- Konu Sahibi Dindirella
-
O reskmde dudak burun mesafesi kisa.uat goz kapagi normalde belirgin ama fotoda o aralik da kisa.her fotoda cekici cikmauiz neden bu aslinda dogru aci dogru isik ve makyaj gerekir.o gotoda dogru islemler vat.otansal bakmadigin icin fatkedemiyorsun.
Ya aymj seyi soyluyoruz hanimlar.oranlama onemli.sen ince dudak dersin ama ince dudagin uuzdeki orani digrudur.demiyorum kisilikle ilgisi yok.var elbet.Üniversitede bi kız vardı dudakları incecik burnu büyük ve burun dudak mesafesi bayağı uzundu e haliyle yüzüde,cildi bozuktu uzundu boyu bosu iyiydi ama beli dümdüzdü...ve bu kıza erkekler hastaydı hastaçünkü çok neşeli ve cilveliydi, kendini çok severdi )
Seklin onemi yok aslinda.yuzdeki orani dogru oldugunda sekil onemsiz.eger burun dudak mesafesi dogru olsa sen o delikleri fatketmezdinNur fettahoğlunun dudak burun mesafesi değil bence rahatsız edici olan nokta. Tamamen burun şekli. Burun delikleri cok büyük kadıncagızın
Ah redsonja bacim ah....estetik cerrahyan once hagiza sildirme yaptircam zati de ya ben sizleri aydinlatmak icin actim basligi.bu bulusum bana kalmasinn istedimYasemen, tüm mesajlarının ana fikri şu; seçilmek. Daha önce burada paylaştığın için soruyorum. Evlenip boşandığını söylemiştin. Boşanma sebebin 3.şahıs mıydı? Aldatıldın mı? Yanılıyor da olabilirim ancak bana bu güzellik, beğenilmek, tercih edilmek mevzularına fazla takıntılıymışsın gibi geliyor. Bunun bir sebebi olmalı.
Soruma cevap alamadım ama neyse :)Ah redsonja bacim ah....estetik cerrahyan once hagiza sildirme yaptircam zati de ya ben sizleri aydinlatmak icin actim basligi.bu bulusum bana kalmasinn istedim
Hanimlar arada hizli yazdigim icin alintilayamiyorum.anlatamadim kendimi.
Bakin ben sizden bahsetmiyorum.siz nuru begenir bereni begenmezsiniz.neden kadinsiniz.siz mesela beni gorseniz beni begenir erkek arkadasimkn gittigi kadini begenmezsiniz.neden kadinsiniz.cunku benim yuzum altin oran a uyar.mesele altin oran a uyan yuz degil mesele kadinsi hat matematigine uyan yuz.olay matematik aura falan yok....
Erkekler kadinsi yuze asik olur cekici bulur.yaw ben de diyorum beni hep kadinlar begeniyo erkeklerden tik yok.ya elbette begenen var ama buyulenen boyle wouw deyip asik olan hic olmadi.karizmatik bulunurum cool bilunurum ama vay be kadin kadin diyen yok.erkekler kadin kadin kadinlara asik olup vurulurlar.tavir eda isve onemli elbette.ama bu edanin isvenin durmasi icin yakismasi icin bi tual lazim.bilmem anlatabildim mi?
Filmlerde dizilerde esas kadinlara bakin.dişi.tavriyla,yuzuyle dişi.... ben dişi degilkm.niye dudak burun mesafem uzunalnim bombeli degil.gibi
Şimdi Meryem, Nur'dan daha güzel ve kadınsı öyle mi?
Hanimlar seviyorum sizleri kizmayin bana.kadinsi yuz hatlari matematigi teorim bence dogru.ha bu be isinize yarar bilemem ama bence bulus yaptim benoffff 500 sayfa var onjmdr calisilacak.bu kadar sacmalama yeter valla.gideyim.onemsemeuin beni sinirlenmeyin.hoscakaljn
Vallahi ben de ölçtüm 15 mm çıktıValla üşenmedim ölçtüm benimki 15 mm iyi bari bu burun dudak mesafesiyle birini bulmuşum ayh çok şükür rabbime
@Yasemenlikek sen evlenmediğin için ya da hoşlandigin kişiden karşılık göremediğin için meselenin sadece güzellik ve ya çekicilik ile ilgili olduğunu düşünüyorsun. O yüzden bir savunma halindesin aslında güzelim vs. diyerek ama düşündüğün gibi sadece güzellikle ya da cekicilikle ilgili birşey değil. Güzel ve ya yakışıklı olmadığı halde çok aşık olarak evlenen bir sürü insan var. Mesela Meryem Uzerli diyorsun o kadın da aşk hayatında bir sürü şey yaşadı. Bence artık kendini bir rahat bırak.
Ceylan feraye ornegin benim teorimde delik actie yani meryem uzerliyi adam çocuğuyla ortada bıraktı resmen. Hatta daha sonraları bir ödül gecesinde meryem kendiyle dalga geçmişti doğru adamı bulamama konusunda.
Altın oran dersek hülya avşar kadar doğuştan altın oranı mükemmel kadın çok az vardır. E o kimle aldatıldı ferayeyle feraye de yani kara kuru güzel bile denmeyecek bir kadındı. Mesele oran kadınsılık vs olsa bu kadınlar bunları yaşamazdı herhalde .
Yok yahu hiç erkeksi falan değil o kadın, bayağıda güzel.Yok iste kilodan degil souledigim sebeplerden.hurrem daha cirkin gorunuyor degil mi ama daha kadinsi.o secilir.bu benkm de sorunjm herkes sen daha guzelsin der ama diger kadin secilir.burun dudak mesafem ve goz yapim beni erkeksi yapiyor nuru da oyle.habali kadin ama o kadar secilmez cunku kadinsi degil erkeksi.kadinlar bu sebeple begeniyor ama erkeklere sor hurrwm mi nur mu hurrem derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?