Meğer sevgilim benden önce arkadaşımı beğenmiş

İlerde buraya "kocam arkadasima asik olmus" vs konulari acmamak icin simdiden bu isi bitirmeye karar verdim. Sonucta sozlenmeyi dusunsem de sevgilim icin arkadasimla küsmek bana mantikli gelmiyor. Kaldi ki kussem bile icim icimi yer. Hayirlisi olsun mantikli davranmaya calisiyorum cok uzgun olsam da :KK43:
O tarz konulara kadar gitmese bile ben de sizin gibi durumdan rahatsız olurdum.Yalnız aklıma şu geldi; arkadaşınızla görüşürken bu konu aklınıza gelir mi?

Biliyorum geçer ama kalbim sızlıyo su an
Bu yüzden ayrıldıgın için çok pişman olcaksın dedi bana. Yanlış bi şey yapmadım ben önce seni görmediğim için beni suçlayamzsın dedi....
Sevgiliniz haklı, başlığı okuduğumda ikinizi aynı anda gördü tanıdı sandım size hak verdim ama arkadaşınızı görmeden önce sizi görse belki ona hiçbir şey hissetmeyecekti. Rahatsız edici bir durum ama gereksiz büyütmüşsünüz.

O tarz konulara kadar gitmese bile ben de sizin gibi durumdan rahatsız olurdum.Yalnız aklıma şu geldi; arkadaşınızla görüşürken bu konu aklınıza gelir mi?

Sevgilimden ayrilmasaydim surekli rahatsiz olurdum ama kizin bi sucu yok ki. Onun sevgilimin eklemesini hatirladigini bile sanmam

Dünyaya bakış açımız farklı herhalde. Ben ne sevgilimi ne arkadaşımı suçlarım. Bunda bi suç yok, kötü bir tesadüf. Sevgilimle devam edebilmek için arkadaşımla arama mesafe koyamam. Ben arkadaşımla haftada 3 4 gün dışarı çıkıyorum evlenince sürekli çıkamasam bile ev oturmaları vs olacak. Hayatımın sonuna kadar eşimi ve arkadaşımı ayrı tutmaya mı çalışacağım veya nasılsa benden once olmuş diyip esimin daha önce beğendiği biriyle sık sık görüsmesini mi kabulleneceğim?
Belki sizi rahatsız etmez bilmiyorum ama benim içime sinmeyecekti. Hayat boyu bu konuya takıp üzüleceğime bir kerede ayrılıp üzülmeyi tercih ettim.
Yani bu mesajnızı okuyunca da size hak verdim. Zor bir durum

Sevgiliniz haklı, başlığı okuduğumda ikinizi aynı anda gördü tanıdı sandım size hak verdim ama arkadaşınızı görmeden önce sizi görse belki ona hiçbir şey hissetmeyecekti. Rahatsız edici bir durum ama gereksiz büyütmüşsünüz.

Ama normal bi ekleme olsa 2 3 sene sonra hatrilar mi sizce? Demek ki baya etkilenmis cunku zamaninda ben de swarm kullanirken bir suru ekleme oluyordu tanimadiklarim tarafindan. Hepsini reddediyordum simdi yolda gorsem asla hatirlamam o kisinin ekleyip eklemedigini. Arkadasim da asla hatirlamiyordur yillar once sevgilimin ekledigini. Ama sevgilim untmamis iste, hatta arkadasimi stalklamis iki haftadir... o yuzdenn ayrildim icime sindiremedim.

Ama normal bi ekleme olsa 2 3 sene sonra hatrilar mi sizce? Demek ki baya etkilenmis cunku zamaninda ben de swarm kullanirken bir suru ekleme oluyordu tanimadiklarim tarafindan. Hepsini reddediyordum simdi yolda gorsem asla hatirlamam o kisinin ekleyip eklemedigini. Arkadasim da asla hatirlamiyordur yillar once sevgilimin ekledigini. Ama sevgilim untmamis iste, hatta arkadasimi stalklamis iki haftadir... o yuzdenn ayrildim icime sindiremedim.
Haklısınız kendimi sizin yerinize koyup tekrar düşündüm, yok ben de yapamazdım.

