Meğer sevgilim benden önce arkadaşımı beğenmiş

Ben herhangi bir kadından veya arkadaşımdan kıskanmadım sevgilimi. Aksine çoğu zaman "sen de domuz gibisin" derler pek kıskanç olmadığımdan ötürü.
Ben bu adamla bu kış sözlenecektim ve sık sık arkadaşımla sevgilim aynı ortamda bulunacaktı. Siz eşinizin ya da sevgilinizin önceden beğendiği ama karsilik bulamadigi biriyle surekli gorusmesini icinize sindirebilir miydiniz? Ben sindiremem kusura bakmayın. Bunun adı kıskançlık değil
Arkadaşınızla neden sürekli görüşecekti ki? Benim 3 senelik sevgilim en yakın arkadaşımın sadece adını bilirdi , onunla ayrı arkadaşımla ayrı görüşürdum her zaman. Neden sürekli aynı ortamda dursunlar ki? En fazla dugunumde karşı karşıya gelirlerdi. Bilmiyorum ama bana abartı geldi. Sonuçta adam sizden önce görmüş beğenmiş ama ilişki olmamış. Normal bir şey bu. Sizin sevgilinizden önce beğendiğiniz biri olmadı mı? Tesadüfen sevgilinizin arkadaşı çıksa o kişi , burda sizin ne suçunuz olacaktı?

Arkadaşınızla neden sürekli görüşecekti ki? Benim 3 senelik sevgilim en yakın arkadaşımın sadece adını bilirdi , onunla ayrı arkadaşımla ayrı görüşürdum her zaman. Neden sürekli aynı ortamda dursunlar ki? En fazla dugunumde karşı karşıya gelirlerdi. Bilmiyorum ama bana abartı geldi. Sonuçta adam sizden önce görmüş beğenmiş ama ilişki olmamış. Normal bir şey bu. Sizin sevgilinizden önce beğendiğiniz biri olmadı mı? Tesadüfen sevgilinizin arkadaşı çıksa o kişi , burda sizin ne suçunuz olacaktı?

Dünyaya bakış açımız farklı herhalde. Ben ne sevgilimi ne arkadaşımı suçlarım. Bunda bi suç yok, kötü bir tesadüf. Sevgilimle devam edebilmek için arkadaşımla arama mesafe koyamam. Ben arkadaşımla haftada 3 4 gün dışarı çıkıyorum evlenince sürekli çıkamasam bile ev oturmaları vs olacak. Hayatımın sonuna kadar eşimi ve arkadaşımı ayrı tutmaya mı çalışacağım veya nasılsa benden once olmuş diyip esimin daha önce beğendiği biriyle sık sık görüsmesini mi kabulleneceğim?
Belki sizi rahatsız etmez bilmiyorum ama benim içime sinmeyecekti. Hayat boyu bu konuya takıp üzüleceğime bir kerede ayrılıp üzülmeyi tercih ettim.

Ne kadar incesiniz sevgilimi savunmak adına tüm konularımı incelemişsiniz:) tüm çevrem ve tüm kk kadınları ayrı iken eski sevgilim ile görüşmemin "aldatma" olmadığı konusunda hemfikirdi. Kaldı ki yorumları okusanız benim bu konuyu sevgilime açıklayacağım da yazıyordu. Aylar önce bu konuyu sevgilime açıkladım, 1 2 hafta trip yedim, eski sevgilimi her yerden engelledik ve atlattık konuyu.
Keşke erkekleri savunmak adına hemcinslerimizi sıkıştırmaya çalışmasak değil mi?
komiksiniz bana ne sizin erkek arkadasınızdan :işsiz:ayrılmaya niyetiniz varmış ayrılmışssınız :KK66:

Elnizde olan bir durum değildi.

Bundan sonra bu araştırmalari sevgilileriniz için yolun başında yapın bence faydalilar.

Geçmişe saygim var ama insanlar tanıdık / arkadaş olunca bi taraf diğer tarafa bildirmeli bence en başta.

Geçmiş gitmiş de olsa bilmek hakkınız benim de içim kaldirmaz es dostun eski takildiklari bile olsa. Herkes aynı değil.

Bu kk da baya sevimli olmaya başladı he.

Kız konu sonunda ayrıldım demese

"Hala soruyor musun bir de? Zamanında yakın arkadaşından hoşlanan adama yapış hiç bırakma" denilirdi.

Şimdi de "abartma" denilmiş:KK53:

Eeyy kk bi karar ver:kahve:

Ağlaya ağlaya yazıyorum suraya bi tek sizin yorumunuz güldürdü beni ya Allah da sizi güldürsün inşallah

Elnizde olan bir durum değildi.

Bundan sonra bu araştırmalari sevgilileriniz için yolun başında yapın bence faydalilar.

Geçmişe saygim var ama insanlar tanıdık / arkadaş olunca bi taraf diğer tarafa bildirmeli bence en başta.

