Mehay'ın Diyet Günlüğü

14 günlük yaris listesinin sonuçlari

mehay.................................64.........................63.2...............800 gr vermis
sally84................................60...........................58.1...............1 kilo vermis
lisabella...............................76...........................73.................3 kilo vermis:65::65::65:

sinosis................................59.2.........................57.3..............1.9 kilo vermis (seni hinzir hiçde belli etmedin:27:)
10umutsuz............................59.3........................57................2.3 kilo vermis
hmyrali................................57.3
sevda40..............................78.7
rehbermelek60......................81.1
fadime02.............................96.8
asude04..............................68.8
elff.....................................58.4
Sympathique........................65...........................64...................1 kilo vermis
dagyolu...............................69

Evet kizlar herkesin bildirimlerini bekliyorum...paylasima gelmeyen çok arkadas oldu bildirimede gelmezlerse mecburen silinecekler....:31:

mehay.................................64.........................63.2...............800 gr vermis
sally84................................60...........................58.1...............1 kilo vermis
lisabella...............................76...........................73.................3 kilo vermis:65::65::65:

sinosis................................59.2.........................57.3..............1.9 kilo vermis (seni hinzir hiçde belli etmedin:27:)
10umutsuz............................59.3........................57................2.3 kilo vermis
Sympathique........................65...........................64...................1 kilo vermis

mehay 1 kilo deyil 1,9 kg verdim :))

mehay 1 kilo deyil 1,9 kg verdim :))

evet bende farkettim tam soyleyecektimki altta senin mesaji gordum :))))

sally84................................60...........................58.1...............1.9 kilo vermis

Evet kizlar birinci arkadasimiz lisabellayi can-i gönülden kutluyor basarilarinin davamini diliyorum ve bunun yani sira hepinizi tebrik ediyorum çok güzel kilolar verilmis bravo size, demeki azmedince , hirs yapinca asilmayacak zorluk yok :)) bu arada sanirim birdahaki yarisin listesinde bulunacak kisiler belli oldu...bildirimde bulunmayan diger arkadaslari listeden silerek yeni listeyi hazirliyorum simdi:31:

Son düzenleyen: Moderatör:
11-31 aralik diyet yarismasinda bunulanlarin listesi

mehay.................................63.2
sally84.................................58.1
lisabella................................73
sinosis..................................57.3
10umutsuz............................57

Yeni listemiz herkese hayirli ugurlu olsun arkadaslar...Süremiz bu sefer 3 hafta önümüzde uzun bir mücadele olacak ve güzel yolun sonunda insallah hepimiz hedefledigimiz kilolara erismis olarak :21:yilbasi aksami gülüp eglenip yiyip içecegiz....:7:Hadi bakalim basarilar:13:

Son düzenleyen: Moderatör:
11-31 aralik diyet yarismasinda bunulanlarin listesi

mehay.................................63.2
sally84.................................58.1
lisabella................................73
sinosis..................................57.3
10umutsuz............................57

[/COLOR]Yeni listemiz herkese hayirli ugurlu olsun arkadaslar...Süremiz bu sefer 3 hafta önümüzde uzun bir mücadele olacak ve güzel yolun sonunda insallah hepimiz hedefledigimiz kilolara erismis olarak :21:yilbasi aksami gülüp eglenip yiyip içecegiz....:7:Hadi bakalim basarilar:13:[/B]

yeter bize bu kadar kişi harikayız:))))) inşallah canım ya inşallah öyle olur... hadi bakalım son serbest saatlerimiz:52:

kızlar ben çok fikir atıyorum ortaya bana kızmıyorsunuzdur umarım ya topik şenlensin diye yapıyorum... :26:

yeter bize bu kadar kişi harikayız:))))) inşallah canım ya inşallah öyle olur... hadi bakalım son serbest saatlerimiz:52:

evet yeterde artar kuru kalabaliga gerek yok:20:
ben bugunluk kotami doldurdum sanirim 4.5 içli kofte 5-6 sarma yedim aksamada salata yerim...sabahta guzel kahvalti yapmistim zaten:17:

evet yeterde artar kuru kalabaliga gerek yok:20:
ben bugunluk kotami doldurdum sanirim 4.5 içli kofte 5-6 sarma yedim aksamada salata yerim...sabahta guzel kahvalti yapmistim zaten:17:

ben sabah tartıldıktan sonra dün bütün gece bakıştıgımız tatlıyı yiyerek başladım:32: çok fazla bi şey yemedim ama tatlı istiyo canım yav:))) bu arada ben 45 dak pilates ve 45 dak yürüyüş yaptım kızlar... çok hırslıyım spor spor spor yarın yeni hayatımın ilk günü:9:

ben sabah tartıldıktan sonra dün bütün gece bakıştıgımız tatlıyı yiyerek başladım:32: çok fazla bi şey yemedim ama tatlı istiyo canım yav:))) bu arada ben 45 dak pilates ve 45 dak yürüyüş yaptım kızlar... çok hırslıyım spor spor spor yarın yeni hayatımın ilk günü:9:

aynen yarin yeni hayatimin ilk gunu benimde ...:51:ben bugun spor yapamadim ama birazdan oglumu okuldan alinca yapicam...mekik ve egzersiz yaparim yarim saat ...lesliyle yuruyemedim bugun:ssz: yarina kaldi....

yaptim birkaç sefer yalniz bu odem olanlara çok iyi geliyor ilk yaptigimda 3 gunde 1 kilo gitmisti sonraki seferlerde 500 gr anca gitti 2 gunde ama....:40:

bende iki günde 700 gr verdim ve almadım o yüzden çok seviyorum bu diyeti:))) ben yoğurt pulbiber karıştırıp yiyorum tadınıda çok seviyorum ama eşimle bu pirinç lapası yüzünden iyi kavga ederiz:41: gıcık oluyor öyle diyet mi olur diyor ve beni herkese anlatıyo:9:

Back
X