Ama normal bi ekleme olsa 2 3 sene sonra hatrilar mi sizce? Demek ki baya etkilenmis cunku zamaninda ben de swarm kullanirken bir suru ekleme oluyordu tanimadiklarim tarafindan. Hepsini reddediyordum simdi yolda gorsem asla hatirlamam o kisinin ekleyip eklemedigini. Arkadasim da asla hatirlamiyordur yillar once sevgilimin ekledigini. Ama sevgilim untmamis iste, hatta arkadasimi stalklamis iki haftadir... o yuzdenn ayrildim icime sindiremedim.[/QUOTE/]
Stalklama olayıni düşününce insana biraz fazla geliyor, bir yanım da size hak verdi .Ömür boyu bu şüphe insanı yorar, hasta eder.

Bir de o var. Herne kadar basit bi begenip ekleme gibi anlatsa da yillar sonra bile arkadasimi gorunce hatirlamis ve instadan bakmis defalarca. Arkadasimin hatirladigini bile sanmiyorum zaten 2016da uzun sureli bi iliskisi vardi direkt reddetmistir eklemeyi....

Aynen öyle. Bu kadar abartmasa daha serin kanlı olsa ve size verdiği değeri, sevgiyi daha fazla hissettirmiş olsa belki düşünürdünüz bu konu üzerinde tekrar ama çok önemsemiş.

En yakın arkadaşımı hayatının herhangi bir döneminde beğenen tanışmak isteyen biriyle sevgili olmazdım adam kıtlığı yok ya piyasada. Ne abartısından bahsediliyo anlamadım o kadar uzun boylu değil yani. En iyisini yapmışsınız

Sadece o kadarla kalsa neyse. Bir de saçma bir programda taa kaç sene önce eklediği, sadece fotoğrafını gördüğü kızı tanıdığını hatırlamış.

Valla sevgilinizin ilk sevgilisi değilseniz saçmalığın en alası olmuş yaptığınız. Tek sorun arkadaşınız olması mı? Mesela biriyle evlendikten sonra yolda eski sevgilisini görmeyeceğinin garantisini kim veriyor? Sonuçta adam evliya değilse sizden önce de birilerinden hoşlanmıştır. Karşı tarafa güveniniz varsa bunu takmazsınız bence. Demek ki güven yokmuş ki bitmiş. Hayırlısı olsun.

gayet iyi yapmışsınız unutursunuz da bir süre sonra. öbür türlü aklınızı yer bitirirdi paranoya haline gelirdi sizde. tek kız arkadaşım diyorsunuz haberi bile yokken aranıza mesafe koymanız çok üzücü olurdu aklınızdaki kuşkuyu gidermezdi de.

3 yıl önce eklediği ve kendisini kabul etmeyen kızı hala hatırlıyorsa ve tekrar tekrar bakıyoresa o çocuk bir fırsatını bulduğunda ona bir şekilde açılırdı ederdi daha sıkıntı verici bir şey olurdu mutlaka neler görüyoruz hayatta.

canınızı sıkmayın neleri unutuyor insan yolun başında kurtuldunuz bundan.

Dürüst davranmış.
Sadece beğenmiş.
Siz nasıl tanıştınız peki?

Ben kimseyi suçlamıyorum ki??
Beğendiği kişi benim yakın arkadaşım ve sevgilimle bu kış sözlenmeyi planlıyorduk. Hayatımın sonuna kadar eşimle yakın arkadaşım aynı ortamlarda bulunacaklar sık sık ve ben eşimin arkadaşımdan etkilendiğini bileceğim. Beni yorar bu.
Ayrıca biz okuldan tanışıyoruz yüksek lisans yaparken ayni dersi almıştık.

sevgilinizin ilki mi olduğunu sanıyorsunuz ...size gelene kadar arkadaşınızdan önce ve de sonra kim bilir kaç kız begenmiştir..o zaman ne olacak

Biraz alakasız değil mi bu yorum?
Ben konuyu "sevgilim benden önce birinden hoşlanmış:O" olarak acmadım. Sevgilim yıllar once yakın arkadaşımı beğenip eklemiş, yıllar sonra gördüğünde hatırlayacak kadar çok beğenmiş hem de dedim.
Bu kış sözlenmeyi planliyorduk benim yüksek lisans bitince ancak ben hayat boyu eşim ve arkadaşım yanyana geldiklerinde kendi kendimi uzmek istemediğim için şimdi bir kere üzülüp ayrılmayı sectim.

