- 14 Ekim 2016
- 7.232
- 49.016
- 548
- Konu Sahibi Dindirella
-
Yok ben de aynen böyle düşünüyorum. Beren saat seksi olamaz o yüzle. Bebek yüzü var kadında.Beren saat hic seksi gelmedi bana yahu, kadin sevimli yani. Dizilerde bagirirken bile ciddiye alamiyorum kadinigarip duruyor, bebek surati var, bir tek ben mi boyle dusunuyorum. Guzel olmasina guzel ama seksi, cekici degil daha sevimli guzel
Sanırım birden fazla kez benzer seyler yasadınız ve sebeplerini arıyorsunuz. Sizce sadece dıs görünüs olarak mı sizden iyiydi tercih edildiğiniz kisiler ya da kac kez bu sorunu yasadınız?Neyse hanimlar konuyu ozetleyelim ve dagilalim artik.
Ben diyorum ki cekicilik matematkkseldir.cok cekici kabul edilen kadinlarin sekilleri farkli olsa da oranlari benzerdir.o oranlara yaklasarak cekici olabiliriz.
Siz diyorsunuz ki aura diye bisiy var.bunu matematikle aciklayamazsin.
Beni curutecek bi iki ornek vardi.ama genel olarak soyle baglayip yazmiyorum artik bu konuya.
Her sey guzellik degil her sey cekicilik degil.bu cok bos bi hayat olur.bana denk gelen kadinlar fazla etkileyiciydi demek ki adamlar da ragbet goren adamlardi ve gittiler.defolup da gitsinler yaw valla napalim bosverin.yorum yapan herkese tesekkurler.
3 defa ayni seyi yasadim iyi demeyelim albenili diyelim.Sanırım birden fazla kez benzer seyler yasadınız ve sebeplerini arıyorsunuz. Sizce sadece dıs görünüs olarak mı sizden iyiydi tercih edildiğiniz kisiler ya da kac kez bu sorunu yasadınız?
Tam da boyle gozlere sahibim. Ve tanistigim tüm erkekler gozlerimi inanilmaz begendiler, seksi de buldular simdiye kadar. Hem bu goz sekli makyaji cok iyi tasir. Ayrica gozu de buyuk gösterir. Ben bu yorumunuza katilmiyorum ama dudak burun mesafesi hakkindaki tespitiniz dogru bence. Yuze erkeksilik katiyor.Cukur goz benim tabirim degildi.bu kadjnin hozu cukur da olsa goz kapagi gorunmuyor.o sebeple guzel.bak benkm hoz kapagim gorjnuyo bolca anlayabildim mi oranina da baktim.1 2 mm horunmeliymis benim nereden baksan yarim cm.ondan cekici degilkm ben
Nasil makuaj yapiuorsu emsela ben eyeliner i yakistiramiyorum.bol rimel suruyorum.kaslarimi da almiyorum.oyle cozum buldum.Tam da boyle gozlere sahibim. Ve tanistigim tüm erkekler gozlerimi inanilmaz begendiler, seksi de buldular simdiye kadar. Hem bu goz sekli makyaji cok iyi tasir. Ayrica gozu de buyuk gösterir. Ben bu yorumunuza katilmiyorum ama dudak burun mesafesi hakkindaki tespitiniz dogru bence. Yuze erkeksilik katiyor.
Odul aldim KK da.icerik prensesi odulu vermisler bana❤
Ben de bol rimel sürüyorum cok guzel kaldiriyor. istedigim renk far kullaniyorum sadece o cökük dediginiz kisma suruyorum. Eyeliner cok kullanirim. Bu tarz gozde ne tarz makyaj yaparsaniz hepsi cok net görülür. Tam tersi etli goz kapagina ne surersen sur bazen belli bile olmaz. Gozu de kucuk gösterir ustelikNasil makuaj yapiuorsu emsela ben eyeliner i yakistiramiyorum.bol rimel suruyorum.kaslarimi da almiyorum.oyle cozum buldum.
