meğerse eşimin külotlu çorap takıntısı varmış :(

Giy gitsin ne olacak

Hicbir cinsel sapkinlik bu corap bile olsa tolere edilmemelidir bence, tamam sizi corapli cekici buluyor olabilir, o esnada corabi siyirmak falan belki hosuna gidiyor muhtemelen cok amerikan filmi zilemis kendisi gencken ama bunun yatak odanizda kalmasi gerekir. Adam surekli corapli kadinlara takintili sekilde bakiyorsa o fanteziden cikar sapkinliga girer bunun tolere edilecek yani yoktur.
Ister ayak olsun ister corap ister popo neyse ne su erkeklerin sapkinliklarini tolere etmeyi normallestirmeyi birakalim lutfen... insan olduklarini anlasinlar ve kendilerini hayvanlardan ayiran ozelliklerini daha cok kullansinlar mesela..

O açıdan da bakabiliriz tabi. İmkanları olsa olurlar aslında ama imkan yok. Herkes grey mi?
İmkan meselesi değil bebişim o içten gelen bir şey.
İstediğin imkanı sun çoğu olamaz, yapamaz, sakil durur.

İmkan meselesi değil bebişim o içten gelen bir şey.
İstediğin imkanı sun çoğu olamaz, yapamaz, sakil durur.

Dalga geçiyorum yaw...

Tabu diye bir belgesel var denk geldin mi hiç? Dün gece orda fetişleri konu almışlardı. Hah dedim tam üstüne denk geldi. uyumasaydın dürtecektim seni

Dalga geçiyorum yaw...

Tabu diye bir belgesel var denk geldin mi hiç? Dün gece orda fetişleri konu almışlardı. Hah dedim tam üstüne denk geldi. uyumasaydın dürtecektim seni
Aa denk gelmedim. Nerede yayınlanıyor ki?
Ne anlattı merak ettim

Aa denk gelmedim. Nerede yayınlanıyor ki?
Ne anlattı merak ettim

Çok acayip şeyler.

Kendini at eğitmeni diye tanımlayan bir kadın vardı. Lezbiyen, hayatındaki kadınlara at muamelesi yapıyor.

Palyaçolarla sevişen bir adam, oyuncak bebeklere hallenen bir kadın. Bir sürü tuhaf şey.

Natgeo people sanırım.

Ahaha ya o fetişler falan dehşet şeyler ya, milletin neyden etkilendiğini gördükçe böyle oluyorum:
Ne diyeyim, zevk meselesi.

Biz anca basit şeyleri kaldırabiliriz sep

Ahaha ya o fetişler falan dehşet şeyler ya, milletin neyden etkilendiğini gördükçe böyle oluyorum:
Ne diyeyim, zevk meselesi.

Biz anca basit şeyleri kaldırabiliriz sep

Yani... Fantazik falan seviyorum ama palyaço kılığında bir adamla sevişemem mesela. Çok garip. Diyorum ya seks çok kompleks bişey, çok acayip şeyler tetikleyici olabiliyor.

Yani... Fantazik falan seviyorum ama palyaço kılığında bir adamla sevişemem mesela. Çok garip. Diyorum ya seks çok kompleks bişey, çok acayip şeyler tetikleyici olabiliyor.
Ben korkarım ya. Zaten palyaçodan hazzetmem, bir de yatakta.. Ayh.

İşte zevk meselesi tamamen. Herhangi birine rızası dışında zarar vermediği sürece kimsenin bir şey demeye hakkı yok.

takıntıysa konuşmayla çözemezsin
dikkatini başka türlü çekmeye çalış ona takıntı yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…