Valla sevgilinizin ilk sevgilisi değilseniz saçmalığın en alası olmuş yaptığınız. Tek sorun arkadaşınız olması mı? Mesela biriyle evlendikten sonra yolda eski sevgilisini görmeyeceğinin garantisini kim veriyor? Sonuçta adam evliya değilse sizden önce de birilerinden hoşlanmıştır. Karşı tarafa güveniniz varsa bunu takmazsınız bence. Demek ki güven yokmuş ki bitmiş. Hayırlısı olsun.

İyi de ben sevgilim benden once "birinden" hoslandiği için ayrılmadım. Yıllar önce yakın arkadaşımı eklediği ve hatta yıllar sonra görünce hatirlayıp stalklayacak kadar etkilendiği icin ayrıldım. Sonucta ayrılmasam ve bu ilişki evliliğe gitse, ömür boyu sık sık aynı ortama girecek bu iki insan. Benim içime asla sinmezdi. Sizin siner miydi?

gayet iyi yapmışsınız unutursunuz da bir süre sonra. öbür türlü aklınızı yer bitirirdi paranoya haline gelirdi sizde. tek kız arkadaşım diyorsunuz haberi bile yokken aranıza mesafe koymanız çok üzücü olurdu aklınızdaki kuşkuyu gidermezdi de.

3 yıl önce eklediği ve kendisini kabul etmeyen kızı hala hatırlıyorsa ve tekrar tekrar bakıyoresa o çocuk bir fırsatını bulduğunda ona bir şekilde açılırdı ederdi daha sıkıntı verici bir şey olurdu mutlaka neler görüyoruz hayatta.

canınızı sıkmayın neleri unutuyor insan yolun başında kurtuldunuz bundan.

Doğru diyorsunuz şu an çok içim yanıyor ama ömür boyu şüphe ve uzüntüyle yasamaktansa bir kere üzüleyim daha iyi... teşekkür ederim.

İyi de ben sevgilim benden once "birinden" hoslandiği için ayrılmadım. Yıllar önce yakın arkadaşımı eklediği ve hatta yıllar sonra görünce hatirlayıp stalklayacak kadar etkilendiği icin ayrıldım. Sonucta ayrılmasam ve bu ilişki evliliğe gitse, ömür boyu sık sık aynı ortama girecek bu iki insan. Benim içime asla sinmezdi. Sizin siner miydi?
Şimdi size hak verdim doğru olanı yapmışsınız.

Ben kimseyi suçlamıyorum ki??
Beğendiği kişi benim yakın arkadaşım ve sevgilimle bu kış sözlenmeyi planlıyorduk. Hayatımın sonuna kadar eşimle yakın arkadaşım aynı ortamlarda bulunacaklar sık sık ve ben eşimin arkadaşımdan etkilendiğini bileceğim. Beni yorar bu.
Ayrıca biz okuldan tanışıyoruz yüksek lisans yaparken ayni dersi almıştık.

Nasıl yani ben de suçluyorsunuz demedim zaten, dürüst davrandığı için takdir ettim.
Nereden tanıştığınızı da şunun için sordum, acaba arkadaşınızı çok beğenip onun listesine falan mı bakıp buldu sizi ya da fotoğraflarda mı gördü, öyle bir şey şu durumda imkansız.
Yani, seviyorsanız ayrılmayın bence, aralarında duygusal bir şey zaten olmamış, kızın haberi bile yok, çocuk da sadece beğenmiş, üzerinden yıllar geçmiş.

Back
X