meğer ne zormuş içinden geçenleri yazıya dökmek..

Ben duygularını açman taraftarı değilim. Ilk adımı o atmalı. Sevgilisi var mı yok mu bilgin var mı? Eğer atacağım diyorsan sonucu mutlaka yaz, meraktan çatlarız.

aslında hiç mesajlaşmadık. sadece iş yerinde haberleşmek amaçlı telefon numaralarımız var birbirimizde. baya bi iyi davranıyor :)

Ay hadi inşallah. :) Mesaj atacaksan önce ciddi bir konuşma geçsin aranızda. Havadan, sudan bir konuş. Tepkisini ölçmüş olursun. Ona göre hareket edersin.

Ona acilinca diyelim ki karsilik verdi, 1-2ay umdugun gibi gitmezse eee sonra? Yine istifa yollari gorunmeyecek mi?
Ayrica 18inde hos biri boyle konusunca cok gonlu olmasa da vakit gecireyim diyebilir, sonra hem ekmegimle hem de duygularimla oynadi mi yazacaksin buraya?

Daha genceciksin 4ay uzaktan tanidigin hem de statusu geregi etkilenme oranin yuksek birine yazmaktansa agirdan almani tavsiye ederim.
Eger vazgecmemekte kararliysan bir iki davranisinla belli etmeye calis zamanla onun gonlu varsa gelir zaten.

umduğum gibi gitmezse işten çıkmam. çünkü benim korkum ben ona duygularımı belli edersem terslemesi. mantıklı konuşuyorsun fakat benim statusu geregi etkilenme gibi bir durumum olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…