadaşım var çoğunda bunu gördüm.
He dersen ki şansımı deneyeyim olumsuz da olsa üzülmem ozaman mesaj at çoğunluk böyle diye hepsi bir düşünecek değil tabii ki.
Ama önce şunları düşün adam sana ışık yakıyo mu, hani karşılık vermesi ne kadar olası, içinde bi'şey varsa o neden mesaj atmıyo vs vs.

ben bunları zaten düşündüm :) %1 ihtimal bile olumlu olmayacağını düşünseydim eğer mesaj atmak gibi bir düşüncede bulunmazdım. Fakat içimden olumlu olduğu geçiyor, bakalım artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…