meğerse başkasıymış

seni ne diye kayıt etmiş acaba? benimde başıma geldi bu olay:(( gülüm dediği başka biri çıktı:((
ben EŞİMMM diye kayıtlıyım ama eşimin rehberine baksam birçok isim var ama kurcuklamadım hiç aslında böyle birşey başıma gelse deliolup kafayı yer ,ağlamaktan helak olup sinir krizi geçirir ve sonrada gücüm bitene kadar bağrınır veevden kovalardım sonrada adliyede soluğu alır hayatıma devam ederdim herlade ...
aman ALLAH KORUSUN YAA ALLAH DÜŞMANIMIN BAŞINA VERMESİN...:Saruboceq:

valla cnmm haklısın erkek kadın farketmiyor...ama cidden şaşırdımm nsl cesaret var,baksana aşkım diye başka bi kadının telini yazıyoo..allah böyleleriyle karşılaştırmasın nediiyeyim..
BU CESARETİN ADI SADECE VE SADECE APTAL CESARETİ CANIM ...
ÇOK AKILLI BİR İNSAN ASLA BUNU YAPMAZ ,YUVA YIKAN BİRİSİYLE BERABER OLMAZ ..
KAYBEDECEKLERİNİN DEĞERİNİ BİLEMEYECEK KADAR APTAL BİR İNSAN YUVASINI YIKACAK KADAR KÖR,SAĞIR ,DÜŞÜNCESİZ VE AŞAĞILIK OLABNİLİR SADECE...
ALLAH KİMSEYE APTAL CESARETİ VERMESİN....:Saruboceq:

önce o aşkına onun ağzından seni sevmiyorum falan bir sürü kötü şey yazardım onun telefonundan o yazmış gibi.....
terkederdimde ee tabii bu durumu aşkına nasıl açıklayacak onlarında aralarının bozulmasını sağlardım....
tabi biraz kerifin kafasını,gözünüde patlatıp telefonu kırmak şart terkederken.....

önce o aşkına onun ağzından seni sevmiyorum falan bir sürü kötü şey yazardım onun telefonundan o yazmış gibi.....
terkederdimde ee tabii bu durumu aşkına nasıl açıklayacak onlarında aralarının bozulmasını sağlardım....
tabi biraz kerifin kafasını,gözünüde patlatıp telefonu kırmak şart terkederken.....
BENCE SENİN ONLARIN ARALARINI BOZMANA GEREK KALMADAN SEN ONU TERKEDİNCE O NE KAYBETTİĞİNİN FARKINA VARACAK VE DELİYE DÖNÜP SATAŞACAK YER ARAYACAK VE BULDUĞU KİŞİDE O AŞKIM DİYE KAYDETTİĞİ KİŞİ OLACVAKTIR BENCE.
SEN HİÇ BUNLARA MEĞİL VERMEDEN HERŞEY KENDİLİĞİNDEN OLUR ZATEN....a.s.

kötükedihüsokızlar partnerinizin telefonunda aşkım die siz yazıorsunuz ve bakın ki hiçbir zaman kendinizi partnerinizin telefonundan aramıyorsunuz ve bakın ki aaaaaaaaaaaa oda neymiş aşkım die kaydedilen isim siz diilde meğerse başkasıymış naparsınızzzzzzz?kötükedihüso

o telefonu kafasına fırlatır:oklava:
çeker giderim..akıllımı sanmış kendini..
uyanıklığa bak ya..kötükedihüso

o telefonu kafasına fırlatır:oklava:
çeker giderim..akıllımı sanmış kendini..
uyanıklığa bak ya..kötükedihüso

