Allah iyiligini versin seninÇorap giymesek mi n'apsak eşin yolda bize denk gelir melir mazallah
Çorap giymesek mi n'apsak eşin yolda bize denk gelir melir mazallah
gerçi konu eskiymiş çeri ama olsun ya :)Sesli güldüm.
Ben elit beyleri beklerken bdsmci geldiAhahah yakalandın bebişim...
Ben elit beyleri beklerken bdsmci geldi
Şu hayatta yüzüm gülmeyecek benim
Hepsi öyle olduğunu sanıyorFifty shades bozdu bütün heriflerin ayarlarını cicim. Artık hepsi bdsm'ci..
Hepsi öyle olduğunu sanıyor
Yaklaşık bir yıllık evliyim. Gözümden nasıl kaçtı anlamadım veya farkında olamadım meğerse eşimin külotlu çorap takıntısı varmış. Çoraplı olduğum vakit ilişkide çok daha istekli. Bu durum beni rahatsız ettiğinden çoraptan tiksinir oldum. Geçenlerde bir toplantıya katıldık dikkatimi çekti bütün çoraplı kadınları göz hapsine aldı ve durum ciddi manada rahatsız ediyor beni. Konuşmayı denedim sana öyle gelmiş diyor. İleride daha büyük sıkıntılar yaşayabilirim diye korkuyorum...
İmkan meselesi değil bebişim o içten gelen bir şey.O açıdan da bakabiliriz tabi. İmkanları olsa olurlar aslında ama imkan yok. Herkes grey mi?
İmkan meselesi değil bebişim o içten gelen bir şey.
İstediğin imkanı sun çoğu olamaz, yapamaz, sakil durur.
Aa denk gelmedim. Nerede yayınlanıyor ki?Dalga geçiyorum yaw...
Tabu diye bir belgesel var denk geldin mi hiç? Dün gece orda fetişleri konu almışlardı. Hah dedim tam üstüne denk geldi.uyumasaydın dürtecektim seni
Aa denk gelmedim. Nerede yayınlanıyor ki?
Ne anlattı merak ettim
Ahaha ya o fetişler falan dehşet şeyler ya, milletin neyden etkilendiğini gördükçe böyle oluyorum:Çok acayip şeyler.
Kendini at eğitmeni diye tanımlayan bir kadın vardı. Lezbiyen, hayatındaki kadınlara at muamelesi yapıyor.
Palyaçolarla sevişen bir adam, oyuncak bebeklere hallenen bir kadın. Bir sürü tuhaf şey.
Natgeo people sanırım.
Ahaha ya o fetişler falan dehşet şeyler ya, milletin neyden etkilendiğini gördükçe böyle oluyorum:
Ne diyeyim, zevk meselesi.
Biz anca basit şeyleri kaldırabiliriz sep
Ben korkarım ya. Zaten palyaçodan hazzetmem, bir de yatakta.. Ayh.Yani... Fantazik falan seviyorum ama palyaço kılığında bir adamla sevişemem mesela. Çok garip. Diyorum ya seks çok kompleks bişey, çok acayip şeyler tetikleyici olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?