Vallahi ben de ölçtüm 15 mm çıktı
Yok ben de aynen böyle düşünüyorum. Beren saat seksi olamaz o yüzle. Bebek yüzü var kadında.
.fettan ve cilveli olmaksa mesele aklıma deniz çakır geliyor. Kadın ölümüne fettan
Ne biliym yakız sen aslında baya komik ve eğlencelisin neden elinde tutamıyon adamları bacım
Eueliner yakistirmiyorum ben kendime.gozum de cekiktir aslinda yakismasi lazim ama yakismiyor.ya ben orayi doldurtavaktim dr yurt disna cikti ve kaldi oule sinra gidemedim.yaza artik.ben net bakis seviyorum o cokukluk baygin yapiyo gozu.Ben de bol rimel sürüyorum cok guzel kaldiriyor. istedigim renk far kullaniyorum sadece o cökük dediginiz kisma suruyorum. Eyeliner cok kullanirim. Bu tarz gozde ne tarz makyaj yaparsaniz hepsi cok net görülür. Tam tersi etli goz kapagina ne surersen sur bazen belli bile olmaz. Gozu de kucuk gösterir ustelik
Ben de ölçtum benim de 15mm cikti ama illa 11-12mm olmasi gerekmiyormuş 15mm kadar kabul goruyormuş oyle yaziyor okudum hadi yine iyiyiz kıl payı
Evet kesinlikle fettan tipi var ama o da bana seksi gelmiyor.Merve Bolugur mesela seksi olabiliyor
Benkm de 15.dolguyla bi 4 mm daha yukari cikarttirdim mi gelsin erkeklerBen de ölçtum benim de 15mm cikti ama illa 11-12mm olmasi gerekmiyormuş 15mm kadar kabul goruyormuş oyle yaziyor okudum hadi yine iyiyiz kıl payı
Evet kesinlikle fettan tipi var ama o da bana seksi gelmiyor.Merve Bolugur mesela seksi olabiliyor
Resom yok muydu az once.bak o resimdeki istesigim goruntu. Agzim atalkkken ilk iki dis gorunmeli.benim gorunmuyoBen de baktım şimdi cetvelle. 1 buçuk santim çıktı. Şimdi tipsiz mi oluyormuşuz?
O resim benim 1.5 santimlik ağız burun mesafem oluyordu. Yanlışım yoksa 15 mm yani.Resom yok muydu az once.bak o resimdeki istesigim goruntu. Agzim atalkkken ilk iki dis gorunmeli.benim gorunmuyo
Ben de baktım şimdi cetvelle. 1 buçuk santim çıktı. Şimdi tipsiz mi oluyormuşuz?
çöküklük değil kaş şekli baygın yapıyor insanı. Matematiksel hesabı biraz bırakıp bunları araştırsanız keşke. İfadeyi kaş belirler. Benim gözüm çökük,kaşım aşağıda. Kaşlarımı doldurtup şekil verdirdim o baygın ifade gitti. Ayrıca neden sürekli kendinizi beğendirme çabasındasınız? Hayatınızdaki tek odak noktası erkekler mi? Kendiniz için neden birşey yapmıyorsunuz?Eueliner yakistirmiyorum ben kendime.gozum de cekiktir aslinda yakismasi lazim ama yakismiyor.ya ben orayi doldurtavaktim dr yurt disna cikti ve kaldi oule sinra gidemedim.yaza artik.ben net bakis seviyorum o cokukluk baygin yapiyo gozu.
Benkm de 15.dolguyla bi 4 mm daha yukari cikarttirdim mi gelsin erkekler
Sizinki normal duruyo fazla degil.benim 11 mm olmali normalde benkm de 15 mm ayni ama benkm disim gorunmedigi icin 11 mm olmali.o zaman gorunuyoO resim benim 1.5 santimlik ağız burun mesafem oluyordu. Yanlışım yoksa 15 mm yani.. 15 mm fazla değil miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?