BU CESARETİN ADI SADECE VE SADECE APTAL CESARETİ CANIM ...
ÇOK AKILLI BİR İNSAN ASLA BUNU YAPMAZ ,YUVA YIKAN BİRİSİYLE BERABER OLMAZ ..
KAYBEDECEKLERİNİN DEĞERİNİ BİLEMEYECEK KADAR APTAL BİR İNSAN YUVASINI YIKACAK KADAR KÖR,SAĞIR ,DÜŞÜNCESİZ VE AŞAĞILIK OLABNİLİR SADECE...
ALLAH KİMSEYE APTAL CESARETİ VERMESİN....:Saruboceq:

ona bişey demeye, söylemeye bile tenezzül etmem ve o güne kadar yaptığıma pişman olurum ve kendimi ondan mahrum bırakırım....

ona bişey demeye, söylemeye bile tenezzül etmem ve o güne kadar yaptığıma pişman olurum ve kendimi ondan mahrum bırakırım....
valla canım zaten bu durumdan sonra söylenecek çok fazla söze gerek kalmıyor sadece yapılacak hareketler kalıyor ama umarım bu tür bir olay başa gelmez ve bizede eziyet ve zahmet olmaz tatlım...............

aynısı benim başıma gelmişti... üniversite hayatım boyunca beraber olduğum kişiden memleketime geri dönmem nedeniyle bir süre ayrı kaldım diplomamı almak için yanına döndüğüm zaman içime bir şüphe düştü abdala malum olur ya ondan herhalde:)) telefonunu kurcaladım benim adım bile yok sadece numara olarak kayıtlıyım başka biri canım aşkım diye kayıtlı offf çok kötü olmuştum:(( berbat bir duyguydu aldığım gibi telefonu duvara fırlattım ve şimdi s..tir git şimdi dedim ohhh be ne rahatlamıştım ağlasam filan şimdi üzülürdüm niye öyle davrandım diye... en iyisini yapmışım

aşkım ben değilsem kesin kızımızdır. zaten olay baştan yanlış insan aşkını hiç aramaz mı? hem ararım hem kontrol ederim oda benimkini etsin benim kimseden çekingem yoksa onunda olmasın..

bu arada yıllar önce bir arkadaş balıkesirden bursaya geldi benim için gelmiş miş beni seviyomuş tabi ben cin konuşurken aa bakayım telefonuna dedim girdim mesajlara :roflol: mesajlar fora aşkımlı bi bayandan mesajları vardı.. sonra sadede geldim ben dedim evlenmek üzereyim o zaman gelmeme neden engel olmadın ben seni seviyorum dedi senin için geldim felan :roflol: bende okuduğum mesajları önüne koydum sen neden geldin açıkçası bende onu tam anlamadım dedim.. hönnk oldu kaldı.. tabi birdahada aramadım.

bir açıklama yaptıda ben ikna olmadım bu arada aşkım diye ben kayıtlıydım ama bayanın yazdığı mesajlar aşkım diye başlıyordu.. arkasını dönünce değiştiriyor mu ne kaydirigubbakcemile

aynısı benim başıma gelmişti... üniversite hayatım boyunca beraber olduğum kişiden memleketime geri dönmem nedeniyle bir süre ayrı kaldım diplomamı almak için yanına döndüğüm zaman içime bir şüphe düştü abdala malum olur ya ondan herhalde:)) telefonunu kurcaladım benim adım bile yok sadece numara olarak kayıtlıyım başka biri canım aşkım diye kayıtlı offf çok kötü olmuştum:(( berbat bir duyguydu aldığım gibi telefonu duvara fırlattım ve şimdi s..tir git şimdi dedim ohhh be ne rahatlamıştım ağlasam filan şimdi üzülürdüm niye öyle davrandım diye... en iyisini yapmışım
ellerine sağlık canım ama öyle hain biriyle birlikte olmuşsun ki canım canını yakmış sende onun iyice canını yakmışsındır inşallah...

önce o telefon onun telefonu mu bi da bakarım sonrada gözünün önünde kırıp ona yedirirdim heralde :umursamaz:

telefonu alır yere fırlatırım artık söylicek laf bulamıyorum olamaz ya milletin yapmadığı şey kalmadı suratına okkalı bi tükürük atmayı da unutmam :kızgın:

Back
X