- Konu Sahibi gmzylmzzzz
-
umarım işe yararrrr, iyi şanslar
nasıl baslayayım :))
Hemen hissettiklerini soyleme once bi mesaj atip bi kaymash, yani nasilsin ishler nasil falan, ishide senide ozlemeye bashladim desen nasil olur ))
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ben duygularını açman taraftarı değilim. Ilk adımı o atmalı. Sevgilisi var mı yok mu bilgin var mı? Eğer atacağım diyorsan sonucu mutlaka yaz, meraktan çatlarız.
ben aslında uzunca bi mesaj atıp direk soyleyip kurtulmayı dusunmustum.. kararsız kaldımmm :44:[/. Aslinda oda olur
evettt bilgim var sevgilisi yok :) yazarım tabikii :)
ben aslında uzunca bi mesaj atıp direk soyleyip kurtulmayı dusunmustum.. kararsız kaldımmm :44:[/. Aslinda oda olur
umarım cesaretimi toplayabilirim ://
Ne zaman atmayı düşünüyorsun? :)
umarım cesaretimi toplayabilirim ://
gercekten istiyorsan topla ve msj at
yarın veya sonraki gün :)
gercekten istiyorsan topla ve msj at
kıızz çok istiyorum onu dusunmekten baska bir sey yapamıyorum :)
kıızz çok istiyorum onu dusunmekten baska bir sey yapamıyorum :)
Biran once at ozaman icini rahatla😊belki oda sana karshi bosh degildir
Önceden konuşuyor muydunuz? Numarası olduğuna göre zaten muhabbet içindesiniz sanırım. Size nasıl davranıyor normalde? :)
aslında hiç mesajlaşmadık. sadece iş yerinde haberleşmek amaçlı telefon numaralarımız var birbirimizde. baya bi iyi davranıyor :)
Biran once at ozaman icini rahatla😊belki oda sana karshi bosh degildir
umarım değildir. davranışları çok iyi. ama acaba iş gereği mi öyle davranıyor. acaba beni sadece iş arkadaşı olarak mı görüyor bilemiyorumm.. yada tam tersi ben ondan daha alt bir pozisyonda çalıştığım için mi açılmıyor off( ikilemde kaldıımm aacaaba hangisii
Ay hadi inşallah. :) Mesaj atacaksan önce ciddi bir konuşma geçsin aranızda. Havadan, sudan bir konuş. Tepkisini ölçmüş olursun. Ona göre hareket edersin.
umarım değildir. davranışları çok iyi. ama acaba iş gereği mi öyle davranıyor. acaba beni sadece iş arkadaşı olarak mı görüyor bilemiyorumm.. yada tam tersi ben ondan daha alt bir pozisyonda çalıştığım için mi açılmıyor off( ikilemde kaldıımm aacaaba hangisii
Sevgilisinin olmadigini nasil ogrendin
Ona acilinca diyelim ki karsilik verdi, 1-2ay umdugun gibi gitmezse eee sonra? Yine istifa yollari gorunmeyecek mi?
Ayrica 18inde hos biri boyle konusunca cok gonlu olmasa da vakit gecireyim diyebilir, sonra hem ekmegimle hem de duygularimla oynadi mi yazacaksin buraya?
Daha genceciksin 4ay uzaktan tanidigin hem de statusu geregi etkilenme oranin yuksek birine yazmaktansa agirdan almani tavsiye ederim.
Eger vazgecmemekte kararliysan bir iki davranisinla belli etmeye calis zamanla onun gonlu varsa gelir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?