Meger tum sorun dudak burun mesafemdeymis

Kadının dudak mesafesi gayet orantılı. Nurla kiyasladiginiz kadınların hepsi de medya tarafından gereksiz parlatılmış ünlü kadınlar, elbette daha ünlü olan seçilir.
Berendense Nur çok çok daha güzel.

Hülya Avşar evet zamanında çok güzeldi ama sadece güzeldi o kadar fazlası yok, bana hep itici, soğuk, yapmacık gelir o kadın, sevemedim bir türlü.

Kadınsı vs süslemeye gerek yok erkeklerin gayet düz mantık. Ayrıca meryemin muhteşem yüzyıl daki halinin kopyasıyım diyebilirim sadece renkli gözlü degilim
Aradacistisnalar cikabilir bikac uye daha kocasina sorsun sonuci yazin oyle degerlendirelim durumu.orneklemimiz dar su an.

Kizlar siz iyi misiniz? Burada oturup Nur fettahoglu gibi bir icim su duru guzellik abidesi bir kadinin burnuyla agzi arasindaki mesafeyi mi tartisiyoruz cidden iyice kafayi mi yedik kizlar??? Tamam Ben de su aralar biraz siyirdim ama bu konu Beni bile asti kizlar!!! Bence kafamizi toptan keselim erkekler boynun uzerinin ferah olmasini daha cok tercih ediyormus oraya bakinca kafa ve Surat gormek icgudusel olarak hoslarina gitmiyormus

Ahahha haklisin valla.nolzuysa dun aksam oldu.insan kaynaklari yonetimi calisiyodum.sonra nasil olduysa burnumla dudagim arasindaki mesafeyi farkettimdudagkm biraz daha yukarda olsa dururken onden iki disim gilmeden de gorunse cok seksiyim diye dusunurken lip lifting diye bisiy varmis onu hordum falan derken monicalar bihterler hurremler kagamda havada ucustu gelip konu actim.

Güzellik elbette ki önemli bir unsur insanların bizleri ilk değerlendirmesinde ancak devamında sadece matematiksel güzelliğimiz o insanları yanımızda tutmaya yetmeyecektir.
Hürrem Mahidevran örneği verdiğin ve hürrem rolüne salt matematiksel güzelliği için nurun seçilmediğini düşündüğünden Kanununin reel hayattaki seçimine dikkat çekmek istiyorum.
Tarihçilerin de dediği üzere gerçek hürrem çok da güzel sayılmayacak bir kadınken mahidevran hakikatten çok güzel bir kadındır. (Bunu yabancı ressamlar tarihçiler söylemiştir. Hürrem sevilmediğinden böyle söylendiği anlaşılmasın) Fakat öyle bir aurası ve neşesi vardır ki sarayda güzelliği ile mahidevran yani devrinin güzeli adını almış bir kadına tercih edilmiştir. Zaten kendisine hürrem isminin verilme sebebi de güzelliği değil onun neşesi enerjisi sempatikliği zekasıdır. Kanuniyi kendisine güzelliği ile değil aurası ile bağlamıştır. Yani demem o ki yasemlikekcim bir erkeği kendine bağlama hususunda matematiksel güzelliğin aslında o kadar da önemi yoktur. Önemli olan verdiğin enerji aurandır.

Tarih bilgim saglamdir.hurrem guzel sauilmaz belkino donem cizilen resimlere bakarsak gercek hurrem de degil ama resmi bakarsan orani gorursun.bi de o rolleri soyledigin seye dayanarak dagitmadilar.amac dizinjn izlenmesi.hureem cirkin olsun demediler cekici binkadin sectiler elbette

tabiki de çekici bir kadın meryem ama benim sana demek istediğim şey ne hayat ne aşk matematik buna odaklanma. Eğer kendinde çok fazla kusura takarsan dışarıya da kusurlarını yansıtırsın ama kendini sevmeye çalışırsan dışarı vereceğin enerji de doğru olur ve bir erkeğin çekim alanına girmen o denli kolay anlatabildimmi

kaldı ki her erkek tarafından sevilmek beğenilmek zorunda değilsin zaten bu mümkün de değil. Elbet başarısızlıklar yenilgiler aldatılmalar yaşıcaksın aşk hayatında . Kimse bunları yaşamaz değil . Masalındaki kahraman öldü diye masalından vazgeçecek değilsin

Benim de gözüm çukur ki...valla cok da beğenilir
bence alakasi yok ya...insanda ışık olacak ışık
Istediğin telden parliyorsun o zaman

Çukur göz ne alaka ben de hiç anlamadım. Bkz: çukur gözlü, bana göre dünyanın en güzel kadınlarından
Tüm gözler bu gözlerin önünde diz çöker, tövbe ister....

O zaman cansu dere itici mi mesela? Çünkü hem burnu kalkık hem dudakları incecik. Bir de bombeli alın nasıl oluyor?

Cukur goz benim tabirim degildi.bu kadjnin hozu cukur da olsa goz kapagi gorunmuyor.o sebeple guzel.bak benkm hoz kapagim gorjnuyo bolca anlayabildim mi oranina da baktim.1 2 mm horunmeliymis benim nereden baksan yarim cm.ondan cekici degilkm ben

Eklentiler

• 20200119_180739.webp
    786 bayt · Görüntüleme: 127
Neyse hanimlar konuyu ozetleyelim ve dagilalim artik.
Ben diyorum ki cekicilik matematkkseldir.cok cekici kabul edilen kadinlarin sekilleri farkli olsa da oranlari benzerdir.o oranlara yaklasarak cekici olabiliriz.
Siz diyorsunuz ki aura diye bisiy var.bunu matematikle aciklayamazsin.
Beni curutecek bi iki ornek vardi.ama genel olarak soyle baglayip yazmiyorum artik bu konuya.
Her sey guzellik degil her sey cekicilik degil.bu cok bos bi hayat olur.bana denk gelen kadinlar fazla etkileyiciydi demek ki adamlar da ragbet goren adamlardi ve gittiler.defolup da gitsinler yaw valla napalim bosverin.yorum yapan herkese tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…