Geçmiş gitmiş de olsa bilmek hakkınız benim de içim kaldirmaz es dostun eski takildiklari bile olsa. Herkes aynı değil.

Evet bu durumda kimsenin suçu yok ama dünyada erkek kalmamıs gibi benden önce yakın arkadaşımdan hoşlanan biriyle evlilik yoluna gitmek ömür boyu iç sıkıntısı çekmeyi kabul etmek olurdu. Çok üzgünüm ama doğru olanı yapmaya çalışıyorum :(

valla ben hak verdim size... sonuçta daha önce görmüş beğenmiş tekrar bir kıvılcımla beğenme hatta ilerisi olabilir bu sefer gem sevgiliden hem arkadaştan olunacak çirkin bir biçimde.... içi içini yiyeceğine ayrılmak daha iyi... insan kafayı yer süpheden acabalardan... hakınızda hayırlısı boşverip önünüze bakın

Dünyaya bakış açımız farklı herhalde. Ben ne sevgilimi ne arkadaşımı suçlarım. Bunda bi suç yok, kötü bir tesadüf. Sevgilimle devam edebilmek için arkadaşımla arama mesafe koyamam. Ben arkadaşımla haftada 3 4 gün dışarı çıkıyorum evlenince sürekli çıkamasam bile ev oturmaları vs olacak. Hayatımın sonuna kadar eşimi ve arkadaşımı ayrı tutmaya mı çalışacağım veya nasılsa benden once olmuş diyip esimin daha önce beğendiği biriyle sık sık görüsmesini mi kabulleneceğim?
Belki sizi rahatsız etmez bilmiyorum ama benim içime sinmeyecekti. Hayat boyu bu konuya takıp üzüleceğime bir kerede ayrılıp üzülmeyi tercih ettim.
Ben gerçekten çok seviyorsam, hayat arkadaşım bu kişi diyebiliyorsam arkadasimla arama mesafe koyardim. Ne diyim farklı düşünüyoruz hayırlısı olsun.

valla ben hak verdim size... sonuçta daha önce görmüş beğenmiş tekrar bir kıvılcımla beğenme hatta ilerisi olabilir bu sefer gem sevgiliden hem arkadaştan olunacak çirkin bir biçimde.... içi içini yiyeceğine ayrılmak daha iyi... insan kafayı yer süpheden acabalardan... hakınızda hayırlısı boşverip önünüze bakın

Evet ben de aynen boyle dusunuyorum. Cok okuyoruz buralarda kocasi arkadasiyla aldatan kadinlarin konularini..
Bile bile lades demek istemiyorum cok uzgunum ama ayrilmak en mantiklisi geliyor bana. Hakverdiginiz icin tesekkur ederim:(

Evet bu durumda kimsenin suçu yok ama dünyada erkek kalmamıs gibi benden önce yakın arkadaşımdan hoşlanan biriyle evlilik yoluna gitmek ömür boyu iç sıkıntısı çekmeyi kabul etmek olurdu. Çok üzgünüm ama doğru olanı yapmaya çalışıyorum :KK43:

Güçlü olun bugün büyük acilariniz zamanla azalacak ve ileride kabuslu günler yerine net ve mutlu günler yaşama sansiniz var.

Aslında düşününce hiç sohbetleri bile olmamış ne bilim.. Bence size sevgisini, bağlılığını da yeterince gösterememiş ama her türlü insanın içi içini yer...
Bir de bu kadar tutuşması manidar ve hoş değil, basit bir ekleme değilmiş onun için heralde diye düşündüm.
Hayırlısı olsun.

Olay normal, hayatta olabiliyor böyle şeyler. Keşke olmasaymış, kötü bir tesadüf olmuş, orası ayrı.
Ben de sizin yerinizde olsam aynı şeyi yapardım.

İlerde buraya "kocam arkadasima asik olmus" vs konulari acmamak icin simdiden bu isi bitirmeye karar verdim. Sonucta sozlenmeyi dusunsem de sevgilim icin arkadasimla küsmek bana mantikli gelmiyor. Kaldi ki kussem bile icim icimi yer. Hayirlisi olsun mantikli davranmaya calisiyorum cok uzgun olsam da :(

Aslında düşününce hiç sohbetleri bile olmamış ne bilim.. Bence size sevgisini, bağlılığını da yeterince gösterememiş ama her türlü insanın içi içini yer...
Bir de bu kadar tutuşması manidar ve hoş değil, basit bir ekleme değilmiş onun için heralde diye düşündüm.
Hayırlısı olsun.

Bir de o var. Herne kadar basit bi begenip ekleme gibi anlatsa da yillar sonra bile arkadasimi gorunce hatirlamis ve instadan bakmis defalarca. Arkadasimin hatirladigini bile sanmiyorum zaten 2016da uzun sureli bi iliskisi vardi direkt reddetmistir eklemeyi....

Back
X